Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon szép állapotban van!
vettem bele uj aksit.szépen indul és a motorja is jónak tünik szerintem nincs széthajtva de majd ki derül
Eperillatú 2T olaj
Amúgy én imádom a nem-eperillatúnak a szagát is...meg egyébként is, ki nem szarja le?!?
de ha sokáig baszogatsz, veszek egy olyat is.. ..meg egy trialt..
mert nem akarok egy 2t-vel utcán járkálni..
..meg fasza büdös lenni, mikor pl, boltba megyek vele, tejért...
Ménem inkább egy 300 v. 380-ra
akkor valszínű kint rádobom magam egy 520-ra...persze csak azután hogy átalakítottam a saját ízlésem szerint...
Még hallotok rólam!
Jó motorozást! Gondolom már neked is elvonási tüneteid vannak.
Sajna én délután már nem leszek, lassan zárok.
Én azt hallottam mindenhonnan hogy ezek a régi EXC-blokkok kb. elpusztíthatatlanok...
ez is igaz...
Én pontosan SM alatt nem pályázást értek..hanem utcát...ott is csak közepesen erősen ráncigálni neki, öreg vagyok én már az izgalmakhoz..
Komolyan: endurózni kellene kb 70%-ban, a maradék utcai lightos SM-ezés...
520-as szériát még nem próbáltam, mennyire jók a 2000 évjárat körüliek?
Egyrészt ezt mi ropik nem érthetjük
Másrészt meg SM alatt ne csak a pályázásra gondolj (oda a többségünknek sztem elég lenne egy 250 4T ereje is) hanem utcai(bb) felhasználásra is...ott sokat számíthat élettartam szempontjából hogy valamit állandóan "csúcsra járatsz" vagy elég ha 50-60%-os teljesítményen használsz...
...csak azért mert kint, az angoloknál kb egy árban van a kettő...
Én mondjuk eddig is elvoltam a 450-es Gasgas-al...
Endurózni, illetve SM-ezni kellene..
Veszek hozzá SM szettet is + idomokat..
igaz nekem nincsen endurom, de az SMR-ben nagyjából EXC szív dobog. én azt mondom, hogy nem biztos, hogy bárkinek is szüksége lehet nagyobb erőre/nyomatékra, hobby felhasználói szinten.
hi megint...
most öltözöm,kimegyünk motorozni egy kicsit...
"Az 530 drága kincs,jó ha van és baj ha nincs"
Majd du visszatérek.
Hi
Hát ja, egy-egy ogrénak azért elkelhet néha a nyomaték

Csak, azért mertem bele dumálni, mert a Zolinak is volt 520 EXC '02.-es, és utána egy vett egy 450EXC '04. Ő azt mondta, ha tudta volna elöbb, hogy a 450 ilyen jó, biztos az lett volna előtte is. Bár azt azért hozzáteszem, ő 168cm és 65kg.Azért egy nagyobb darab srácnak, lehet inkább 520 ill. 525 vagy 530. Igaz Mirko
Szió Rég jártál erre. Mizu veled-veletek? Motorozás?
Hi Beb béby...
Hi!Szerintem vedd meg mindkettőt...
Bár nem srác vagyok, de szerintem 450 EXC
Ha esetleg használnád SM-ként vagy ha alkarra akarsz gyúrni, 520 Egyébként 450 (de méginkább 400)...szerintem
Srácok, ti mit vennétek (ha lenne lehetőségetek):
Egy öregebb (2000 körüli) EXC 520-at vagy egy fiatalabb EXC 450-et?
Műszaki jellemzőkkel tisztában vagyok, csak filózom, melyik legyen a következő gép...
majdnem ezt vettem meg én, még a nyáron... 2x is voltam megnézni pedig