ez is igaz...
Én pontosan SM alatt nem pályázást értek..hanem utcát...ott is csak közepesen erősen ráncigálni neki, öreg vagyok én már az izgalmakhoz..
Komolyan: endurózni kellene kb 70%-ban, a maradék utcai lightos SM-ezés...
520-as szériát még nem próbáltam, mennyire jók a 2000 évjárat körüliek?
Egyrészt ezt mi ropik nem érthetjük
Másrészt meg SM alatt ne csak a pályázásra gondolj (oda a többségünknek sztem elég lenne egy 250 4T ereje is) hanem utcai(bb) felhasználásra is...ott sokat számíthat élettartam szempontjából hogy valamit állandóan "csúcsra járatsz" vagy elég ha 50-60%-os teljesítményen használsz...
...csak azért mert kint, az angoloknál kb egy árban van a kettő...
Én mondjuk eddig is elvoltam a 450-es Gasgas-al...
Endurózni, illetve SM-ezni kellene..
Veszek hozzá SM szettet is + idomokat..
igaz nekem nincsen endurom, de az SMR-ben nagyjából EXC szív dobog. én azt mondom, hogy nem biztos, hogy bárkinek is szüksége lehet nagyobb erőre/nyomatékra, hobby felhasználói szinten.
Csak, azért mertem bele dumálni, mert a Zolinak is volt 520 EXC '02.-es, és utána egy vett egy 450EXC '04. Ő azt mondta, ha tudta volna elöbb, hogy a 450 ilyen jó, biztos az lett volna előtte is. Bár azt azért hozzáteszem, ő 168cm és 65kg.Azért egy nagyobb darab srácnak, lehet inkább 520 ill. 525 vagy 530. Igaz Mirko
Srácok, ti mit vennétek (ha lenne lehetőségetek):
Egy öregebb (2000 körüli) EXC 520-at vagy egy fiatalabb EXC 450-et?
Műszaki jellemzőkkel tisztában vagyok, csak filózom, melyik legyen a következő gép...
Amúgy én imádom a nem-eperillatúnak a szagát is...meg egyébként is, ki nem szarja le?!?
..meg fasza büdös lenni, mikor pl, boltba megyek vele, tejért...
Még hallotok rólam!
Sajna én délután már nem leszek, lassan zárok.
Én pontosan SM alatt nem pályázást értek..hanem utcát...ott is csak közepesen erősen ráncigálni neki, öreg vagyok én már az izgalmakhoz..
Komolyan: endurózni kellene kb 70%-ban, a maradék utcai lightos SM-ezés...
520-as szériát még nem próbáltam, mennyire jók a 2000 évjárat körüliek?
Másrészt meg SM alatt ne csak a pályázásra gondolj (oda a többségünknek sztem elég lenne egy 250 4T ereje is) hanem utcai(bb) felhasználásra is...ott sokat számíthat élettartam szempontjából hogy valamit állandóan "csúcsra járatsz" vagy elég ha 50-60%-os teljesítményen használsz...
Én mondjuk eddig is elvoltam a 450-es Gasgas-al...
Endurózni, illetve SM-ezni kellene..
Veszek hozzá SM szettet is + idomokat..
most öltözöm,kimegyünk motorozni egy kicsit...
"Az 530 drága kincs,jó ha van és baj ha nincs"
Majd du visszatérek.
Hi
Csak, azért mertem bele dumálni, mert a Zolinak is volt 520 EXC '02.-es, és utána egy vett egy 450EXC '04. Ő azt mondta, ha tudta volna elöbb, hogy a 450 ilyen jó, biztos az lett volna előtte is. Bár azt azért hozzáteszem, ő 168cm és 65kg.Azért egy nagyobb darab srácnak, lehet inkább 520 ill. 525 vagy 530. Igaz Mirko
Egy öregebb (2000 körüli) EXC 520-at vagy egy fiatalabb EXC 450-et?
Műszaki jellemzőkkel tisztában vagyok, csak filózom, melyik legyen a következő gép...