Válaszoltak, csak nem figyelsz. Azon a furaton a gyertya mellől folyik ki a kosz, illetve ami oda kerül. Ha olaj, akkor 2 dolog lehet. Vagy a gyertya menete mellett jön a kompresszió által (rossz a menet, nincs meghúzva, stb), vagy megrepedt a hengerfej, és onnan kerül olaj oda...
Hali!A napokba már érdeklődtem,de értelmes választ nem kaptam.KTM 450 exc hengerfejének jobb oldalán,egy lyukon miért folyik az olaj minimálisan? Olajcsere után jelentkezett csak!
A MINDENszentekkor használt hosszú FEHÉR viaszgyertya is megfelelő...de a KARÁCSONYI színes CSAVART az mégjobb....jobban PUKKAN vele...bár GYUFA mindkettőhöz KELL...
J jelentkezz! láttam a 300-ast hirdetésen! na mi a baj? beszéltem a Váciakkal tényleg igaz? nem akartam elhinni! nagyon erös neked! tudtam hogy 25 kellett volna meg venned! földutazni jó lett volna az is! gondlom idegesitö lehet, hogy most lett felújitva és el kell adnod! vagy esetleg nyomaték hiány? megint 4 Takt? te tudod ! azért mert Bercel vagyis Bercbergen nem tudtál kimenni a 450- nel hát ezel sem fogsz! meg red bull tv-n is csak 2T-van azért nem kell hogy neked is az legyen! nagyobb esélyed van a 450-nel! én ebbe nem szólok bele melyiket választod! szerintem ebay.com-on van a négyütem kétütem kapcsoló érdemes lenne rendelni egy olyant KTM-06-tól van már!
ez igy van..demint mondottam kimaradt az sx eladásából.. nem fért bele az alkudott árba..
igy.. eladó lett...
hogy melyik a több nem tudom..hogy a 25..vagy ez 15ért.. én ezekhez a számokhoz nem értek
de egy bizti ..akár ki akár melyiket veszi meg.. jól jár..mert jó cuccos nagyon
A Thor tol annyiban kulonbozik.hogy felul a kis thor jel helyett ures emblema van .na meg a panton
Budaorson mutatta az elado