elképedve olvasgatok itt.
egyetlen dolog azonban nem lehet igaz,mégpedig hogy pénzt akar mindenki.
Én ezeken az összejöveteleken ha jól emlékszem több mint 25 gumit szereltem meg olyanoknak is akiket addig soha nem láttam és ha megkérdezték mivel tartoznak azt mondtam egészségedre,pedig azalatt az idő alatt mehettem volna 10 kört is .
...mi a rágalmazás, hogy a kitalált áll nevedet becéztem, és milyen tiszteletről beszélsz én hiteles dolgokat írtam magamról itt a adatlapon, te meg egy álcafilc vagy(ha tudod mi az1általán a magasan kvalifikált buksiddal) és pont ez a baj veled, hogy ISMERETLENŰL beleszólsz .....lehet, hogy csaj vagy, esetleg egy öreg ember, talán egy vadakat terelő juhász ...villants magadról valamit, ha komolyan akarsz itt lavírozni, ha nem teszed akkor számomra egy ÁLCAFILC maradsz, és nem veszlek semmibe ...amúgy meg kereshecc rajtam fogást, ha meg tucc
Csak úgy szólnék emberek hogy ha rápillantotok az oldal tetejére,azt lázjátok. Fórum - KTM...de ennek ellenére, kb 1 hete csak egymás baszogatása megy, vasakról meg egy szó se...
Ha valaki benéz ide (meg is történt ugye), ijedten menekül mert azt látja hogy anyázza mindenki a másikat...
Az ember azért jön(ne) ide hogy kicsit kikapcsolódjon, sztorizzon...de itt már régen nem ez megy...
KI FOG HALNI ÍGY EZ A TOPIK!
Nem szeretnétek átvágódni az SM topikba?Ez a téma már nem igazán címhez kötött Ott talán többen tudnának a ti kis párbeszéd párbajotokról!Amúgy ha hozzá kéne szólnom a témához,amatör Supermoto felhasználóként és elolvasva a hozzászólásokat itt Rooftop csapatában van nagyobb igazság és a motorozás örömei hajlam
Ha senkit nem érdekel, akkor miért olvassák oly sokan? A csúnya dolog az, hogy legalább annyi tiszteletet adj meg a másiknak, hogy nem rágalmazod ismeretlenül - mint ahogy te tetted - és megpróbálod leírni a nevét, vagy megszólítani helyesen. Tudom, ezek komoly dolgok, már talán az általános iskolában is tanítják talán...
nincs is azzal baj, hogy valaki pénzt akar keresni ezen...de nézzük a másik oldalt, ha az ember valamiért pénzt ad, nem is keveset, akkor érezze hogy van értelme, kapjon a pénzéért megfelelő színvonalat. pl SM OB!
Kedves Csali, ne becsméreld a baráti körömet mert nem ismered őket, tehát nem mond6sz róluk hiteles kritikát....Tudom, hogy mi a csúnya dolog és mi nem , amit te csinálsz az pont az , csak nyomod itt a hülye kritikáidat de, senkit nem érdekelnek ezek, mert nincsen semmilyen alapjuk(olyan vagy mikor az ember megy az autó pályán és hallgatja a rádiót:-egy őrült szembe megy a forgalommal....mire Ő:- nem egy , mindenki szembe jön csak 1 számít ,hogy fülig érő szájjal motorozzunk egy jó közegben , és utána jókat hazudozzunk egymásnak egy kis buli mellett ...mert mindenki szeretne tartozni valahová, tudod ...sztem te is keresd meg a barátaidat és azzal foglalkozzatok amit szerettek, és akkor talán boldog ember lehetsz ....peace
egyetlen dolog azonban nem lehet igaz,mégpedig hogy pénzt akar mindenki.
Én ezeken az összejöveteleken ha jól emlékszem több mint 25 gumit szereltem meg olyanoknak is akiket addig soha nem láttam és ha megkérdezték mivel tartoznak azt mondtam egészségedre,pedig azalatt az idő alatt mehettem volna 10 kört is .
Ha valaki benéz ide (meg is történt ugye), ijedten menekül mert azt látja hogy anyázza mindenki a másikat...
Az ember azért jön(ne) ide hogy kicsit kikapcsolódjon, sztorizzon...de itt már régen nem ez megy...
KI FOG HALNI ÍGY EZ A TOPIK!
jó nekem a homokban
Megfelelő szögből nézve a "mindenki" fogalmát, mindenképp helytálló amit írsz.