Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire vagy kíváncsi?
megbeszéltük.
akkor otthon maradsz hisztike! aztán barátkozol tovább
525sx 2006.-? Én nem tudok róla semmit. valaki elmondaná mi fán terem? 450sx 525sx
Ne hívogass, viselkedj normálisan, ennyi. Szerintem nem túl nagy kérés.
Nembaj legalabb egy jo autot is vezethettel :D
vezess csizmába autót mikor 1 talppal 3 pedált letaksrsz buzigyerek
dehát meleg vagyok... most mit csináljak? na gyere buzika visszafizetheted a lángosom :D :D baszatunk 1 vagányat.. majd felhívlak a hét vége fele h mivan.. de ez elvileg fix és a tagok is ráérnek :D
*653 ccm.
Egy buzi hogy szokjon le a buziskodasrol ? A kocsog :D a passaton nem talalta a hatramenetet
Mennék szívesen, ha a buziskodásodról leszoknál.
az újvárosi templomtól 1 el kijebb van 1 kereszteződés a bottyán hegy fele.. ott álltam te meg mentél hazafele.. de már le lettél infozva h bennvagy.. :D írták h ottvagy a parkcenternél szombaton 2 kor megyünk elvileg szokásoskörre.. bándy, levi, bálint, én, 2 szászvári srác, vmi csaszi v ki 1 hornettel meg apuék is lehetséges! eljössz? a feltétel a tiszta motor! ennyi! meg a 649 ccm és a 63 lóerő
Hol láttál?
búúúzííí
Az nem lenne rosz csak nincs olyan munkahelyem ahova 3telefon akksit krll vigyek mert annyira unalmas megis egy vagyont keressek vele
na,már sikerült összebarátkozni a szekszárdiakkal? láttam tegnap este fél 12 kor zsatartál hazafele :D dudáltam is.. de gondolom siettél motort takarítani :D amúgy jó hangja lett! injektor térkép? tudok rá embert