Halihó emberek. Motor vásárlás előtt vagyok, Endurozok csak így exc-Ben gondolkozok. 4utemutol tartok picit a költségek miatt. Exc 200, 2003 körüli évjárat? Vélemények? 300 asat szeretnék igazán csak nem nagyon van jó, jó árban. Eddig 250 cr em volt. Válaszokat köszi..
Yzboy! Találtam egy km vezetéket, jeladóval. Az újabb (csík) órához való. Csak a csatit kell átraknod a másikról. Ha érdekel, írj a giraffe64@freemail.hu címre. Üdv,
hello. köszi a válaszod. valamennyit segitettél vele!viszont azt nem tudom hogy ha levágom a jeladot marad 2kábelem. ezeket összecsavarva kell behelyezni a nyilásba a mágneshoz hogy mérjen? vagy eggyáltalán nem szabad összeérniük?és a mágnest elkell hogy érje ? vagy mennyi távolságr kell hogy legyen a kábelok vége a mágnestól?
foggalmam sincs az ilyen elektronikus cucokhoz.
A sérült jeladód levágva két vezetéked közzé iktatva tudod újra jeladásra bírni az órád. ( Azért egy mágnessel teszteld mielőtt beépíted ) Törött filctollház vagy ilyesmi tökéletesen megfelel háznak,és lehetőleg nyomd ki szilikonnal vagy ilyesmi...
Én volt hogy a gyárit becsavarásnál már el is törtem,azért választottam ezt a fusi megoldást.
Lenne esetleg valakinek légszűrőház fedél csavarja? EXC 125 2003
lánckerékszettet hol érdemes venni? (árra gondolok)
amugy pontosan igy néz ki az órám .
KTM: 505SXF,450 SXF,450SMR,250SXF,250EXCF
Budapesten átvehető.
foggalmam sincs az ilyen elektronikus cucokhoz.
Megvannak még a karok?Ha igen, mennyiért adod?
Reed cső, vagy reed relé ami kell ahhoz ,hogy a motor órája újra mérjen. Kb. 200 HUF
http://oktel.hu/szolgaltatas/r...
A sérült jeladód levágva két vezetéked közzé iktatva tudod újra jeladásra bírni az órád. ( Azért egy mágnessel teszteld mielőtt beépíted ) Törött filctollház vagy ilyesmi tökéletesen megfelel háznak,és lehetőleg nyomd ki szilikonnal vagy ilyesmi...
Én volt hogy a gyárit becsavarásnál már el is törtem,azért választottam ezt a fusi megoldást.
Remélem segít!
legalább már tudom hogy ketten vagytok