Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 10 is nagyon faja, a 12öt csak a véletlen tette a lábamra ...versenyzésről még nincsen konkrét mondanivalóm ...ismerős vagy nagyon, honnan is
sg-10 12 kzt agyaztam,meg volt pár okosság még,tech8 volt még képben de maradt a gaerne,állitolag fasza.te maradsz bergen?mármint talán 570-et stiftelsz sanya72?
hello
iwiw
Mond a számát, lehet van
Ja, bocsesz ,egy kicsit figyelmetlen voltam mostanság ....jó a csizi marhára, corsaro motornál lehet venni ...a mixből meg kivették a lét a vezetők de, megy majd tovább az inyternyeten
Zsembery...
5 gangos...
Egy 96-os KTM volt az alap, de mára nem sok eredeti cucc maradt rajta...
ja, azt az előbb nem írtam hogy a hátsó teló új szárat kapott, illetve teljesen fel lett újítva (Yamaha Fehérnél)...új hátsó fékbetétek, gumi, illetve az első telók is új olajat kaptak...
Ezt csak azért írom, hogyha valaki elkezdene fújolni...fostos roncsokat adnak 250-350 között...ebben pedig fél év munkája van...
Hogyvagyholvagy
Keihin PWK karbihoz, (250exc 07') nincs valakinek polcon egy új tűszelep? Vagy kitől tudok gyorsan rendelni?
Mikori a cucc? És végül hány sebességes a blokk?
Persze: 450
Megvannak még a dugó, hajtókar dobozai, sorozatszámmal, illetve végigfényképeztem a "folyamatot"...de ha valakit nagyon érdekel, most, a jövő héten rántjuk össze a blokkot...megnézheti belülről, ha akarja...A váltón kívül MINDEN cserélve lett, ill felújítva...
Mennyi az SX ára, ha publikus?
eladók lesznek...már intézkedtem is...
Minden motor elszállítva itthonról..
azért finom a téma,jó olvasnivalónak meg tanulságnak ami itt van.már nem kell a csizmainfo sanya72,szereztem.nem tudod miért pukkant el a motomix magazin?
yleg ha indulsz mi lesz motorodal?
thx
dani, találtam egy 520 SX-et neked az Ebay-en!
Most van 3700 jurón...
...és még ott van az olaj,amit venned kell bele + (ha eddig nem volt) egy telóharisnya...
Multkor a járdán cseréltem olajat + szimeringet a telóimban...
3.550,- Ft/db
Van steyr kaminyonod is azzal akarsz lapítani minket ....
Egy közeli ismerősömnek szereztem egy kötömöt, sxs-t, összefolyt a hogy ezt miért nem mgamnak intéztem, mert ezzel aztán nincsenek felső határok, már ami a tempót illeti
szevasztok! azt szeretném kérdezni szerintetek kb. mennyibe kerűl egy elsőteló szimering 2003-as exc-hez?
Nekem '99-ben nem engedték a köcsög feletteseim hogy Szarajevóból kézigránátot hozzak haza...
Pedig hatástalanítva volt!
Kurva nagy volt: egy egész szemeteskonténernyi gránát, taposóakna, stb...minden,ami pukkan...jó nagyot...
De ki bizony mert ha záros határidőn belül nem hagyják abba ezt a faszkodást vagy takarodnak el vele a SM topicba akkor kénytelen leszek megkeresni őket és kipróbálni rajtuk a másik osztrák cuccomat...
Nem, te óvodás módjára üzengettél a fórumon, olyan témában, ami csak 2 emberre tartozik....de honnan tudnád, hisz most is ezt csinálod...