Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 hete kellett volna kiraknod.mar nem lenne meg.kerestem az utazot
Nem KTM, de hátha valaki épp ilyet keres....Eladó kihasználatlanság miatt egy NoFear motoros táska. Húzható, vállra vehető, de kézben is vihető. Strapabíró, sok-sok tároló rekesszel. Érdeklődni pü, vagy giraffe64@freemail.hu
Többi kép.
Sziasztok!

Eladók a képen látható cuccok, posta oké:

1. Új M-es Fox Bomber kesztyű 15500 helyett 10000 ft.
2. 1x használt teljesen hibátlan Scott Hustle MX szemüveg 15500 helyett 10000 ft.
3. Használt KTM Thor felnőtt krosszpáncél jó állapotban hibátlan csatokkal 26890 helyett 10.000 ft.
4. Használt Polisport hátsó teleszkóp védő harisnya 2000 ft.
5. A képen látható idomok és kipufogó a képen az ár. A kipu gyári folytott EXC szikrafogóval együtt.
6. 120/70 Dunlop GP Racer M 2010.27. heti 2,6 mm mindenhol 8.000 ft.
7. 120/70 Pirelli MT60R 4-4,2-4 mm 4000 ft.
8. 160/60 Pirelli MT60RS 4-2,8-4 mm 4000 ft.
9. A képen látható tömítések:
1. 450 EXC-SX hengertalp tömítés használt 1000 ft
2. 450 EXC-SX hengerfej tömítés használt 2500 ft
3. 400 EXC-SX hengerfej tömítés Új Prox 4000 ft.
4. 4 db szelepszárszimering 2400 ft
5. Többi apró tömítés és o gyűrűk 3000 ft.
Sziasztok! A tanacsotokat szeretnem kerni. A kovetkezo fordult elo velem (2003-as 625 SXC): Mentem a vassal es barmi elojel nelkul elkezdett dadogva jarni majd megallt... kb 5-10 perc elteltevel elso rugasra indult aztan 1 KM utan mintha uresbe lenne jart a motor de ha huztam a gazt mintha be lenne dugva a kipufogo folytott hangon szolt, aztan lealt... gyertya lehet? nem tudok masra gondolni, de ez sem magyaraz meg mindent... a valaszokat elolre is koszonom.
Utángyártott nem létezik?
Nemrég vettem a motort és szeretném egy kicsit egyedibbé tenni viszont a gyári idomokat nem szeretném "összefirkálni".
Érdekes, hogy régebbi évjárathoz minden van, ehhez meg nem találtam semmit.
Mondjuk KTM-kereskedésben?
http://www.1000ps.at/modellnew...
Sziasztok!
LC 640-hez (2005) hol tudok fehér idomszettet venni? Mindenhol csak '03-as évjáratig találtam, vajon (a fejidomon kívül) kompatibilis vele?
Érdemes az idomok fényezésével foglalkozni vagy ledobja magáról?
Válaszokat előre is köszönöm!
És NEKED?:)
Mert milyen tipushibaja van meg te majom ?
VÉGÜLIS igen...a TÖBBI alkatrész,FŐdarab az már csak DÍSZNEK van...
Minden hibajat leirtam ami egy atlagos motornal elofordulhat, nem ?
OKOS tanács...OKOS embertől...ezzel aztán ELINDULHACC DECEMBER....:)
KISPIRICS....

Gyere TÁJJSZON....mikor indulsz?
Japanhoz kepest nenilyedj meg ha elsore azt hiszed hogy szet akar esni kuplung csapagya vagy szetesett mar vagy szet fog a masik a szabadonfutoja vagy szetesett vagy szet fog ktm hirnevehez kepest semmi baj vele
na mondjad hollaksz buzigyerek.. megyünk boxolni
ÜDV DECEMBER...(bár még csak JÚLIus van,nem tudom HOVÁ szalacc ennyire ELŐRe) NA mindegy...

Arra FIGYEJ bazmeg hogy EL NE üssön valami ÚTKÖZBEN...magyarul ODAÉRJÉL...tipusHIBA nincs...csak HÜJJE vevő...többet NEM tudok elmondani...

Ha csak még JAPPÁNNAL vót dógot akkor PRÓBÁJJ ki egy CIGÁNYt is...

SOK SZERENCSÉT!
Üdv hétvégén megyek egy KTM lc4 640 -ért fekete blokkos mire figyeljek, mik a típus hibák, minden érdekelne róla! Eddig csak japánnal volt dolgom :) köszöntem urak
HOL? KIK? ÉN SENKIKET látok...
ÍKÚszissztem...TÉGED majd SZÓLÍTALAK...addig HÁTTÉR...bár az ÍKÚD alapján OTT is maracc...
NEMugacc CSÖVES...mert KINTalszol az UDVARON...MEGkötve...RÁadásnak....
2 tükör feltétlen kell
általában szeretik ha index is van rajta
e-jeles világítótestek, gumik, kipufogó
ha 2 személyes lábtartó és kapaszkodó
így a kf vizsgán is átmegy féláron mint a maszekoknál
ja és kürt, és parkíros legyen az elsőlámpa
Sziasztok!
Vinném a ktm exc 525 sm-et müöszakira! Mire figyeljek oda mik a kötelező tartozékok?!
A karbival nincs gond, csak az én mocimon nem volt tökéletes. Másikon próbáltuk és azon teljesen jó volt. De még az új karbival is néha csattan a dekó alapjáraton.
Eladó egy 13 literes, nagy tank. Benzincsappal, tanksapka nélkül.

Make: KTM
Model: SX, SX-F, EXC, XC-W
Year: 2007, 2008, 2009, 2010, 2011

Giraffe64@freemail.hu