Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi h válaszolsz nekem is pasztmek...
Hali
valakinek eladó fékadapter 2006 exc 525höz .illetve gyári fúvóka adatait megmondaná valaki? köszönöm
uazosember@gmail.com
na mindegy ha nem lesz jó a 23as akkor még beszélünk róla
mondjuk az én 30óra/év teljesítményemmel sokáig menne
Majd szét szedem ha haza értem, azért köszi a segìtséget!
A Rekluse munkahengerben olyan van, csinálnak ilyet Pesten, de az sem örökélet...
Közbe rájöttem én is
gondolom hogy passzolnia kell a két méretnek
meg ilyen is volt benne csak egy minimálisat meg van kopva
de nem lehetetlen hogy az sem értett hozzá aki előttem szerelte én meg csak megyek utána....
amúgy ilyen méretű o-gyűrűd van?
csak na a 23x2 sem lesz jó tennék egy próbát avval is mielőtt veszek egy másik munkahengert
valami angol oldalon találtam egyet ahol nem o hanem u metszetű gyűrű van benne állítólag örökélet garanciás
Én igazán nem akarok belevauuuuu, de ki mondta, hogy a munkahenger belső átmérője adja meg az 'O' gyűrű külső átmérőjét?
akkor a huskyé nem ilyen........
ennyire megcifrázza pedig a felső rész tök egyforma, de a bele is igen hasonló képekről nézve
nekem 27mm a külső fele, szerintem a tiéd is
épp emiatt szopok mert a külsőt adtam meg meg a vastagságot és 25x2-es o-gyűrűt küldtek
hibázott a matek
24,3*1,78 NBR
Ugye viccelsz? 2012-es hirdetés...és egy bontóról beszélünk...
Üdv!
Meg vannak még a tuning cuccok?
Ha igen akkor ugye hibátlan mind?!
Huhh passz nekem átmérőre 27mm -et mondtak ùgyhogy nemtudom, sajnos nem is vagyok otthon ìgy szét se tudom szedni a méret miatt.
Köszönöm a segìtséget!
ha olyan mint a husky(a bele olyasmi) akkor 2mm vastag
szóval 23x2mm
Üdv!
Szeretném kérdezni, hogy nem tudja e valaki milyen méretű "O"-gyűrű szükséges 2006 sxf 525 kuplungjának az alsò dugattyùjára?
Köszönöm előre is!
( ktm gödöllőnél csak annyit tudtak mondani, hogy 27mm átmérőjű viszont "vastagságot" nem tudott mondani)
20mm-es gyári ktm kormány magasitó eladó. képet nem tudtam csinálni mert lent maradt a kocsiban a fényképezö
hát vazze a jó picsa tudja h mit taknyoltak vele az előző gazdák, most cibálom rendbe a gépet... a kormánybefogó is elvan repedve ha jobban megnézed, szóval az is csere...
Azok a szegény telók mit vétettek, hogy így le van nyalva a hatszög a tetejéről?
Pazzaz kormány magasító eladó, ha valakit érdekel jelezze!
A motor így könyörög. Beteg lesz a hálátlan dög. Persze semmi komoly, csak a torka véres. Innentől kezdve belehúzhatod a fütyidet, magától nem javul meg. Operálni kell, vagy hagyni teljesen megdögleni.
HALi!

PRÓBÁLDD meg úgy hogy NAPPAL álljon...oszt ÉJJCAKA indícsd BE...biztos JÓ lesz...ha MÉGSE akkor legalább NEM látod a FÜSTÖt az ÉJJCAKA jótékony HOMÁJJÁTÓL...úgyhogy MINDENKÉPP te fogsz GYŐZNI...
hali van egy ktm lc4 620 egy éjszakát áll inditásnál füstöl de nem mindig melegen egyáltalán nincs füst mitől lehet
2 hónapja nem használom, de most volt időm...nem igazíthatok mindent másokhoz