jeszoké
Akkor akku az gyárilag nincsen? Nekem ez lenne a lényeg hogy azt tudjam . Aztán majd kapcsrajz alapján kisilabizáljuk faterral ő nagy muszaki szaki.
Nekem eddig egyik KTM-embe se volt akksi viszont feszszab az igen, úgyhogy gondolom a tiedben is kéne legyen...a rácsos tetejű aludoboz leírás az amúgy ráillik, meg a helye is stimmel
Kapcsolási rajzot az EXC-mhez anno a Zsembery-éktől szereztem, kinyomtatták valahonnan, 1-200 Ft-ot kellett fizessek érte...
GD vágod a KTm elektronikát?
Nincsen aksim, hogyan műköüdhet ez gyárilag? Van benne fesszabájzó?
Elöl kiment az égőm majd kiment a két első indexis, de hátul nem ment ki semmi. jólenne esetleg egy kapcsolási rajz.
A jobboltali oldalidom és az ülés alatt az az aluminium rácsos doboz az a fesszabájzó?
akkor jó...de azért próbáld fel előbb az idomokat az eredeti tankra...a felső műanyag füleket melegítsd meg és egyenesítsd ki...az idom alsó "lukja" elvileg egyezik a hűtő alsó csavarhelyével...nekem így volt
köhi....
Szomszédok miatt vagy neked nem teccik?
Meg ez ugye nem akra?:D
Akkor akku az gyárilag nincsen? Nekem ez lenne a lényeg hogy azt tudjam . Aztán majd kapcsrajz alapján kisilabizáljuk faterral ő nagy muszaki szaki.
Kapcsolási rajzot az EXC-mhez anno a Zsembery-éktől szereztem, kinyomtatták valahonnan, 1-200 Ft-ot kellett fizessek érte...
Nincsen aksim, hogyan műköüdhet ez gyárilag? Van benne fesszabájzó?
Elöl kiment az égőm majd kiment a két első indexis, de hátul nem ment ki semmi. jólenne esetleg egy kapcsolási rajz.
A jobboltali oldalidom és az ülés alatt az az aluminium rácsos doboz az a fesszabájzó?