Ok, akkor a sok 'vak és tudatlan' mind szerencsés, hogy megismerhet itt a fórumon 'látó' embereket, aki végre felnyitja a szemüket...
Egyébként meg kár misztifikálni a dolgot, ha valaki kívülről látja csak , akkor sem olyan bonyolult ez. Belülről meg pont olyan egyszerű, mint a faék.
Van két érdek. Ezek (bizonyos nézetek szerint ) ellenérdekek. Mindkét érdek mögött motiváció áll. Jellemzően ezek a motivációk is egymásnak feszülnek, a különbségek miatt.
Törvényszerű hogy feszültség lesz belőle.
Más kérdés, hogy valakinek megéri fenntartani ezt a feszültséget - ahogy a többi szakágban LÉTREHOZNI is megérte ugyanezt a feszkót... És meg is lett az eredménye.
Gyönyörű amit össze sikerült hozni itt, az elmúlt pár napban.
Csak gratulálni tudok a sok önteltnek, aki a saját orránál ( farkánál/érdekénél/pénzénél ) nem lát tovább.
Azzal, hogy munkámból adódóan ismernem kell az érintetteket, és azzal együtt, hogy beszéltem volna egy óránál is többet bármelyik oldal prominens képviselőivel is:
1, Miért pont Magyar mentalitás az, hogy ha nekem 2 forinttal több lesz, más 200 forintos kárán, akkor MÁR MEGÉRI nekem ?
2, Miért fáj a dolgozni nem tudó/akaró tohonyáknak, ha valaki tud/akar ?
3, Miért látják közvetlen érdeküknek hogy megakadályozzák őt ebben ?
4, Ha már minden áron át akarják vinni a sajátosan balfék ( de egyben roppant nyereséges ) tervüket, akkor annyi legyen bennük, hogy körülnéznek.
Ha meglátnák hogy a többi szakágból mi lett, a hasonló Nagy (kis?) Királyok miatt, talán óvatosabban eveznének ezentúl, az árral szemben...
Hiszen mindenki ismeri a régi mondást: " A gyenge bambusz meghajlik a nyomás alatt. Ja, az erős meg eltörik... "
Ahogy az egyik első edzésem végén hallottam - és a mai napig tartom is - a versenyzésnek egyetlen értelme van: magáért a MOTOROZÁSÉRT és annak öröméért részt venni rajta.
Amint felülírják ezt más vágyak, ott már komoly bajok vannak...
A helyzet ettől sokkal bonyolultabb. Nem szakmai, nem sport, hanem emberi oldalról vannak igen súlyos problémák.
Innen mondjuk másnak látszik az egész.
Sanya72, ez igen! A Grétsi tanárúrnak kihullana a maradék haja, mire megfejtené az irományod...A Beatrice 20 éve megénekelte ezt: Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop. Csalni és lopni meg csúnya dolog...Tehát először nézz körül abban a baráti környezetben, ahol vagy, és majd rájössz, hogy ki hazudik...Senki nem akarja ezt a társaságot 'elvenni' tőletek. 1-2 értelmes embert leszámítva, aki tényleg jó EMBER, botorság lenne míg ezt kívánni is...
Jó Reggelt Hölgyek Urak!
Nem tudom kihagyni,hát rákérdezek.Miért fáj egyes embereknek,ha valaki rászánja a szabad idejét és összehoz egy közös motorozást.
Megszervezte,lebeszélte fixen a napot a pálya tulajdonosával, hívott mindenkit akit elért. Ki a szöszt érdekelt ,hogy neki ingyenes a pályanap?
A nem kis számban megjelent supermotozni szerető résztvevőket biztosan nem ez érdekelte! Ott voltunk motoroztunk,megpislogtuk egymás gépét.
Sajnos az esti banzáj nekem kimaradt. Este volt iszogatás ez így van. Hűha! Ez borzasztó.
Említve volt még,hogy mi van ha baleset történik. Mi lenne? Hét közben voltam párszor a pályán és volt fent a robogóstól a hasalósig minden csak hónaljszárítós nem.
Akkor nagyobb az esélye a balesetnek.
Motoros társunk Her Rooftop polót gyártat.Gratulálok hozzá.Ha kell valakinek rendel aztán kész.Nem kötelező.
Kökényék.2002-ben kerestem meg Kiskökényt. Újságban volt egy cikk róla.Volt a cikkben egy telefonszám.Bármi kérdés van a supermotoval kapcsolatban nyugodtam lehet hívni.Gözöm nem volt semmiről,hát felhívtam.Segítőkész volt,viszont nagyon rámenős.Folyamatosan hívott menjek edzésre,versenyezni,gumit venni.
Sok volt. Felhívtam,hogy felejtsen el nincs nekem pénzem sem időm ilyen komolyan venni ezt az egész versenyzést.
Bárkit kérdeztem az OB-n,mindenki segített.Még szerszámot is kaptunk. Ha valaki nem szimpatikus ,hát nem megyek oda hozzá. Engem sem szerethet mindenki.
Hozzám hasonlóan a motoros társaim is dolgoznak,fizetik a számláikat a szeretteikkel vannak.Kis szabad időnkben pedig motorozunk. Mi motorosok legalább ne civakodjunk.
Mivanmivanmivan betaláltak ide a jobb kezek, amivel a góré a seggét törli .....kié legyen a tömeg, akiket össze hozott a barátság című film elkezdődik ...és most már keményen fogják nyomni a csali is, meg a sok blablablablabal-t de ..... ....mondjuk a nevében is benne van Csal-Lop ...a Hazudik az lemaradt
na megyek beverek magamnak egyet mert ma nagyon genya voltam és elmondok egy mi atyánkot is hát ha a kötök ki vagy a izgalmasabb
látom megy a vita,de most őszintén,ezeket a vérprofi supermotósokat miért zavarják az egyéb amatőr rendezvények? elvileg az lenne az egészséges,ha két dolog megférne egymás mellett nem?sőőőt örülni kellene hogy valaki népszerűsíti ezt a sportot,amire valljuk be ráfér.egészen elképesztö milyen színvonaltalan a OB.egy hétvégi pályanapon többen vannak,gondolom ez nem véletlen.én ott voltam a GOGO-n, teljesen rendben volt minden,jó volt a hangulat, motorozott mindenki ezerrel,és sokaknak ez a lényeg,nem pedig az hogy több tízezerért benevezzen egy bajnokságba.....
Megmondjam? Mert mindenki pénzt akar! Mindegy milyen áron!
Hagyjuk.