EXC 525-öt vettem 2006-os évjárat. Nincsen benne aksi. A volt tulaj azt mondta, csak a Yuasa aksi indítja normálisan. Annak az ára viszont elég kemény. Nem a legolcsóbb megoldás érdekel, de azért a 3-4 szeres árkülönbség azért elgondolkodtató. Nem lehet jó valami márkásabb Excide stb. aksi? Tapasztalat?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a 450-es 525 és társainak a gázszektorjuk és a bowdenjeik megegyeznek? konkrétan gázbovden érdekelne markolattal és kompletten! Természetesen Keihin karbihoz!
" mikor odajössz és eltolsz 1 ilyet, mert most nem is mondom hogy de lett 1 motorod.." Ez is mi? Pont te mondod ezeket? Neked hogy lett motorod? .. meséld már el légyszi. Nemhiszem, hogy én valaha is dicsekedtem volna azzal, hogy önerőből vettem egy motort... nyilván 19 évesen nem tehetek meg ilyeneket, viszont folyamatosan próbálom valahogyan visszafizetni az árát... (még akkor is, ha ez nem elvárás.) De igazándiból tök felesleges ezen vitatkozni. Nem hiszem, hogy magyarázattal tartoznék, egyébiránt pedig: 63x megkértelek, hogy ne írogass, csak ilyen pszichopata vagy, nem tudsz leszállni a másikról. Kinek hiányzik ez szerinted?
szegény ttr es srác is.. érted.. összepspórolta a HÁZA mellett a motorra meg rendbetette ésakkor odajössz és megkérdezed h mi ez a szar?.. szted h esett neki? aztán mikor elkezdtünk basztatni az meg már nem tetszett :) mert kis hiszti vagy.. az egod nem bírta el.. elő ne add majd most h viccnek szántad.. akkora arcod van mióta megvan a motor.. mondtam h ez lesz.. te bánat majd azok az emberek is rájönnek h mi vagány vagy akiket integetés után megjelölsz facebookon és elhívod motorozni
Mennyire buta vagy, tejóég .. :D Odajöttetek, elénk, egyből elkezdődött a fikázás, hogy ez de szar, az de szar... Hát jó hogy visszaszólok. Nyilván a viccnek szánt beszólásra viccként válaszoltam. Először ...de a 23. beszólásnál már más a helyzet. Megvan az a bizonyos határ, amit nem kell átlépni viccelődésnél sem és akkor nincs gond. :) Egyébként nem gondolom, hogy Bálintnak bármi sértőt mondtam volna. (Sőt, neked sem mondtam semmi sértőt.
Ha nem is beszélgetünk, te akkor is megtalálsz valami oltással valami úton-módon.)
Ezen lenne érdemes elgondolkodni.
de semmi gond danika.. ellehet jönni szombaton.. megígérem nem szólok hozzád.. aztán meglehet mutatni a tudást a fasza motorral.. ami az arc mögött van..
azért a tudással még ne villogj :) jó? azért ott még ne tartsunk.. h te nekem nyomod mikor szögletesen kanyarodsz.. majd mikor nem kell rád várni.. majd akkor.. és csak 1 kicsit gondold végig h a bálinttal miért kezdtünk ki.. mikor odajössz és eltolsz 1 ilyet, mert most nem is mondom hogy de lett 1 motorod.., h mik ezek a szarok? a többi motort leszarozod? azért ne haragudj már.. nem kell mást szidni.. mert ha valami olyan kabbefaszom motorod lenne oké.. de azért az arcból kicsit engedhetnél, vagy ha nem akkor viseld a kritikát és ne hisztizz ha baszogatnak.. mert h én ilyen vagyok.. oké.. de a bálintot is fikázod az első találkozásnál? mikor hozzád sem szólt?.. és mikor visszaszól akkor hiszti? azért szedd össze magad 1 kicsit
EXC 525-öt vettem 2006-os évjárat. Nincsen benne aksi. A volt tulaj azt mondta, csak a Yuasa aksi indítja normálisan. Annak az ára viszont elég kemény. Nem a legolcsóbb megoldás érdekel, de azért a 3-4 szeres árkülönbség azért elgondolkodtató. Nem lehet jó valami márkásabb Excide stb. aksi? Tapasztalat?