Azt azért vedd figyelembe, hogy valszeg nyárra van bekarbulálva 25-30 fokra és most 0-5 körül van.....Én a helyedbe ha nem olyan életveszélyes nem szórakoznék vele erre a kis időre, de ha mégis akkor a mostani beállításokat jegyezd meg(úszószint+fúvókák helyzete), hogy ne kelljen nyáron ugyanezt eljátszani
Am ez nagyon gáz? http://www.youtube.com/watch?v...
Hát igen vagy gyertya vagy karbi.remélem más nem jöhet tényleg számításba Egyébként ha megyek vele akkor nem érzek semmi torpanást csak ha vissza lassulok és alapjáratból húzom a gázt akkor dadog le Az a furcsa hogy amikor még nem meleg teljesen a gép addig semmi baj nincs reagál rendesen a gázra szóval itt csak az lehet hogy jól szétszedem és összerakom.ha megint szar akkor meg más
én nem értek annyira hozzá, de ha "ledadog" akkor érdemes megkukkolni a gyetyát.....ha abszolút lefullad,akkor bizony fuvóka..sztem...de én csak botcsinálta szerelő vagyok...
Na mentem ma is a géppel de ugyan az a szitu.Hidegen jár rendesen alapjáraton a gép de ha megyek vele egy karikát utána melegen alapjáraton fullad gáz adásra.most azon filózok hogy ha az alapjárati fúvóka lenne eldugulva akkor hidegen is fulladnia kéne vagy esetleg gyertya a szar hát nem vágom.Valaki aki kicsit is érti a témát írhatna nekem egykét sort
lehet hogy csak simán kicsapódott a víz, tényleg egy kis légszűrőolajjal keveredve....
Vagy átbasztak mint a Macskajajj-ban és vizet tankoltál, benya helyett...
Ja én most tényleg szopok a KTM-el Rohadék karbi miatt.Mindig beszop valami retket.meg találtam a leeresztő csavar alján kék színü víz szerüséget olyasmi mint a hűtővíz.De hogy honnan az annyából került oda fingom de nincs Elvileg a légszűrőolaj keveredne a benzinnel mivel olaj nemde?Mert a szűrőolaj az valóban kék
Igazából nem nekem kéne hanem havernak!Nekem van szerencsére gyári brutáldrága Nem olyan fontos amúgy ráér egy jó hónap vagy kettő mulva is!Amúgy hol laksz ha megtudhatnám?
120 azért mert zsír új csapágyakat adok hozzá külön (12000 pénzbe került van róla számla is)
Milyen motorba van most?nekem620-as ktm-be kéne.Mennyit kérsz érte?
Am ez nagyon gáz?
http://www.youtube.com/watch?v...
Mondjuk én egy gyertyacserével kezdeném a próbálkozást...
Kuplung?
Te? hogy bírod az arabokat?
Vagy átbasztak mint a Macskajajj-ban és vizet tankoltál, benya helyett...
Reggel óta benéztem kb 6x, de még mindig GD hozzászólása van utoljára...vagy mindenki KTM-et szerel?