Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napot. Hű itt van ám élet.
Gyerekek ezt komolyan gondoljátok? Azt hiszitek, hogy csak ti olvassátok ezeket a topicokat? Hazudhattok egymásnak éjjel nappal.
Profi versenyzők? Amatőr versenyszervezők? Profi motor és eredmény nélkül? Versenyszervező szakági és versenyzői támogatás nélkül?
Peace
itt is
ott megy sanya72!
győőő Máriapócs jó hely.....meek én is akkor....de csak nézőnek sm szett hiányában kn 30km nekem
rx én már voltam Máriapócson és nagyon tetszett. el is határoztam, hogy tavasszal az első állomások között lesz. mind a pályanapokról, mind a GOGO3-ról, a supermoto topicban találsz állandó diskurzust!
GOGO-sok! Máriapócsra szokott vki járni? Mert ugye hát messze vagytok. De ha minden jól megy ott leszek a kövi GOGO pályázáson, nagyon szeretnék elmenni.
ja,bocs
06303407360
németh tamás
sanya72,nekedgaerne sg12-d van ugye?hol vetted?meghát mennyiért?irnál egy sms-t nekem,visszahivnálak mert ilyet akarok
Húú de valaki ez tájt.
...ja és soha többé ne hívj fel
Csináltass magadnak egy topikot ,és ha valaki hozzád akar szólni akkor ott leolt6od az embereket...nem vagy te hüle gyerek, és biztos nagy a lexikális tudásod is, csak az a baj, hogy ezt nagyon bemagoltad és túl száraz az anyag amit tucc, és ezt sok ember gyomra nem veszi be(olyan mint ha fűrészport ennél)...és ne magyarázz, mert a sok beszédnek sok az alja ....sztem itt lejárt az és poroszkálj vissza a m.infóban ott keverd a kulát ...amúgy lovagolni is tudok(volt pár pacim) de , azok sokkal jobb fejek mint a zsiráfok(ide az 56os szmájlit ).....
ténsasszony adzsesszkózik...
kökényvéder

na nyomjad az ádszeszkót, én tegnap nyomtam 5ig
Te megint fordítva ültél a lóra úgy látom...én senkinek nem nyalom a fenekét, és nem is nyaltam soha!
ha nem ugattál volna mindenkit most nem kellene visszanyalnod magad
ehh, minek húzzátok fel magatokat az ilyenen?
ő az erő sötét oldalán áll! nem nyerhetünk ellene
lehet hogy pont a kökényvéder küldönce hogy szabotálja az ellenállást
Gyere msn-re inkább...
lehet túl korán keltem....vissza is szunnyadok!
ezt most nem értem!
Luki! Neeee...miért rombolod le saját magad a rólad alkotott képet?
ez így igaz! bár elmondom Neked, hogy az a sok hálálkodó ember, a helyszínen, szinte mindenért kárpótol!
meg...ha lenne pénzem..
De akkor ahelyett hogy az emberek azt mondanák: "de rendes ez a tag hogy saját pénzből megszervezte!"...azt mondanák: "na,ez se tudja,mire költse a pénzét!"
Tipikus ungarische mentalitás...
ugyan, Te is megtennéd....
RESPECT