Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nincs...talán még a menetes hüvely, amit a popszegecshez hasonlóan szoktak behúzni, de annak meg kell egy váll, egy perem, hogy kapaszkodjon...
Csákány!

Arra van valami bevett megoldás, ha a tankból (exc450) "kihúzza" a menetet a Z-idomot rögzítő csavar? Próbáltam már ezt-azt, de nem igazán vált be egyik sem
Köszi szépen
Igazából a kérdés ami felmerült benned az abszolút nem motorkerékpár függő!Hisz feszültségek és áramerősségek számítanak!

Egy kis segítség a hiba kereséshez!

(Javaslom az "akkumlátor töltése" fejezetet!)

http://www.panelectron.hu/akku...
az a jó mikor a saját hibájából tanul az ember vagyis az okosak így csinálják
Mert mesz a hulye fejed utan pedig mondtam hogy ne buzerald az nem neked valo
Es ez teged miert zavar enyire ? Miert kell belepofazz egyik sem a baratod de meg csak nem is az ismerosod. Minek kell a tirpak szovegeddel lehuzd a forum szinvonalat, erdekes hogy egyedul teged zavar mas hulyesege. Nincs megegy forumozo aki ennyire feleslegesen belepofazna mindenbe amit at kene lapozno es leszarni... a hulyeknek majd segit aki akar, nem vagy akkora ember hogy megvaltoztasd a vilagot. Kerdez aki akar valaszol ra, nem vagy te itt valamifele vezeto (bar ugytunik hogy fohulye akarsz lenni ).
amúgy valóban nem nagyon szokás az úszószintet elállítani én.. véletlenül elállítottam 1 hónapot szoptam vele..
TE hokkendáré GYURI...TE ha most NEM ugattál volna bele talán BÖLCS marattál volna...

HIÁBA van benne a könyvbe...ha a FEJBE nincs semmi...ha asse tuggya MI hogyan működik..mejjik HIBÁT mi okozhatja...mert MEGjavítani valamit csak AKKOR lehet ha valaki TUGGYA is hogy AZ hogyan működik,mi miért VAN benne...mi a FUNKCIJJÓJA bizonyos alkatrészeknek...mit HOGYAN?MIÉRT?MERRE állítunk...

ERRE szoktam azt mondani hogy a HÜJJÉNEK tanácsot lehet adni...DE ESZET nem hozzá..
Szerelesi utmutatoban benne van na latod ő megint nem szolt hozzad de neked bele kell ugatni mert megint azt.hiszed hogy nagyember vagy. Elettelen suttyo venember akinek mar a zsebhoki is unalmas.
Bocs, nem vitatkozok nyomorékokkal.
Hello
Van egy 690-es ktm-em. Egy tipus társ segítségét szeretném kérni aki leméri nekem hogy mekkora a feszültség az akksiban és utána a motor erre mennyit tölt rá.Úgy gondolom hogy az enyém majdnem keveset tölt. Az akksim mindig lemerül és nemtudom, hogy most az akku a hibás vagy éppen a feszültségszabályzó, mivel máskor az akkumulátor jel kivilant a műszerfalon és nem volt töltés. Köszi előre is
eladó
38 e ft
EZT a képet majd a vasárnapi EBÉDNÉL mutasd FEL...ANYÁDNAK...ha NEM ízlik a LEVES...

AGYATLAN suttyó hüjjegyerek...
Nyomd el magad hülyegyerek....
https://scontent-b-fra.xx.fbcd...
Sziasztok!
Egyedi matricaszettet szeretnék a motoromra, nincs valakinek vektoros sablonja '05-ös LC640 sm-hez? Rajzoló programhoz nem értek sajnos, csak a ps-hoz.
Az szép megfogalmazás Mi van ecsém,bírod még?Cumesz jó? Nem bírják,ha nem vagy
ASSE tudod mijjen rendezvényen vagy...akkor HONNAN tuttad hogy magas a BENZOILszint...mihez képest? MIHEZ állítottad?

SOHA NEM IS KELL RAJTA ÁLLÍTANI..NEM IS NAGYON leheT...DE AZ önJELÖLT inzsenyérök(mérnönök) MINDENRE TALÁLNAK megoldást...
Hello!

2000 környéki exc 300 ről vélemény?
megköszönném
Szia! Az jó lenne és megköszönném !
Lejött, azért válaszoltam a kérdésedre!
Köszi Alex, en is túrkálódtam itt fórumon a témában, és ráakadtam arra a képre
Kevés a tapasztalat, ez igaz, amatör vagyok ,de hát valahol el kell kezdeni. Azért én se vaktában ugortam neki, igyekeztem nem szétbarmolni. Amit még kihagytam, hogy az úszószint magas volt, azon állítottam.
Mi beszéltünk már telefonon amúgy, én érdeklődtem az sm szett iránt
Hát jobb lett volna ha ebbe nem te nyúlsz bele, de hát ha már szétszedted ez a tanács érvényét veszti. Az üresjárati 42. fúvókát cseréld 48.-ra a keverék csavar 2 fordulat, a többit amit leírtál hagyd ahogy volt. Gondolom még a gyorsító membrán csavarjára gondoltál ezt úgy állítsd be ha teljesen ráhúzod a gázt a csavar és az ütközője között 1mm legyen. Mielőtt visszatennéd a karbit töltsd fel és ellenőrizd a gyorsító jól spriccel e. Látom eddig 2 ütemű gépeid voltak ezért azt ettől ne várd ha álló helyben rángatod a gázt úgy fog reagálni mint azok.
Gondolom ez így nem volt túl nagy segítség! :) De akkor küldöm mail-ban!A beállítási leírást!