Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem sem én befejeztem részemről
tényleg nagyon kérlek titeket, hogy ne merüljetek el ebben a témában!
ne érts félre , nekems emmi bajom veled csak néha kicsit (ott volt a picit jelző) furán fejezed ki magad

peace
Cicafül! Szájkarate-s az lehet, aki még nem tett le semmit az asztalra...
na ezt jól beszúrtam!
hát azért picikét van benne valami be kel látnod
Azt hittem a szájkarate-s az én vagyok, legalábbis a Lánczi úr szerint...
akkor még egy kis kedvcsináló a kolégának
Nekem azt mondták jövőhéten!
Már várom
Na, oda a jó híremnek...még jó hogy a GMC-s haverjaim nem olvassák ezt a fórumot, egy pillanat alatt ki lennék rúgva...
GD mással voltam elfoglalva, de köszönöm!
még csak a gyülekezés reggel! nem tudod mikir jön ki a cikk róla?
Nekem már be se szólsz hogy olyan jól "megvédtelek"?
Tényleg nagy ütést kaphatott a fejed...
Nameg lehetett volna kicsit normálisabb hangnemben is
Vagy ha megkérdezte volna először mi is ez az egész és aztán alkotja a véleményét.

Látod a képet ?

HAVER EZ A MOTO A GOGO!
Csalez-Lopez szívesen meghívlak egy csúszkálásra tavasszal valamelyik gokartpályára, meglátjuk ott hogy megy a szájkarate!
első napon 12 db-t rendeltek az ország minden részéről, amatőr és profi versenyzők! mint már említettem, én nem ebből élek, csak akkora volt az érdeklődés, hogy készítek néhány pólót a srácoknak.....

nem sértés ként, de megjegyezném, attól, hogy nem ismersz valamit, még létezik......még ha olyan messze is vagy!
Caferaceruk, akkor bemutatkozom csak neked! Kezdjük azzal, hogy mivel is foglalkozok. Kelet-Magyarország legnagyobb FOX racing/ OAKLEY kereskedése amit üzemeltetek. sport: lassan 14 évet lehúztam a Magyar profi bmx-esek között, innen a rooftop név is, de erről majd később! 2008ban úgy gondoltam, hogy új alapokra helyezem itthon az amatőr supermoto megmozdulásokat. 2008 áprilisában megrendeztem a Moto a GO-GO amatőr SM találkozót és versenyt, a főszponzor az OAKLEY volt. 42 versenyző nevezett és mérettette meg magát a visontai gokart pályán, 3 kategóriában. 2008 szeptemberében következett a Moto a GO-GO2, több mint 50 résztvevővel. Ha ismered az itthoni helyzetet, akkor gondolhatod, hogy mit össze meccseltem a MAMSZ-al! A név onnan jött, aktívabb bmx-es pályafutásom alatt, leugrottam néhány háztetőt trükkben, mint az amerikai Mike Escamilla, akinek ez volt a nickje! Így rám ragasztották a srácok!
lefelé.
A tetőn is lehet jókat csúszkálni, mint egy supermoto-val...
Ácsmunkában jó vagyok!
Ez a srác egy versenyrendező Magyarországon? Na kezd érdekelni a dolog!
Tetőfedők versenye...