Jól érzed magad? Mi a baj?
Nem értem ezt a közösséget komolyan. Milyen fika? Ahogyan te kezdted én úgy folytattam.
Érzem próbálod analizálni a web sötét bugyrait, nagyon jól haladsz.
mielőtt még jön a fika a szövegre, 1x, 2x átírtam..azért olyan jó magyaros...
Szivemmel eddig nem volt gond...a szöveget meg az vegye magára,aki úgy érzi...
na, Uraim...mregjelent korunk új jelensége, a virtuális Bruce Lee!
Kurva jó! Hát én mindenkinek be lehet szólni, fikázni, osztani az észt...elő lehet lépni kurva okos szerelővé, fényezővé,stb...Úgysem tudják meg hogy valójában az ilyen emberke egy nagy nulla....
Ja, hogy egyébként leginkább Naftalin Ernőre hasonlít? Sebaj!
Hát ezek a manusok még nőt is találnak maguknak a Net-en! Max beteszik David hasselhof fényképét az adatlapjukra + egy Ferrari képet...szánalmas....
nem átugrottam őket, hanem lefelé róluk. sajna video nincsen róla, mert ennek már olyan 10 éve lassan. talán este tudok scannelni, ha megtalálom a képeket. amugy egy kis videot találsz a videoim között!
óó, én nem idegelem magam...kérdezd meg GD-t, ő ismer...nyugodt ember vagyok én...
Egyébként onnan is látszik hogy intelligens valaki, hogy hogyan reagálja le a bunkó beszólásokat...nem erszkedik le ugyanarra a szintre...ez mindenképpen tisztelendő..
bevallom, én sem ismertelek, de ugye attól még meg lehet normálisan kérdezni...
Apropó, tennél fel képet a háztető-átugrásodról? ne értsd félre, én hiszek neked, csak baromira érdekelne...nem kis dolog lehetett...
igaz igaz sajna.....aki kicsit kimerészkedik a sorból, a többi éredkét is képviselve, azt 1ből kikezdik a semmisejónekemjóahogyvan homokozóban játszadozó kis birkák, ezek csak bééééééégetni tudnak de,majd jön a puli aztán spuri lesz ..... .....ezt jól ja kend..
...jó kis magyar mentalitás ugye....aki akar valamit és szervezkedik, küzd, naponta tépi a száját a még mindig kurva erősen kommunista alapokra helyezett hivatalokkal, azoknak beszólogatunk...mert az milyen faja...még érdekesebb módon az adatlapon semmi sincsen...persze ha lenne,az is mindegy lenne, mert ilyen beszólások után faszt sem érdekelne a valóságalapja...
Egyébként az ilyen ürgék azok,akik vigyorogva ülnek a kádban ( már ha van), és röhögnek magukon,amikor finganak a kádban...
tavaly évvégétől azon dolgozom, hogy meg tudjam szervezni a Run to the Hill, elnevezésű sportrendezvény motoros versenyét, a Mátraházáról a Kékestetőig fekvő aszfalt szerpentin 3.4km-es szakaszán. remélem megfelelő volt a tájékoztatás.
Elvileg szólásszabadság van, és marhára utálom azt, amikor birkaként követve valakit, kóstolgatnak. Amikor meg el kéne magyarázni, hogy miről is van szó, akkor jön az 'ááááá, én befejeztem' című szöveg. Bele sem kéne kezdeni, illetve gondolkodni kéne néha...
Nem értem ezt a közösséget komolyan. Milyen fika? Ahogyan te kezdted én úgy folytattam.
Érzem próbálod analizálni a web sötét bugyrait, nagyon jól haladsz.