Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm valaszaitokat
amugy honnan a räkbol tudnam ki szerelö ki nem?
PL mondjuk visszaolvasgatsz,mielőtt kérdezel.

te mindent elsziszel az orvosnak
Szerencsére nemigen járok orvoshoz.Bár mikor azt mondta eltörött a térdem,én elhittem neki!
Felesleges,nem fog írni.Már leírta,azóta elolvasta a sok fingreszelést,és simán megunta.Lehet már a számítógépét is felgyújtotta!
ti is azt nezitek baratok közt,irigyellek titeket itt nincs az etlapon

amugy honnan a räkbol tudnam ki szerelö ki nem?te mindent elsziszel az orvosnak?
Nem kell hinni senkinek.Megveszed,aztán majd rájössz magadtól.Nem csak az én szerelőm mondta (amúgy nem a szerelőm,csak jó cimbora),mondták itt már mások is.Pl zsiráf.

tudod van az a mondás a hülyéről meg az okosról,hogy melyik kinek a hibájából tanul!
vagy kérdezd meg Giraffe-t! ö még pihent ebben a témában!
mára már mindenki elfáradt!
te rettentő értetlen vagy.. :D nem is értem minek kérdeztél.. mikor olyan embert írta le neked h mivan aki nap mint nap ilyeneket szerel.. és legfőképp KTM eket.. és nem.. te okosabb vagy.. :D
szerintem menjél és nézd most már a Barátok közt!
ertem Jimmy amit irtok csak epp a te szerelödnek nem hiszek,az enyemet meg nem erem utol:)

de mivel 2007ig es 2012 utanit erdemes venni akkor sok minden nem marad:) csak a 0 kmes?
Ugyanaz a blokk elgondolás,mint az530.Mondom mégegyszer.Vagy 2007-ig vagy 2012 után.
hast net
Es tut mir leid ,wenn Ich dich beleidigt habe.
hangab
ezert kerdeztem
es csak a 530 kurtak el vagy a 450est is....2008ban?

,nem poenbol pocsekolom idonket
de az írás is nehézkes.. :P
Magyarul is beszélsz,írsz,olvasol, aztán mégsem érted amit írnak!
mért? te nnögyogyász vagy ? vagy gombatenyésztö?
mivel 25eve hablacsolok angolul es 20 nemetul ,nem hinnem
Azt veszel ami neked tetszik de, akkor tényleg minek kéred ki másoknak a véleményét?
Hány ember írjon még róla, hány ember beszéljen le róla még?
De legyen szerencséd vele, csak akkor felesleges kérdezősködnöd.
szakmabol kifoly olag
Jimmy 525-öt leforditva!
magyarul: külföldön a motor vásárlásnál is hazudnak az emberek! csak TE NEM érted!