Ez az amit a sok kínlódásod ellenére sem tudtál használhatóvá tenni a motorodhoz és a végén vettél helyette másikat? Én ennyire nem reklámoznám, főleg hogy sz..r.
helló ktm lc4 600 inditáskor valamikor füstöl de nem mindig melegen egyátalán nem és hidegen se mindig karter gond lehet segitséget várok rá köszi elöre is .
Sziasztok! egy kis segítség kellene nekem! most akarok csinálni magamnak alu kartervédőt ktm lc4 640 re! ha esetleg valakinek van a motoron segitene nekem hogy hol van felfogatva! köszi
MEG amúgy TUUDOD mijjen má EZ...mint amikor a KOPASZembernek vagy mint a RAJZfilmbe GUSZTÁVNAK van HÁROM száll HAJA...és azon gondolkozik hogy MERRE fésülje...van is...meg NINCS is...
VOLT...de csak LÁTHATÓ...haloványan...NEM mérhető...még LEGYÖTT vóna az is...csak a REND ÉBER őrének NEM fizetnék...inkább a GUMISNAK...de még valami PÁJJANAP alkalmából majd LESURMOLÓDIK még az...
FAROK Levi...NEKED igértem VALAMIT...egy GUMIT...végülis
NEM azt kapod...AZT kidobtam...hanem egy MÁSIKAT...EZT is most CSERÉLTEM...de EZ még JÓ lesz...
A FASZari ZARÁNDI a fejemhez VÁGTA hogy NEKEM semmi ÉLMÉNY...semmi VIDEJJÓ nix...és ELŐREbocsátom hogy NEM is lesz...mert azok itt vannak FEJBEN... és nem azért vannak hogy VERGŐGGYEK velük...mint TESZI a FASZari ZARÁNDI...én MAGAMNAK motorozok nem MÁSNAK...MAGAMMAL legyek elégedett...NE azzal hogy MÁS mit mond...szóval ÉRTED...de mivel a GUMIT megigértem NEKED hát ittvan...egy MECCELLER RÉSZTEK..volt...KÖZÚTON vesztette ÉLETÉT...
mzgaba
láttam egy jó régi hozzászólásban hogy van/volt egy gs 250-es
annyi kérdésem lenne nincs meg véletlenül?tudom nagyon kicsi esélye van,de azért egy próbát megér
köszönöm
Giraffe64@freemail.hu