Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adj egy számot felhivlak, érdekelhet... :)
Hello!
Lenne esetleg valakinek légszűrőház fedél csavarja? EXC 125 2003
mennyit adnál ezért ? magyar papiros supermoto+enduro szett.
Remélem is!
1,2 ert akár egy narancssárga hangos kopott gumis lc4et is vehetne valaki, ja tudok is egyet ha valaki keresné :D
Nekem a zöldi szokta hozni az ilyesmiket.
Halihó emberek. Motor vásárlás előtt vagyok, Endurozok csak így exc-Ben gondolkozok. 4utemutol tartok picit a költségek miatt. Exc 200, 2003 körüli évjárat? Vélemények? 300 asat szeretnék igazán csak nem nagyon van jó, jó árban. Eddig 250 cr em volt. Válaszokat köszi..
Neked is lesz Krisz!
XÉÉÉÉP! Az akrára irigy is vagyok....
értem, köszi a választ!
lánckerékszettet hol érdemes venni? (árra gondolok)
csáó, irtam emailt!
amugy pontosan igy néz ki az órám .
Yzboy! Találtam egy km vezetéket, jeladóval. Az újabb (csík) órához való. Csak a csatit kell átraknod a másikról. Ha érdekel, írj a giraffe64@freemail.hu címre. Üdv,
Olcsón eladó új, EREDETI NGK gyertya CR9EKB
KTM: 505SXF,450 SXF,450SMR,250SXF,250EXCF
Budapesten átvehető.
hello. köszi a válaszod. valamennyit segitettél vele!viszont azt nem tudom hogy ha levágom a jeladot marad 2kábelem. ezeket összecsavarva kell behelyezni a nyilásba a mágneshoz hogy mérjen? vagy eggyáltalán nem szabad összeérniük?és a mágnest elkell hogy érje ? vagy mennyi távolságr kell hogy legyen a kábelok vége a mágnestól?
foggalmam sincs az ilyen elektronikus cucokhoz.
Hali! Mar elkeltek
Hello!
Megvannak még a karok?Ha igen, mennyiért adod?
http://youtu.be/hxVEZRCPPpQ így nyomod te is zsiri?
pl 1,2m ér a Berényi KFT t is megvehette volna.. még 1 pl..
2002-es 640 LC4 -re keresek vmi gyárinál szebben szóló kipufogódobot
Hello! Sajnos mivel én -többször is- így jártam, fusihoz folyamodtam....

Reed cső, vagy reed relé ami kell ahhoz ,hogy a motor órája újra mérjen. Kb. 200 HUF

http://oktel.hu/szolgaltatas/r...

A sérült jeladód levágva két vezetéked közzé iktatva tudod újra jeladásra bírni az órád. ( Azért egy mágnessel teszteld mielőtt beépíted ) Törött filctollház vagy ilyesmi tökéletesen megfelel háznak,és lehetőleg nyomd ki szilikonnal vagy ilyesmi...

Én volt hogy a gyárit becsavarásnál már el is törtem,azért választottam ezt a fusi megoldást.

Remélem segít!
tetszik hogy olvasod a kommentemet !
legalább már tudom hogy ketten vagytok
dehogynem meg van az egész! csak a baj az hogy amit a fék átalakitoba csavarok bele az van szarrá menve és nem mér az ora. !