Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drprofesszor, kössz, körbenézek:D Bugic, "sajna" már nem az a gépem, ami a képek között van :D lelett cserélve újabbra, de jó kis gép volt nagyon szerettem:) majd töltök fel képeket az újról is , ha jobb lesz az idő :D
Pityu inkább csapass a mocidra egy 350-es hengerszettet Nekem is ilyen vót
universalmotor oda nézz be talán van.....nagyvas.hu.......akad 1-2 hely ahol van matrica....
jah:D és nemlehet rendelni vhonnan ?:D nincs vmi webshop v vmi? mer közelbe nincs ktm bolt :D
KTM-bót
hali mindenki, nem tudja valaki, hogy hol lehet szerezni ktm-re matricákat? pl az első telóra WP-set, vagy motorexeset :D
Lesz ez még jobb is, de kezdetnek nem rossz
látom szép napod volt.!
akkor nemszóltam
Bugic01@freemail.hu!
1 rossz szavad se lehet én már vagy 2 hete nem láttam....
BUGIC: valami msn cím vagy majd itt dumáljuk meg?
(Végre már 6-ot kattan a váltóm )
Ezaz szabi ennél szebb sármintás matricaszettet nem is rakhattál volna rá!Így szép az EXC
azért ilyen ronda mert ez nem a magas színvonalú YAMAHA WR450 amit kedves ismerősünk szokott megmutatni havonta egyszer
pfúj de ronda, koszos...egyébként mi ez? Cross MZ?
Nana!
Ne felejtsd el kis országunk egyik büszkeségét, a REGADÓT...
Mert hogy én megveszem és Írországban használom (vagy mondjuk a franciáknál, ahol egységesen kb 100 eurót kell fizetni regisztráláskor), addig te behozod és hirtelenjében rádobsz egy akkora összeget, hogy mindjárt nem akkora biznisz...
Szeretünk, Magyarország!
Eladó egy vadi új Beringer fék, 310-es tárcsához adapter nélkül, 16,5-17"-os felnihez is jó! SX-EXC modellre jó, és LC4-re...
Akar rá egy narancs EXC tankot(Újabb kiadás)Azt a nagy berugókar neki ütközik a tanknak.Kérdés hogy most vesz másik tankot vagy nem Majd írok hogy mi a pálya!
Halo kkonrad!
Lehet be cserélné bátyám a 400EXC-ről a berugót kisebbre!Neki még az átlátszó tankos van amin nagyobb a berugó!De ezt még megtárgyalom vele!
Hello!

Az ebay-ról szeretnék venni egy csizmát. Akkor ez hogyan müködik? Menyibe kerül és menyi idö a szálítás? Aki rendelt erről az oldalrol irjon

Elöre is köszi a válaszotokat
http://cgi.ebay.co.uk/KIDS-KTM...|66%3A4|
65%3A12|39%3A1|240%3A1318
Azért UK-ből elcibálni idáig eleve nem két fillér...+ itthon is akkor lehetne csak relatíve jó pénzt kapni értük ha rendszámozod...de az meg megint egy rakat lóvé...úgyhogy valszeg azért nem csinálja még senki, mert nem érné meg...
jól járna