15 ezer ft ot még életedbe nem láttál egy helyen :) nem itt kell verni a nyálad meg tenni a nagy üzletembert :) mikor ilyen kis napról napra élő TAG vagy :) tényleg odajutunk h küldök neked valami kis segélyt valami szeretetszolgálaton keresztül.. minél többet írsz nekem, és próbálsz beszólni vagy vicces lenni, annál lejjebb ásod magad és mutatod meg h tényleg 1 kis igénytelen hülye gyerek vagy :) 1xű vagy mint 1 raklap.. :) és ezeket nem úgy írom, h bántani akarlak.. hanem sajnos vannak ilyen emberek mint te, és én nagyon sajnállak.. komolyabb embernek hittelek bár kaptam már infót rólad h milyen ember is vagy valójában, és én mégis szóbaálltam veled.. de igazuk volt.. nem kellett volna.. mesélték h milyen korrekt vagy, és h visszamentek hozzád dádázni 1 jól sikerült BIZNISZ után :) de borzasztó nagy hiba volt részemről h beálltam a sorba.. de szerencsére sikerült kiállni :P
barátom mindig csesztet hogy mit foglalkozok még azzal a KTM-es marhával
raktál már báálánsz tengelyt a motorba, vagy küldjek egyet a magyar postával 15.000 ft-ért
jóvolt.. kár h nem jöttél.. ja nincs pénzed benzinre.. értem XD kutya :D küldjek pénzt? vagy van itthon 1 hátsó lánckerekem amin nincs fog.. elküldjem? méhtelepen adnak érte tizen 1-2 forintot.. abból tudsz venni magadnak 1 ÖMLÉT! :) vajat meg postázok hozzá.. kis csóró gyerek :)
Az OCEMP tu 4. rovatkaban, 165 fofuvokaval, ugy masfel fordulatos levegocsavarral minimalisan tobb a 450 fogyasztasa haver uj 525 EXC fogyasztasanal. A 450-nek nagyon megjott alul az ereje, kicsit farasztobb lett a gazkart fel fordulatnal jobban nem sokszor kellett megtekerni.. Lehet tul hirtelen is lenne az 525 terepre, csak felnel tole
hárvi...
ne küld légyszi.. nem lesz időm beszerelni belát6ó időn belül..
az a baj..tegnap is .-.olyan szinten pont úgy dolgozot az sx a hónom alá..(ismertebb magyar szólás az hogy a ..kezem alá..de a honyalj a kéz töve..ugyhogy ez is helytálló )
szóval... nem nagyon van kedvem karburálgatin oda vissza...
+egyenlőre nem akarom azt hogy egy picit is máshogy menjen
Muszály, 2 hét múlva megyek ki dolgozni és nem lesz már aki foglalkozzon vele, el kellene adnom annyi idő alatt.
Hirtelen jött a munka és kevés időm maradt az eladásra.
Ezen a címen érdeklődj utána!