Legjobb tudomásom szerint max 650-ért olyan papiros EXC-t kapsz amire tuti költeni kell egy 100-ast legalább.tizenakárhány éves versenyendurók lecsalt üzemórával kitudja mit kapott motorral.Olyan hogy csak ráülsz és mész vele azok 8-900ezer körül pörögnek de még ott is bedobnak néhány lomot.Ez az én szubjektív véleményem.Attól független azt veszel amit akarsz csak ne érjen meglepi.
Én sem, hogy te ki vagy de a hozzá szólásoknál alul ha rákattintasz az előzményekre látod nem neked írtam! Úgyhogy az általános jelenséget írtam ami jellemző és hülyének sem néztelek, de ha ebben magadra ismersz az nem az én bűnöm!
Jano72 nem tudom hogy kivagy de azért nem kell hülyének nézni a másikat, elvégre ez egy olyan oldal ahol segíteni kéne a másiknak nem? Tudom jól hogy mennyi egy új KTM meg mennyi egy szar is ezért keresek elfogadható állapotút 650-ig amivel csak annyi a dolgom hogy hazaviszem olajcsere és egy darabig semmi! Persze ilyenek hogy gumi fékbetét, markolatot cserélni kell ez nem tétel, mert ezek mind vannak de a motorja az megbízható legyen!
Melyikről szeretnél képet? Meg aztán én mindent drágán adok, mondjuk azokra még keresve sem kell költeni 1 pénzt sem,de az nem kihívás nincs adrenalin mikor megy szét. Így hát 600-ért keres a rider lehetőleg újat aztán meg megy az anyázás mikor valaki felhomályosítja mit vett.
Sziasztok azért írtam 500-tól 650-ig mert annyit szánnék rá, szóval ha van egy motor 650-be és 250 km-es körzetbe van akkor annyit letudok alkudni ha olyan az eladó amennyi az útiköltség lenne kb. Meg szerintem egy 2000-es exc 520 nem fog érni 7 kilót még akkor se ha kopra fel lett újítva mert azért csak 14 éves! Ugyanez a 400-as kis tesójával is legalábbis 2003-as típusig!
lyól mondod haver
ha öt kiló vna zsebben..akkor nem is az öt kilós gépeket kell nézni..mert azokat még haza kell hozni..10-20ezre / távolság.../megnézett motor darab
aztán olajcsere
meg az tuti hogy 5 kilóból még rás is kell költeni valamit..kerékcsapágy.. fékbetétek láncvezető lánc ilyesmi..pds..tuti az a 90% gumi sem lesz jó ..mert úly tulajnak az sem jó..ha 1105 az a gumi
és csak akkor a kilcsínyről van szó
szóval rádobál még a paraszt az úly verdára akaratlan...50est.. konklúsion:
tehát ha 5 kiló van a motorra.. akkor ..a 7száz-1000-eseket kell nézni...
mer okos a magyar
540 nel nth 108-on kivül ki tudna valamit is kezdene egy kroccpályán...
igazándiból lehet kevés az a 600 egy jó állapotú papíroz6ó exc 450-525ért..nEEm
lyanó ..te hogy látod ezt... a te szép gépedről tegyél már fel megint egy forót..
annak mi ia volt az ára? 4százezer?
Sziasztok ne haragudjatok hogy ide írok de KTM EXC motorkerékpárt szeretnék vásárolni lehetőleg 4 ütemüt 400-450-520-525 köbcentiben! Azért fordulok hozzátok, mert hátha tudnátok olyan motort amit még csak most fognak hirdetni vagy kereskedésbe van és nincs fent az ismert oldalakon mint pl ez vagy a használt autón, olx-en stb! Külföldi vagy magyar papíros érdekelne! Nem igazán van nagy választék 500-650 ezer ft közt, ami van is vagy messze van vagy nem ér annyit amennyiért árulják! Bocs ha valaki felismerné a gépét!
Újabb videót szerkesztettem, amit unaloműzés gyanánt végeztem, youtubos videókból kivágva, jelenetek összerakva egy teljesen új zenére ami most kivételesen szabadon felhasználható, mert már sok videóm le van tiltva néhány országban a zene szerződés miatt :D http://youtu.be/HDoZOd1-keI ]https://www.youtube.com/watch?... [/L]
nálunk megszűnt az skf
aztán csak simát lehet kapni
de van aki hozat, ráadásul ingyen, csak nem jött össze a dolog
mondjuk ráér, ebben a hőségben nem akarok izmozni a kicsivel
Hívjál fel vazze, ha akarsz valamit. FB-n lövitek ezerrel a kérdéseket...azért mert te dologtalan vagy, attól még nekem nem biztos, hogy van időm válaszolni...
ha öt kiló vna zsebben..akkor nem is az öt kilós gépeket kell nézni..mert azokat még haza kell hozni..10-20ezre / távolság.../megnézett motor darab
aztán olajcsere
meg az tuti hogy 5 kilóból még rás is kell költeni valamit..kerékcsapágy.. fékbetétek láncvezető lánc ilyesmi..pds..tuti az a 90% gumi sem lesz jó ..mert úly tulajnak az sem jó..ha 1105 az a gumi
és csak akkor a kilcsínyről van szó
szóval rádobál még a paraszt az úly verdára akaratlan...50est.. konklúsion:
tehát ha 5 kiló van a motorra.. akkor ..a 7száz-1000-eseket kell nézni...
mer okos a magyar
igazándiból lehet kevés az a 600 egy jó állapotú papíroz6ó exc 450-525ért..nEEm
lyanó ..te hogy látod ezt... a te szép gépedről tegyél már fel megint egy forót..
annak mi ia volt az ára? 4százezer?
rolandsimon89@gmail.com
Ha valakinek van ktm 690 be való sm szettje és el is adná szóljon.
aztán csak simát lehet kapni
de van aki hozat, ráadásul ingyen, csak nem jött össze a dolog
mondjuk ráér, ebben a hőségben nem akarok izmozni a kicsivel
Én bementem egy csapágy boltba, 23mm-től 27mm-ig vásároltam "O" gyűrűt és gondoltam majd csak megfelel az egyik
kb. 250 forintot költöttem
most meg simát hoztak viton helyett
kezdik borzolni az idegeim