Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az, hogy picit viszi a motort, az több egyéb okból is lehet, nem feltétlenül (csak) az olaj hibája...
Ott volt a hiba, hogy se kérdőjel, se semmi....így nehéz kitalálni, vagyis én nem vagyok gondolatolvasó. Tegyél bele 4T motorolajat...
hun itt a hiba?
Könyörgöm... helyesírás! ... Adatlap ... (De ez még csak a kisebb baj.)
olajat igen kérdezem,ki mit használ?
Nem. konkrétan viszi egy picinyt a motort
Ezt most kérdezed?
2-t váltóolajat mit érdemes használni ,mert Motorextől mind ha összetapadnának a lamellák
Gyári ktm brembo supermoto szett eladó 80000ft 70%-gumikkal fogaskerékkel hátsó féktárcsával! 0630 5464786
így volt benne, lehet ezért is volt béna a kuplung
huskyhoz is 40 felé van az új, csak ktm-ből jóval több a bontott hátha egyezik valamelyikkel
39 e Ft a listaára pl. KTM 450-525-hez. Szerintem reszelj egy ilyet is vasból. Vagy rakd vissza a régit, bennt a helyén már nincs jelentősége a letört peremnek. Max a tudat hogy olyan motoron ülsz aminek lassan nincs egy ép alkatrèsze sem .
ennek semmi, csak az enyém ilyen:
csak kombinál, tele van lóvéval és nem tudja mit újítson
Miért, ennek mi a baja?
esetleg megegyező valamelyik ktm kuplung alsó munkahengere a huskyval?
ktm-et csak könnyebb beszerezni
magura mint a ktm kuplungja de ilyen a forma
Sziasztok. (KTM-990) elado alkatreszek,minden megvan,kiveve a blokk,meg a vaz nincs meg.
Kerekek,ules,fenyszorok,tank,minden muanyag,teleszkop,kipufogo stb.

Ha valakit erdekel:irjon:
email: alibiaudi@gmail.com
tel: 06205581784
egy időben úgy jöttek a termékek hogy egy betű ki volt hagyva pl f_la
itt meg belehímezték a maradék karaktert
konténerszám jött az anyag napi szinten
NGK DCPR8E ez a gyári gyertya bele.
De legalább én úgy nézek ki.Te meg egy ökör vagy és úgy is nézel ki!
El is felejtettem boldog névnapot kívánni(na jó ez így nem igaz,nem felejtettem el,csak leszarlak)!Amúgy mi újság az Ady Endre utcában?
ZÁMMBÓdzsimbó...TE is úgy NÉZEL ki mint egy NORMÁLIS...oszt mégis HÜJJE vagy...akkor a melegítőnadrágon mijafaszt csodálkozzunk?
lyózsef városi piacon..ezzel sem volt gond.. az út túloldalán volt a varroda.. olyat himeztek rá amilyet akartál.. puma.. adidas...
csak aztán a nav megszüntete a varrodát.. lehet csak átmeletileg..mert a közmunkásoknak ott lett munkahelyük
Van egy csomó új márka.Szegény erdélyi roma gyerek árulta a Tesco parkolóba a zoknikat,kérdezem tőle milyen márka ?Azt mondja boldog mármint nem ő hanem a zokni.Mutatja is, rá van írva,nézem,olvasom "boldg" egy o kimaradt .Azt is mondta,ha megegyezünk papírpénzt adjak,az érme nem jó mert csörög a zsebében,és elveszik tőle a VÁM-on
Én néztem múltkor pumidaszt,az tök olyan volt mint a puma.
a nieke is csak egy picikét különbözik a nike-től
legalábbis leírva
Húzd meg a gyertyát, mert lehet nem tömít rendesen.