Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit mintha még a szokásosnál is sértődékenyebb volnál...holott megint Te szóltál be...
Mi van? Kicsit érthetőbben, ha lehet...
Én mondjuk nem aludtam tegnap reggel óta csak kb. 3 órát (azt is több felvonásban) úgy látom, kettőnk közül mégis neked volna nagyobb szükséged a pihenésre...
Nem is tudtam, hogy együtt őriztük a nyájat...nincs valami mozgás valamelyik csajos topicban?
Te csak maradjál csöndben, Lombrágó
Deeeeeeeee, annyira szexi vagy, de már kicsit uncsi ez a téma...
Volt aki nem hitte el míg meg nem tapogatták a hátamat...azt mondta, ennyire nem lehetek vékony
Fenyvest se ültetünk
Viszont dagonyára lehet számítani...
persze hogy van
Betonozni azért nem fogunk
Hidd el, elég találékonyak a kedves kollégák ha szopatásról van szó
Miért mizu lesz Dani még lőni is fognak ránk vagy benzin nélkül kell indulni vagy mi lesz az a nagy szopás?Előző nap vagy héttel azért felmérem a terepet hogy megnézzem mekkora tankcsapdákat ás tak nekünk
Kkonrad azért az nem egészséges hogy a 14fokban ilyet csinál a gép Hiába a hideg akkor is mennie kell a gépnek.Mentem én minusz 15fokban is és akkor nem volt gondja szóval ezt nem lehet az időre fogni.Most igen jópénzért tudtam rendelni gyertyát úgyhogy az csere meg karbi takarítás újból ha az előző tipp nem vált be.Ha meg úgyse lesz jó akkor eladom a cigányoknak vas árba Na mondjuk azt azért mégse inkább jó lesz a kertbe muskátli álványnak vagy befuttatom rózsával
Jó pénzér bármit...

Amúgy javaslom itt érdeklődjél, sztem nagyobb eséllyel fog tudni vki segíteni.
Hát vazze tényleg megcsinálhatnád helyettem...:-) Mindenesetre az elektromossághoz én is hülye vok, de azért a kapcsolási rajz valahogy nem stimmel a valósághoz képest.... Ezért nekem az kellene, hogy valaki megnézze a saját gépét és leírja hogy a sárga madzag ide köt a fehér meg oda... stb.
Mikor belinkeltem neked még nem kellett jelszó, simán megnyitotta a pdf-et. Jelszavam nekem sincsen.
Kapcsolási rajzon kívül mégis hogyan tudnánk segíteni? Csináljuk meg helyetted Mert én konkrétan tökhülye vagyok a villmossági részéhez a dolognak, de a kapcsolási rajz alapján eddig mindent meg tudtam csinálni a motoron amit akartam...
Hát nemtom pár napja mi volt... de nem hiszem hogy most tették rá ezt a bejelentkezési felületet... mindenesetre ha tudod a jelszót meg a nevet azt megköszönném... egyébként mi van ott? mert kapcsolási rajzom van nekem is. de attól nem lettem okosabb.
Amúgy BUGIC meg a többiek akik akarnak jönni a következő racsing-ra: ha tényleg úgy lesz ahogy ma Kamiék kitalálták, akkor szopni fogunk, de nem kicsit
A nap kérdése: vajon van-e rajtam páncél?
Ez érdekes mert pár napja még nem kellett jelszó...