egy rendezvény mitől rendezvény és mitől nem az? nem rendezvény, mert a MAMSZ SM szakágvezető azt mondja? ő sem mondott ilyet! tiltott versennyé nyilvánította! hogy miért is? ez hosszú téma. röviden azért mert nem tejeltem neki, súlyos 100ezreket. amint látod a srácok szeretik a dolgot. nevezhtejük bárminek, lehet verseny, rendezvény, iszákos pályanap, teljesen mindegy. idén is lesz és az emberek szeretik, jönnek egyre többen.
hogy maradjunk a topic témájánál, megkérdezhtem, hogy az 525SMR mikori, és hogy miben különbözik a 450 illetve az 560tól, azpon túl, hogy gondolom az 525EXC 510cc-s blokkja van benne, mármint hengerűrtartalomra.
Erre szerinted mit lehet reagálni? Rendezvény ami nem is az? Szép dolog, hogy követnek az emberek, de ahogyan látom itt csak annak van becsülete akik egy követ fújnak veletek. Sötét oldal? Miért ez itt a világos?
legközelebb gyere el, szívesen várunk! ha bármi ötleted van és megvalósítható, megcsináljuk! egy ilyen géniuszt nem hagyhatok ki a csapatból! hogy nekem nem kellet fizetnem? hát visontán elég sok lóvémban volt a dolog. a kakucsi az más tészta volt! ott a pályatulaj, Lovas István felajánlotta, hogy mivel hoztam neki több mint 50 vendéget, így meghív egy ingyenes pályanapra. hát az alkoholról nem tehetek. jómagam szinte soha nem iszok, ha igen, akkor mérsékelten. egyik rendezvény estéjén sem csúszott le még egy pohárka sem. esetleg a 2008as könyvelésemben is szeretnél keresgélni?
mondhatni igazad van, hogy sem európai, sem államokbeli szinten nincsen itthon profizmus. sem a motorok szintjén, sem más szinten. viszont egy dolgot elfelejtettél. mégpedig azt, hogy ezek az emberek szeretnek motorozni és ezért csinálják. még azon tények ellenére is, hogy nagyon meg van nehezítve a dolguk, minden szinten!
De jól felhúztam magam a reagálásokon.