Ilyen gyárival megegyező (kivéve alul a kis matt fekete "háromszögek" a lámpa alján kétoldalt) fejidomot lámpatesttel és izzókkal együtt (BA20D 35/35W) pedig 14-15eFt-ért tudok, 2-3 hét mire ideér.
(Enyémen így mutat)
Van pár eladó KTM idomom eladó, pl. fekete 2004-07 hátsó sárvédő, narancs első oldalidom (régebbire is jó), feketére festett narancs sárvédő (nem én csináltam), narancs sárvédő, fejidomok lámpatest nélkül (01-05 és 05-07 is). Van még 14-es első lánckerék, 45-ös hátsó alu is. Nevemre kattintva a hirdetéseknél ott az elérhetőségem.
MOST akkor már KÉRDEZNÉK ÉN is...mert ÚGY érzem hogy ELgyött hjaz IDEJJE...ÉRTELMES kérdés lesz..mint ITT általlában...
NAszóval...van ez a SZIKSZDÉJJZ gumi...valami HATnapos(mint a naposcsibe)...szóval akkor EZ most(mármint a SZIKKSZDÉJJZ gumi) csak HAT azaz 6 napig használható? Utána VÉGE? ÓNE FINE?
MÁSIK: ÁRULJA itt a kolléga ezt a TÚRAtankert...akkor most EZZEL csak TÚRÁRA lehet ELMENI? SE a BÓTBA,se HORGÁSZNI se semmi? HA mán NEM túrára mécc vele akkor ELZÁR a benzincsap ÓTÓMATIKUSAN oszt ennyi vót? Vagy mi?
Hali tudnátok okosságot mondani miért tudom nehezen üresbe tenni 2006 exc 525öt járó motornál?
nem levegös már légtelenítettem. cseréljek olajat ?
vagy az alsó munkahenger lesz cserés?
köszi
De gixxi ugy jó ahogy van
Ilyen gyárival megegyező (kivéve alul a kis matt fekete "háromszögek" a lámpa alján kétoldalt) fejidomot lámpatesttel és izzókkal együtt (BA20D 35/35W) pedig 14-15eFt-ért tudok, 2-3 hét mire ideér.
(Enyémen így mutat)
NAszóval...van ez a SZIKSZDÉJJZ gumi...valami HATnapos(mint a naposcsibe)...szóval akkor EZ most(mármint a SZIKKSZDÉJJZ gumi) csak HAT azaz 6 napig használható? Utána VÉGE? ÓNE FINE?
MÁSIK: ÁRULJA itt a kolléga ezt a TÚRAtankert...akkor most EZZEL csak TÚRÁRA lehet ELMENI? SE a BÓTBA,se HORGÁSZNI se semmi? HA mán NEM túrára mécc vele akkor ELZÁR a benzincsap ÓTÓMATIKUSAN oszt ennyi vót? Vagy mi?
Érd:30-4546180
http://www.sportmotor.hu/motor...
Szerintetek mi szállhatott el?
nem levegös már légtelenítettem. cseréljek olajat ?
vagy az alsó munkahenger lesz cserés?
köszi
Kispesten a Vas Gereben utcában meg az ócsaiaknak volt egy ilyen "leányvállalata", de az is már vagy 7-8 éve bezárt.
KTM Kecskemét