Külföldön sem találsz sokkal jobbakat mint itthon.Ami jó,azért ott is sokat kérnek.Annyiból talán jobb,hogy ott kevesebben hazudják le a csillagos eget is.Itthon is vannak kivételek,de nem ez a jellemző.Inkább a csilli villi idomok számítanak.
könnyu legyen igen.
3 db 690est SMR neztem de nem jott be,kettovel gurultam is,nem jott be
2T nem jott be,volt 1 hetig,
amugy nem tudom mit kell vizet felkapni,azt hiszem normalisan kerdeztem,beszelhetunk a huvelygombarol is csak lehet abban ti maradtok alul,ezert vettem a batorsagot erdeklodni
Nálunk minden motorba kevés a km,kevés az üzemóra és bontatlan a blokk.Miért nem veszel egy olyan 525-öt amit ismersz (vagy ismerősök cimborák ismerik az előéletét) vagy egy olyat olcsón ami le van lakva,aztán megcsinálod magadnak.
Könnyű legyen, jó is, élmény legyen vele minden perc?
Vegyél 2T gépet, EXC 300 aztán minden igényedet kielégíti.
Vagy 4Tből 2006 EXC 525 azt szép napot mindenkinek.
tudod mi a jobb?! a LÓFASZ! az jobb :D írni bazmeg.. nem tudsz.. 0! :D ZÉRÓ.. :D vegyél japánt.. menj át a drz fórumba azt told ott tovább.. 1 08 as 530 árából tudsz venni 2 faja kis DRZ-t azt még alkatrésznek is marad.. :D
igy hogy levezettem az elmeletet es okokat meg mindig fura a gondolkodas mod?
ja es nincs hol tarolnom a gepet ezert ha ugy döntenek akkor buszt is kell vennem.
ezert nem itthon veszek gepet,es azt is lattam mi lett a 3millas(nem vicc) 2007es YZ vel miutan eladtam
De csak azért,mert veled ellentétben nekünk még olyan nem volt!
Bocs,de ez magas labda volt,nemtudtam kihagyni!
3 db 690est SMR neztem de nem jott be,kettovel gurultam is,nem jott be
2T nem jott be,volt 1 hetig,
amugy nem tudom mit kell vizet felkapni,azt hiszem normalisan kerdeztem,beszelhetunk a huvelygombarol is csak lehet abban ti maradtok alul,ezert vettem a batorsagot erdeklodni
Vegyél 2T gépet, EXC 300 aztán minden igényedet kielégíti.
Vagy 4Tből 2006 EXC 525 azt szép napot mindenkinek.
hat ez a baj hogy Magyar betü(van olyan?) de legalabb is Magyar szo van benne
igy hogy levezettem az elmeletet es okokat meg mindig fura a gondolkodas mod?
ja es nincs hol tarolnom a gepet ezert ha ugy döntenek akkor buszt is kell vennem.
legalább is a törzskönyvbe magyar szavak vannak beleirva