első napon 12 db-t rendeltek az ország minden részéről, amatőr és profi versenyzők! mint már említettem, én nem ebből élek, csak akkora volt az érdeklődés, hogy készítek néhány pólót a srácoknak.....
nem sértés ként, de megjegyezném, attól, hogy nem ismersz valamit, még létezik......még ha olyan messze is vagy!
Caferaceruk, akkor bemutatkozom csak neked! Kezdjük azzal, hogy mivel is foglalkozok. Kelet-Magyarország legnagyobb FOX racing/ OAKLEY kereskedése amit üzemeltetek. sport: lassan 14 évet lehúztam a Magyar profi bmx-esek között, innen a rooftop név is, de erről majd később! 2008ban úgy gondoltam, hogy új alapokra helyezem itthon az amatőr supermoto megmozdulásokat. 2008 áprilisában megrendeztem a Moto a GO-GO amatőr SM találkozót és versenyt, a főszponzor az OAKLEY volt. 42 versenyző nevezett és mérettette meg magát a visontai gokart pályán, 3 kategóriában. 2008 szeptemberében következett a Moto a GO-GO2, több mint 50 résztvevővel. Ha ismered az itthoni helyzetet, akkor gondolhatod, hogy mit össze meccseltem a MAMSZ-al! A név onnan jött, aktívabb bmx-es pályafutásom alatt, leugrottam néhány háztetőt trükkben, mint az amerikai Mike Escamilla, akinek ez volt a nickje! Így rám ragasztották a srácok!
peace
Már várom
Tényleg nagy ütést kaphatott a fejed...
Vagy ha megkérdezte volna először mi is ez az egész és aztán alkotja a véleményét.
Látod a képet ?
HAVER EZ A MOTO A GOGO!
nem sértés ként, de megjegyezném, attól, hogy nem ismersz valamit, még létezik......még ha olyan messze is vagy!
Ez a srác egy versenyrendező Magyarországon? Na kezd érdekelni a dolog!