Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeem én azt kérdezten hogy jò e rá :-D
Vasárnap vagy hétfőn megcsörgetlek ha meglest még a raptor!
Hívtalak....beméreteznéd nekem? Hossz, belépő cső átmérő. Egy ZX 10 R-re kéne, ha jó a méret.
40kmre vagyunk egymástól, gyertek holnap nézzetek szét
amik a képeken vannak, azok vannak
Helló Kortisz az egyik barátom keres a honda crf 450-x ére valami dobot vagy esetleg rendszert, tudnál ajánlani valamit? Vagy esetleg valaki más!
a két darab carbon Yamaha R1-ről származik
Kortisz! Az a két carbon Yoshimura mire való?
Kérdezted hogy jó ár, én meg mondtam hogy tűrhető az ár.
06 30 635 9305
Hívj fel és félúton megegyezünk hogy neked is jó legyen
Helló! KTM lc4 640 hez gázbowdent keresek a két bowdenes mikuni karburátorhoz kellene!
pontosan...
ez igy szar..
túl löki az eléejét és hamar el fogy a gyorsíás elején.. mondjuk súber emeléssel lehet variálni még..de akkor meg a végén lesz túl dús.. amit lehet csökkenteni a ff mérettel.. de az meg a végére már kicsit bonyolult.. lesz...
a legegyszerűbb a kis kék rugó cserélye a 2008 után már gyárilag is azt használt sxs zŐd rugóra..
az a kék rugó ami..el van búlyva a kis műanyag gyorsitó pumpa tengely mozgató műanyag mögött...
Köszi, ezt a információáradatot
Találtam egy képet a neten.
http://i143.photobucket.com/al...
Gondolom itt az történik amit mondtál, h alul jobb lesz, de nem fogja olyan sokáig locsolni a benyát, így magsabb fordulaton langyibb lesz.
Nem volt valami meggyőző
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, mi lehet a baj. Pár hete vettem egy 200-as EXC-t 2005-ös. A motor egy bizonyos fordulatnál ledarál és nem pörög többet. Valamikor elkapja és többet pörög de akkor is darál. Nem éri el a maximum fordulatot. A könyv által irt gyertyával sem jó , kipróbáltam egy irídiumossal azzal egy fokkal jobb. A rezó ki van repedve egy helyen de gondolom ez nem befolyásolja. Könnyen indul veszi a lapot is csak azon a ponton ledarál. Mi lehet a baj?
turheto
Ki mondta hogy rolad beszelek ?
Sajna a dob külön nem eladò, engem pedig az érdekelne inkább.
Ez jò rá?
én a lámpánál jártam így a cagivával
bár nem dőltem el, de akkorát torpant hogy majdnem átestem rajta
utána kénytelen voltam beállítani rendesen
te meg ne neveteljél amíg egyenesen kanyarodsz!
te kis köcsög! ott se voltál!
Sziasztok!
Valakinek esetleg eladó doma vagy raptor dobja 2006-os 525sxf-hez nincs véletlenül?
Ha valakit érdekelne bukógomba lc4-re írjon rám nyugodtan, tudok segíteni a részletek privátba megbeszéljük.