én játszom az eszem? :O kérdeztem normálisan erre milyen választ kaptam? :
"Szerinted hol? Kinyitottam a kezelési könyvet, és benne volt..."
hm..
na mindegy , nem baj majd megoldom a dolgot , de elhihetitek hogy már elegem lett az itteni "válaszok, tanácsok, véleményekből" mert eddig mindig csak oltogatást kaptam, gondolom mindenki mindenhez értve született csak én nem
pff.... :D
jár.. aha jár(na)...
képzeld rá álltam a motor service manual keresésére , csak én voltam olyan merész hogy miközben keresgéltem feltettem egy kérdést az amúgy erre kitalált fórumban hogy hátha közben míg keresek kapok választ, hát ja kaptam is....
Te, nekem ne mutogassál, mert azt az ujjadat töröm el először... Az az alap, ha veszel valamit, akkor elkéred azt, ami jár hozzá. De ha nincs, akkor szerzel hozzá. Különben jöhetnek félóránként a hülye kérdések, hogy jujj ez van, ez most baj...
bocs h meg mertem kérdezni, de honnan kellene tudnom h neked van kezelési könyved? nekem pl nincs, ha lenne nyilván nem itt érdeklődnék... ebben a ktm fórumban még segítőkész emberrel nem találkoztam
hol találtál te karburálási táblázatot?
mert én ezt találtam és itt viszont hasonló nagyságú fuvókát írnak mint ami nekem van benne! http://www.carlsalter.com/pdfs...
Mi az összeg?