Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Külföldön sem találsz sokkal jobbakat mint itthon.Ami jó,azért ott is sokat kérnek.Annyiból talán jobb,hogy ott kevesebben hazudják le a csillagos eget is.Itthon is vannak kivételek,de nem ez a jellemző.Inkább a csilli villi idomok számítanak.
mért a hüvelygombában van tapasztalatod ?
no problem
jol mondod Jimmy minden szep es jo nallunk,
ezert nem itthon veszek gepet,es azt is lattam mi lett a 3millas(nem vicc) 2007es YZ vel miutan eladtam
eszelhetunk a huvelygombarol is csak lehet abban ti maradtok alul,
De csak azért,mert veled ellentétben nekünk még olyan nem volt!

Bocs,de ez magas labda volt,nemtudtam kihagyni!
könnyu legyen igen.
3 db 690est SMR neztem de nem jott be,kettovel gurultam is,nem jott be

2T nem jott be,volt 1 hetig,
amugy nem tudom mit kell vizet felkapni,azt hiszem normalisan kerdeztem,beszelhetunk a huvelygombarol is csak lehet abban ti maradtok alul,ezert vettem a batorsagot erdeklodni
Nálunk minden motorba kevés a km,kevés az üzemóra és bontatlan a blokk.Miért nem veszel egy olyan 525-öt amit ismersz (vagy ismerősök cimborák ismerik az előéletét) vagy egy olyat olcsón ami le van lakva,aztán megcsinálod magadnak.
fudejovagy! ertelmi szintedet magassabbra saccoltam:) de ugy is mondhatnam fudejovagy
Könnyű legyen, jó is, élmény legyen vele minden perc?
Vegyél 2T gépet, EXC 300 aztán minden igényedet kielégíti.
Vagy 4Tből 2006 EXC 525 azt szép napot mindenkinek.
tudod mi a jobb?! a LÓFASZ! az jobb :D írni bazmeg.. nem tudsz.. 0! :D ZÉRÓ.. :D vegyél japánt.. menj át a drz fórumba azt told ott tovább.. 1 08 as 530 árából tudsz venni 2 faja kis DRZ-t azt még alkatrésznek is marad.. :D
hu ez a dolog egyre bonyolultabb lesz!de amugy magyarországon élsz? vagy csak mindig kiviszed majd a motort külföldre mikor motorozni akarsz?
08as amit talatam keves km el 850ben elhozhato de ha szar a gep akkor 850 dragabb mind kellene
Magyar allamnak petakot Sem fizetek mivel külföldön fogom hasznalni
es csak a 530 kurtak el vagy a 450est is....2008ban?
akkor már érte! ezek szerint azért nem akar magyar papiros motort,mert szeretne még regisztrációs adót is fizetni!
Ja ja,főleg a japán endurók!
nem kell ktm nek ahoz beälnia ...teny hogy jobb a japo gepek
Értsd már meg,hogy neki NEM kell olyan,aminek MAGYAR papírja van!
jááááj csak be ne áljon!
Mitől legalkalmasabb pont az 530?
tessék! ettöl magyarabb már csak az árpád fejedelem lehet!
aztán mikor beáll az 530, akkor jön h MEKKORA HULLADÉK A KTM! a JAPÁN sokkal jobb!....
56-60 vegülis mind1

hat ez a baj hogy Magyar betü(van olyan?) de legalabb is Magyar szo van benne
es mit javasolsz BUGIC,mi volna a mas Motor?

igy hogy levezettem az elmeletet es okokat meg mindig fura a gondolkodas mod?
ja es nincs hol tarolnom a gepet ezert ha ugy döntenek akkor buszt is kell vennem.
az enyém magyar renszámos!
legalább is a törzskönyvbe magyar szavak vannak beleirva