Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello, mennyit kóstálna a kormánymagosító, feltéve ha megvan még :)
Sziasztok, milyen hátsó fékbetétet ajánlotok exc 125re?
Az egész EXC 200 karburálási táblázatban sincs 175-ös fúvoka írva, semelyik tartományba, pedig 0-3000 méter magasság, és -20-tól +49 fokig van megadva...tehát a válasz: rengeteget kap...
Üdv mindenkinek!
A mocim egyfolytában beköpi a gyertyát, persze ha nyélen megyek semmi baj vele, de ha nem forgatom hipp-hopp beköpi!Sokat kap az tuti, a tűn már nem lehet állítani mert így is a legfelső rovátkában van a tű magasság állító pöcök.
szétszedtem a karbit és meglestem a főfuvókát, 175 -ös van benne! próbáljak bele kisebb fuvókát?
exc 200-asról van szó!
Újra nincs pénzem meg minek?A VB szintű tudásomhoz? Az újabbak már amúgy se ilyen megbízhatóak.Ha tele lennék zsugával akkor is ilyen kéne csak vacsiújba.Bár az is hülyeség lenne. Én legalább tudom hogy milyen az élete a motoromnak újkora óta. Terepmotonál amúgy is bele lehet nyúlni a fosba könnyedén úgyhogy inkább hulljon szét alattam ez mint hogy másnak kiperkáljak egy lomért komoly összeget!
Szabadul mindenki tőle, szarok ezek a ktm-ek vagy pedig kinőtték és komolyabb kell úgyhogy ha nem akarsz lemaradni irány a kereskedés és hozni újat!
Te se becsülöd meg lassan már ritkaság lesz a motorom gyakorlatilag egygazdásan.
tengely átmérö 20mm
17x3.50"
Első keréknek mi a tengelyátmérője?
eladó sm ktm elsö kerék! ahogyan a képen látszik! 20 e ft.
az sm sárvédö pedig 4000ft ahogy a képen látszik!
Nálam lehet lesz szép 525 eladó.
Just sayin'
Üdv.
Duke 640-en olyan probléma jött elő, hogy menet közben hirtelen leáll a motor majd visszaváltok és újra jár tovább. Teljesen rendszertelenül jön elő, nincs az hogy egy konkrét fordulaton vagy bármi. Gyertyát kicseréltem de semmi javulás. Gyújtással lehet a probléma? Tavaly is előjött ez de ritkábban majd el is múlt.
Előre is köszönöm a segítséget.
macocross

Milyen 250 4t ami cserénél szóba jöhet?
Akkor te is ugyanúgy elbasztad mint én...
A husaberg forumba találsz, ez ktm... Amugy pont ugyanolyan mint az összes többi fe550 2004 ből.
Romettel kezdted, kamionos vagy. Ismerős én is
Hello egy képet lökhetnél fel a vasról, hagy lássuk milyen Husaberg!
500 ért vettem most a berget, de már simán 600 körül járok, és még lenne mit rászórni.
Viszont én direkt ilyet kerestem és vettem.
Utoljára 2011 be vettem az 525 öt 690 ért azóta sincs a neten ilyen árban rendszámos.
A tényleg szép állapotú, és motorikusan is rendben levő rendszámos EXC-k 7 számjegyért mennek...

A Tieid meg mindig nagyon rendben voltak...
Meg a 700 asra is reversz egy halom lovet.nem hogy 500 600 korul
Egyébként meg ilyen olcsók nem mostanában voltak az exc-ék mint most.
Akkor magadra ismertél ha így gondolod!
Mindenesetre köszönöm a hozzászólásokat azt látom hogy 8-900 közt akadnak már szép példányok de annyim sajnos nincs!
Azt láttam hogy nem nekem írtad de én rám gondoltál!