sziasztok
cserébe keresek pds-es rugóstaghoz való rugót..
most 69N 250 van benne... ezt szeretném erősebbre cserélni..72..74...76..78...80
ha valaki tud ilyet.. szóljon...
motul gear oil 10w30, kétezer párszázért autósboltban is kapsz, sztem tökéletes
de volt már aki ATF olajat tett bele,azzal is működött... ez kb ezerpárszáz ft
Semmi egyéb problémája nincs, ez is alig észrevehető, most ne úgy képzeld el mintha egy szemétdomb lenne, De azért kell rá egy végső megoldás. Úgy láttam hogy a karbiban nem cserélhető a kehelycső, de lehet hogy csak én nem értek hozzá. Köszönöm. Utánna nézek a KTM-nél. 39mm-es Keihin a karbi van rajta.
Van egy 2001-es ktm sx 125-ös motorom. Nem tudjuk beállítani a karbit, mert a kehelycső a karbiban kopott és egy bizonyos fordulat után nagyon bedúsul a keverék. A legjobb beállítást úgy sikerült elérni, hogy a tűt az 1-es pozícióba tettük, így viszont alacsony fordulatnál ha rácsapom a gázt lefullad. Mi lenne a legésszerűbb megoldás? Köszönöm
Szerintem ettől sokkal ügyesebben csinálná. Külön adná el őket egyet Ktm-re egyet meg Husabergre. Elárulok egy titkot: a Nyírségben a habosra felvert szar is arannyá tud válni. Legalábbis az ottani motorárakból azt gondolná az ember.
TÖKÉLETES! kortisznek főleg.. :D kikalapálja le gletteli lefújja kályhaezüstre, és feldobja 35 ér alig használt gyári sxc dobként! és máris lesz talán 1 hétig pénze, addig pedig ő lesz a basszájba DEBRECEN ÉS KÖRNYÉKÉN!
Nem ey kerék volt. Egy szerencsétlen kicsúszás és a szalagkorlát fogta meg a hátulját.... és ott szépen takarított! Esetleg valami alkatrészben tudsz segíteni? :D
Üdv mindenkinek! Egy pár alkatrészhez lenne szükségem 2005-ös lc4 640 sm hez. Mint pl: Hátsó segédváz! meg a segédvázon lévő összes műanyagra. meg 2 db kipufogóra,
Még mindig keresek 310es első úszó tárcsát 6 dugattyús beringerhez. Új goldfrenről nem olvasok jókat, van valakinek tapasztalata ezekkel a tárcsákkal? Drágábbat újan nem szeretnék venni.
Esetleg próbált már valaki gyorsasági tárcsát, ami kiadja a 310x143x127,2-es méret 6os lyukosztását?
Biztos hogy erősebb a mostani gépednél ha jó állapotban van.
De én nem venném meg, akkor már inkább egy poweres mocit, ez sem fiatal de ahhoz képest amit szeretnél még új!
cserébe keresek pds-es rugóstaghoz való rugót..
most 69N 250 van benne... ezt szeretném erősebbre cserélni..72..74...76..78...80
ha valaki tud ilyet.. szóljon...
email: tuzoltosageger@freemail.hu
de volt már aki ATF olajat tett bele,azzal is működött... ez kb ezerpárszáz ft
Van egy 2001-es ktm sx 125-ös motorom. Nem tudjuk beállítani a karbit, mert a kehelycső a karbiban kopott és egy bizonyos fordulat után nagyon bedúsul a keverék. A legjobb beállítást úgy sikerült elérni, hogy a tűt az 1-es pozícióba tettük, így viszont alacsony fordulatnál ha rácsapom a gázt lefullad. Mi lenne a legésszerűbb megoldás? Köszönöm
motor eladó, vagy megcsinálod és motorozol tovább?
gyári kipufogóid megvannak még?
lehet igényt tartanék rá!
Még mindig keresek 310es első úszó tárcsát 6 dugattyús beringerhez. Új goldfrenről nem olvasok jókat, van valakinek tapasztalata ezekkel a tárcsákkal? Drágábbat újan nem szeretnék venni.
Esetleg próbált már valaki gyorsasági tárcsát, ami kiadja a 310x143x127,2-es méret 6os lyukosztását?
Előre is köszi!
De én nem venném meg, akkor már inkább egy poweres mocit, ez sem fiatal de ahhoz képest amit szeretnél még új!
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Ha ez a gép rendben van akkor fényévekkel lesz bitangabb mint a mostani vasad.