hát szerintem ne a saját rendezvényedre hivd el,nem hinném hogy kellenek oda az ilyen birkák....de máshova is felesleges ugyis ott kerülöd körbe ahol nem szégyenled! a póló pedig nagyon jó remélem minnél hamarabb megjön:) a rooftop racing legyen rajta,ott a helye!
Akkor nem lesz 1 motorod se? Jaj jaj, nem fogsz befordulni kicsit? Zolinak is volt egy ilyen időszak, mikor 1 évre motor nélkül maradt(kellett a pénz máshova),kicsit odavolt, aztán gondolta vesz egy 250 rm-et, de gyorsan rájött, hogy azzal endurózni nem fííling, akkor még a terep volt az isten. Ugyhogy várnia kellett míg a mani összejött.
Majd meglátogatlak egy kis Gönci párlattal
Egyébként ha munkaerőre van szükséged szerintem bevállalnám mert nemleszek suliban, És szálást sem kell fizetnem
Addig lesz csak olyan szép, mig én meg a csapatom meg nem jelenünk ott
De addig , az ottlakók had éljenek békében még egy kicsit.
Ha nincs melód , nappal alkalmazlak is , este meg bepusziljuk az aznapi fizudat
Supermotot nagyon sajnálom jó volt látni a pályán , de nem vagy te egy elveszett ember, biztos lesz még motorod. Én bízom benne-d . Bár a Zoli crossra váltotta ki a licencet, ha jól tudom, neked megvan még a Suzuki.
akkor megnyugodtam ...nem tom még gyöngyvirágszálam sajna most perpill azt sem tom , hogy versenyzek é valaha supermotóban még 1x ...de sebaj tod elől megy a cápa, mögötte a...........
Van vagy egy utca hosszába meg tán három keresztbe
Egy kőgazdag palinak újitjuk fel a kecóját, ott leszünk egy pár hétig......
Közbe meg motorozás-csajozás, szalonnával töltött csokimikulás......
Áhhh, dehogy, nem ment el az eszem...annyira .Csak tegnap volt K.hegyen megbeszélés, aztán a Zoli kiváltotta az éves licencet, és akkor pont verseny lesz. Azt nem tudom hol pontosan, K.hegy vagy Paks. Te indulsz idén?
Sziasztok!
Luki, ennek a rendezvénynek az időpontja már teljesen biztos, vagy esetleg változhat még?
A Go Go-ról lehet már tudni, hogy mikor lesz? Április, május?
Bocsi a sok kérdésért, csak lehet gáz lesz a számunkra.
Amúgy azabaj, hogy sokan olvassák a fórumot jó ideig, aztán veszik a bátorságot bereggelnek, ez nem is lenne baj csak azt elfelejtik páran , hogy nem lehet ajtóstul rontani a házba(ez egy mondás ha vki nem értené , bár kétlem) nem kell segget nyalni de, azért kultúrháltabban ha lehet ....csak még 1et:-mert ugye nem őriztünk 1ütt libát, hogy bratyizzunk ....hogy kifejezzem a paraszt mivoltomat
Akkor fel van adva a fejtörő ...próbáltam metafórában irni ...nem kell itt a jópofika, mert a végén még átmész puliba és az nagyon vaúúúúúú ...amúgy itt nagyon sokan ismerjük 1mást személyesen, te meg idetolod magadat és tuskón és nem érted miétr nem csipáznak, ennyi idősen már lehetne valam a frizura alatt
ezeket, a hozzászólásaidat olvasd vissza, majd gondolkodj el, hogy ténylegesen mi a gond veled. ha ezek után sem érted meg, mi a gond, akkor tényleg fölösleges kommunikálnod....
Egyébként ha munkaerőre van szükséged szerintem bevállalnám mert nemleszek suliban, És szálást sem kell fizetnem
De addig , az ottlakók had éljenek békében még egy kicsit.
Ha nincs melód , nappal alkalmazlak is , este meg bepusziljuk az aznapi fizudat
Egyébként a környék legszebb faluja. Médiaképzésen voltam és filmet forgattunk róla, elég tartalmas lett.
Egy kőgazdag palinak újitjuk fel a kecóját, ott leszünk egy pár hétig......
Közbe meg motorozás-csajozás, szalonnával töltött csokimikulás......
azt a falut nem lessz nehéz
Amugy mi a pálya ?
nyomjátok az ádzseszkót
Luki, ennek a rendezvénynek az időpontja már teljesen biztos, vagy esetleg változhat még?
A Go Go-ról lehet már tudni, hogy mikor lesz? Április, május?
Bocsi a sok kérdésért, csak lehet gáz lesz a számunkra.
Ufo hátsó sárvédő oldalidommal 12990.-ft
Marci
"Hello.
Miért érdekes ez a rooftop racing? Ki ez? Értem, hogy teleszarod ezzel a polótervel az összes fórumot.
Vesz ebből valaki?"
Ez a stílus akadt meg mindenkinek a szemében. Ugyanis szebb formában is megkérdezhetted volna.