Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, félrenyomhattam a telón, szavakat is 2x illesztett be valamiért
vagyis slime....... ilyen nevet
ez a kanna
elég volt 2 motorba (21"-18") 2 montiba(26"), 1 országútiba(28"), és 2 bmx-be(asszem 20")
és még maradt egy kevés utántöltéshez
3 éve valami 14pénz volt nem sokat nőt az ára
én már teszteltem
3 év tapasztalat:
benne van 4 bicikliben 3 év alatt 0 defekt(előtte a gyerek hásógumijában 17. defekt volt 1 év alatt után vettem új belsőt)
motor:
vegyes érzelmek az elsőben még talán megéri volt hogy akkor láttam hogy lóg kifelé a zöldszmötyi a elsőből amikor külsőt cseréltem
ellenben a hátsónál 2 defektem volt amikor benne volt ez a zöld ördög mindkét alkalommal akkora lyuk lett hogy kifolyt az egész
tiszta trutyi lett minden, itthon mosogathattam a fürdőkádban(látni kellett volna az asszony fejét) negyed órát a felnit-gumit
takinak is láttam egy felütését azt sem fogta meg a smile, de egy wr-es cimbi is szívott vele, annak benne maradt a drótdarab a külsőbe és emiatt nem tömítette
szóval ez a smile biciklibe egy isten, de motorba már nem tennék többé
amúgy ki lehet mosni a belsőből, épp száradási folyamatban van az a belső amiben volt
De ezt miért is nekem írtad?
Viktor, kuldok egyet hetfon, sms-ben kuldd el a cimed. Ha tetszik, kifizeted, ha nem, visszakuldod. Buksz egy postakoltseget es egy 160-as fuvoka arat. Aztan megirhatod a tapasztalataidat. Lehet az 530 gyarigyari kipujaban a "drothalo" is benne volt, a suber folotti fojtocsavar nem hiszem.. De ha igen, akkor is sokat dobott az en motoromon Csak az a keresem, gyorsulj egyet aszfalton is, csereld ki a subert es fuvokat, aztan ugy is gyorsuljgyorsulj, es utana menj terepre
De nem ám, főleg nem ilyen LC4 640-ek.
Üdv! 2004-es 640 lc4-hez keresek új első lámpát. Esetleg valakinek polcon?
Kedves KTM tulajdonosok!
Egy pár egyszerű,őszinte kérdésre szeretnék választkapni viccelődés nélkül!
Régóta vágyom egy Ktm LC4-es supermotor-ra eljött az az idő hogy vegyek magamnak egyet! És azok lennének a kérdéseim hogy
Mikori évjáratot válasszak?
Van e jelentősége hogy 660,690 stb tipusú legyen ?
Mennyi a hogyasztása városon belül,kívül vagy vegyesen?
Mennyire megbízhatók és szerviz igényesek? (véleményem szerint iszonyat strapabírók és nem kényes)
Kb milyen ár körül érdemes megvenni ami nem ír reális és nem a leharcolt ár kategória?
Vétel után mik azok a dolgok,tehendők amit egy jó állapotú Ktm-nél is cserélni kell vagy meg kell nézni ?

Válaszotokat előre is köszönöm!
Mindenkinek széles utat!
olyan meg aztán mint 1 99 es exc 250 sose lesz 1 motor se.. :P
Szerintem senki nem is vette komolyan, egy tűtől és dobtól soha nem lesz plusz 13 lóerő pluszod.
Valamivel jobban veheti a lapot de 13 packó az igencsak durva lenne tőle.
Érdekesség képen én is beleraktam volna ha ez lehetséges lett volna.
Üdv narancsok.Ha valaki kívánja eladó.Gyárias állapot
Bringán kimondottan van belső nélküli rendszer, és vagy a Slime-ot, vagy a 'tejet' használjuk. Nekem volt a KTM-ben is a belsőben, és nem kaptam vele sosem defektet. Vagy dolgozott az anyag, vagy csak szerencsés voltam, és elkerültek a tüskék, de nem engedett le egyszer sem.
Arra pont passzol. 7 pénz komplett.
13 as sxf 450 re kellene nekem. mennyi lenne az ára?
belsős gumival lehet fasza de én tuti nem önteném belső nélküli gumiba...
Supermotoval még sose kaptam defektet
Most beszéltem barátommal telón, olvastam hogy vissza írtál , meséltem neki a sztorit, elhallgatott a telefonba, sóhajtott egyet és azt mondta: inkább nem fűzök hozzá semmi, lapozzunk
konkrétan erről valaki
http://www.bikefun.hu/slime-ho...
szeretném kérdezni..
hogy valaki használt már olyan biciklis szmötyit ami ha defektes lesz a téma.. letömíti..eltömiti a kis repedést...ha mondjuk...nincs benne belső...
vagy szupermotóban nix ilyen defektes téma?
bakker...
tizen 3 lóerő...
de hülye itt mindenki..
csak ennyi kell és 10en 3 lóerő..
bakker ..veszek belőle. ..kettőt..
az már akkor 26 lóerő

de most tényleg.. elhiszem hogy egy tűtől urósabb lehet.. meg valami tuning kütyü karbi + akra dob...dob6 rajta..2-3 lóerőt is..
de tizen 3at
640 és 690 alkatrész eladó!
Használt, gyári, makulátlan állapotban.
Érdeklődni: rusty00@freemail.hu
Ugy tudom, csak 4T Keihin karbikhoz jo.
őszintén remélem,hogy nem lesz igazad a tárcsával kapcsolatban!ugyanis egy pár itt figyel a polcon,nekem is,de a haverom vett pár hete egy 125 sx-et,Vácról származik,azon is ilyen van,és a tiédtől sokkal szarabbul néz ki.persze annak is egyik fele kopott,így már előre félek.azért remélem beválik másik betéttel,és akkor veszek majd olyat én is.
Látom Fejérmegyei vagy, pontosan hol laksz, leshet egy köpésre vagy tőlem és akkor nem kell postázni sem ha jó az én Keihin karbimhoz is.
Jó ez a 250 2T hez is?