pontosan...
ez igy szar..
túl löki az eléejét és hamar el fogy a gyorsíás elején.. mondjuk súber emeléssel lehet variálni még..de akkor meg a végén lesz túl dús.. amit lehet csökkenteni a ff mérettel.. de az meg a végére már kicsit bonyolult.. lesz...
a legegyszerűbb a kis kék rugó cserélye a 2008 után már gyárilag is azt használt sxs zŐd rugóra..
az a kék rugó ami..el van búlyva a kis műanyag gyorsitó pumpa tengely mozgató műanyag mögött...
Köszi, ezt a információáradatot
Találtam egy képet a neten. http://i143.photobucket.com/al...
Gondolom itt az történik amit mondtál, h alul jobb lesz, de nem fogja olyan sokáig locsolni a benyát, így magsabb fordulaton langyibb lesz.
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, mi lehet a baj. Pár hete vettem egy 200-as EXC-t 2005-ös. A motor egy bizonyos fordulatnál ledarál és nem pörög többet. Valamikor elkapja és többet pörög de akkor is darál. Nem éri el a maximum fordulatot. A könyv által irt gyertyával sem jó , kipróbáltam egy irídiumossal azzal egy fokkal jobb. A rezó ki van repedve egy helyen de gondolom ez nem befolyásolja. Könnyen indul veszi a lapot is csak azon a ponton ledarál. Mi lehet a baj?
Vasárnap vagy hétfőn megcsörgetlek ha meglest még a raptor!