Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de most 56 paci vagy 60 paci nem mindegy ? akár enduroban akár utcán ?
nem Magyar rendszamos moci kell
abbol indultam ki hogy könnyu legyen.450em Volt akarok is ,de! nem csak 7 vegenkent akarok motorozni.
masik szempont hogy a 500as(ami az 530 fia) 2012-13-14es ek elviekben 60paci ami varosban is jo es sumozni.is.
es mivel Enduro ezert lehet vele soderezni is
Tényleg! nem hogy inkább megvenéd az 525 ösömet!
Fura gondolkodásmódod van de nekem mindegy,ha a legalkalmasabb egy 2008-as 530EXC mert más motor a világon nem létezik akkor hajrá.Pont segítettek itt az emberek hogy miért ne vegyél ilyen motort ha egyáltalán akarsz venni valamit vagy csak unatkozol.Köszönnéd meg inkább szépen hogy leírták neked mi is a baj azzal a tipussal.De találkoztunk már itt a fórumon hasonló jelenséggel nem is olyan rég.A gyúrósgyerek neki csak 525kell mi az a 450-es aztán mégis azt vett persze más tipust is
amen:) es sok rumot
Azaz
csatlakozom!
veszünk sok buxát! meg super bankót! és kaparunk mint állat!
hat legyen,akkor legyen szar......akkor irany a lottozo
De értsd már meg hogy szar az 530 as exc!
BUGIC
biztos nem baratkozni akarok.
azt hogy mit akarok csak 20millaval tudnam megoldanide mivel nincs,ezert mas megoldas utan kell neznem es a legalkalmasabb päciens a 530exc
Jano
a 2T nem nekem kell
szia. igen indul! müködik,jön megy, teszi a dolgát.
hello 48 ezer az új vezérműtengelyestől és bármelyik ktm boltban.
Indul, működik?
pakson?
h tudsz ennyire helytelenül írni? brutális :D
Hali!Tudok róla,elég elfoglalt vagyok,de megyek fel,még lehet ma a szűrőimért és ránézek a paripára!
Biztos barátkozni akar
Amúgy meg első szériás motort biztos nem vennék semmiből.Sok sok üzemórát kell annak a motornak futni hogy kiderüljenek a szériahibák.Rá következő évjáratokat mindig finomítják javítják.Ha már ennyi pénzt költ az ember akkor inkább választja a megbízhatóbbat.Szerintem.
Üdv!
Ktm mx 250-es motorom alapjáraton, ha odahúzom a gázt akkor fullad. De ha nem rögtön húzom neki oda hanem szép lassan húzom a gázt (NAGYON lassan) akkor kipörög, de akkor sem rögtön. Gondoltam, hogy sok levegőt kap azért fullad, de a levegő állító csavart már teljesen betekertem.
eladó! magyar törzskönyv! ha valakit érdekelne!
Most akkor valójában mit is akarsz, mert a yamaha fórumon meg 2üteműt keresel?
RFS motor? Az mifele? Arrol mit kell tudni
Azert vicces hogy 1 10 forintos szimeringen áll 1 motor élete
Hali!

Lent van a mocim a szerelőnél akit ajánlottál jövőhéten lehet le is nézek hozzá, hogy áll a dolog ha gondolod szólhatok előtte.