sg-10 12 kzt agyaztam,meg volt pár okosság még,tech8 volt még képben de maradt a gaerne,állitolag fasza.te maradsz bergen?mármint talán 570-et stiftelsz sanya72?
Ja, bocsesz ,egy kicsit figyelmetlen voltam mostanság ....jó a csizi marhára, corsaro motornál lehet venni ...a mixből meg kivették a lét a vezetők de, megy majd tovább az inyternyeten
5 gangos...
Egy 96-os KTM volt az alap, de mára nem sok eredeti cucc maradt rajta...
ja, azt az előbb nem írtam hogy a hátsó teló új szárat kapott, illetve teljesen fel lett újítva (Yamaha Fehérnél)...új hátsó fékbetétek, gumi, illetve az első telók is új olajat kaptak...
Ezt csak azért írom, hogyha valaki elkezdene fújolni...fostos roncsokat adnak 250-350 között...ebben pedig fél év munkája van...
Persze: 450
Megvannak még a dugó, hajtókar dobozai, sorozatszámmal, illetve végigfényképeztem a "folyamatot"...de ha valakit nagyon érdekel, most, a jövő héten rántjuk össze a blokkot...megnézheti belülről, ha akarja...A váltón kívül MINDEN cserélve lett, ill felújítva...
azért finom a téma,jó olvasnivalónak meg tanulságnak ami itt van.már nem kell a csizmainfo sanya72,szereztem.nem tudod miért pukkant el a motomix magazin?
...és még ott van az olaj,amit venned kell bele + (ha eddig nem volt) egy telóharisnya...
Multkor a járdán cseréltem olajat + szimeringet a telóimban...
Egy közeli ismerősömnek szereztem egy kötömöt, sxs-t, összefolyt a hogy ezt miért nem mgamnak intéztem, mert ezzel aztán nincsenek felső határok, már ami a tempót illeti
Nekem '99-ben nem engedték a köcsög feletteseim hogy Szarajevóból kézigránátot hozzak haza...
Pedig hatástalanítva volt!
Kurva nagy volt: egy egész szemeteskonténernyi gránát, taposóakna, stb...minden,ami pukkan...jó nagyot...
De ki bizony mert ha záros határidőn belül nem hagyják abba ezt a faszkodást vagy takarodnak el vele a SM topicba akkor kénytelen leszek megkeresni őket és kipróbálni rajtuk a másik osztrák cuccomat...
iwiw
Egy 96-os KTM volt az alap, de mára nem sok eredeti cucc maradt rajta...
ja, azt az előbb nem írtam hogy a hátsó teló új szárat kapott, illetve teljesen fel lett újítva (Yamaha Fehérnél)...új hátsó fékbetétek, gumi, illetve az első telók is új olajat kaptak...
Ezt csak azért írom, hogyha valaki elkezdene fújolni...fostos roncsokat adnak 250-350 között...ebben pedig fél év munkája van...
Megvannak még a dugó, hajtókar dobozai, sorozatszámmal, illetve végigfényképeztem a "folyamatot"...de ha valakit nagyon érdekel, most, a jövő héten rántjuk össze a blokkot...megnézheti belülről, ha akarja...A váltón kívül MINDEN cserélve lett, ill felújítva...
Minden motor elszállítva itthonról..
Most van 3700 jurón...
Multkor a járdán cseréltem olajat + szimeringet a telóimban...
Pedig hatástalanítva volt!
Kurva nagy volt: egy egész szemeteskonténernyi gránát, taposóakna, stb...minden,ami pukkan...jó nagyot...