Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A társaságunkból szinte mindenki (sokan még vidékről is) oda jár immáron jópár éve és eddig még senkitől nem hallottam hogy átbaszva érezte volna magát...mondj még egy olyan helyet ahol megengedik hogy a magadnak szerelhess az ő műhelyükben, az ő szerszámaikkal, ha kell segítségükkel, jóformán ingyen...

1WD: Ismerősnek szerelték ott a motorját: drágán és szarul.
Ahoj!

De jó, hogy vége a veszekedésnek!

Laci, ha jól emlékszem a GS a "Geländesport" azaz Terepsport kifejezést takarja. Ergo valamivel sportosabb "terepesebb" mint a sima LC4. Talán az SC meg az LC4 között volt. Kis olajkörrel, de acél váznyúlvánnyal és hátsó lábtartókkal. Ez utóbbi nem biztos...
HA többször átbasszák a fejed, akkor majd te sem dícséred őket...mi a baj az 1WD-vel?
Igazából fogalmam sincs, szerintem leginkább hogy az egyik ilyen évjáratú, a másik olyan.
Amúgy itt pl. nincs is olyan hogy 620 LC4, csak EGS, EXC, SC meg SX...
Szerintem a hosszúnyakúnak valami személyes ellentéte lehet velük, eddig mindenki akit oda irányítottam, nagyon meg volt elégedve velük...
Azért mert én mindenkinek őket ajánlom
Mondjuk én túl sok kereskedést nem ismerek, de azok közül egyértelműen a Norbiék a legjobbak. Mondjuk különösebb gondom a Richard-ékkal /KTM Budapest/ sincsen, a Zsembery-éket (főképp hozzáállás terén) meg mindkettő magasan lekörözi! 1WD meg az én ismereteim szerint az erősen nem ajánlott kategória
Mi a gond velük? Nem rendeltem eddíg még tőlük, a mait kivéve!
üdv néktek!keresek lc4 átalakitot mert 320as tárcsa lett és ahhoz kéne ugye nagyobb konzol!
Dani!

A 620 LC4 és a 620 GS között mi a különbség?
Ez miért sablon? Van még más kereskedő is széles e hazánkban. Korrektebb biztos...
okéoké.megkérdeztem az astertixet,aunerban 170 a pár azért kemény.átadom neki,elvileg hétvégén csapatunk,legalábbis most invitálom őket meg pár havert.
12 gecijó! Még az én ropi lábamon is úgy áll mintha ráöntötték volna...utána a 10-es olyan volt mintha bokánál rászorítottam volna a lábamra egy 20 kg-s szovjet satut...mondjuk én míg le nem szakad a lábamról, maradok a jó öreg 1e-mnél...remélem 1-2 évet kibír még ("csak" 5 éves )
Sablonválasz: Ócsa
Ilyen randa pepita izé nemkell
Amúgy nem akarom elkiabálni de van egy ötletem a feketetank-témára, ha kicsit emberibb idő lesz, átugrok próbálgatni az ismerőshöz aztán majd kiderül hogy beborul-e
Asterix van itt is, nekem jó nem megyek olyan sokat crossban.....jó a 12 csak eléggé drága mint minden ami jó ált...de ha hozzám szólsz, használd a "válasz erre"mert nem tom így kinek mondod.....ja te is Tomi vagy, én a Bence apját üdvözlöm
Üdw!
www.enduro-sport.hu -itt talán többre mész
vagy letöltsem.vagy mittudomén mán bázz!
és tényleg olyan nagy szám az sg12?térdvédöt-gépet mit használsz?
a bence asteriska 1szezont birt,bár ő azért ad neki nem mint én,de jó az?vagy evs?vagy fox?te mit szólsz sanya?
enduroban akarok indulni,de nem jön be a mamsz oldala hogy a nevezésit kitöltsem,nektek?
én?
köszönöm az invitálást ...Tomiékat üdvözlöm ...régen versenyeztünk együtt, bírtuk 1más buráját
ne zaklassá má mindenhol...ölj meg aszt kész
nem zavar.jaja,ismerem őket,én is berényi voltam,megkértem hogy kis világosságot verjenek a fejembe motorügyben.meg ők segitenek nekem a pályát megcsinálni,meghát a barátaim,de a bencéék az értelmi szerzök.ha van kedved elnézhetnél erre,elvileg és remányeim szerint egy kupát már rendezhetünk októberben.ezt láttad?
http://sportmotor.hu/motoros_v...
szewa sanyám.....nem vágod véletlen fejből milyenek a fúvókák a yami yzf 426 2002-be gyárilag,,,,,,,mond meg mert nem bírunk zöldágra vergődni egy karbival.......és akkor nem kell hogy megöljelek...köszi
Néztem a fotóidat,látom nem zavar ha be vagy vakolva ...akkor Szvobodáékat biztos ism.igaz ők Balatonberényben laknak aszem
volt nekem is bergem,meg sm-ezgettem is,de nem ment,enyém volt kicsit a benner 530-as vor-ja,de ment a háztól mert fura volt a szitu.quadoztam,most meg egy 450 exc-r-t nyuzok,de nekem bejött.
meg van egy pályánk keszthely mellett.