látod még mindig kevés infóval rendelkezel. kiskökényt közűlűnk mindenki ismeri, úgy ahogy az öregebbet is. hazánkban semmilyen törvény/jogszabály nem mondja ki, hogy ki rendezhet SM versenyeket/futamokat. ha kicsit lefordítom más sport nyelvére a dolgot, akkor foci meccset csak az MLSZ rendezhet? NEM! ha akarok akkor holnap akár országos foci bajnokságot hírdethetek akármilyen elnevezéssel, nem kell az MLSZ felé elszámolnom! ráadásul ha tudomást szerez róla az MLSZ örülni fog, hogy vannak olyan emberek, akik népszerűsítik/ tesznek valamit a sportért. esetleg még küldenek is valami "híres focistát" a rendezvényre, hogy kicsit színesítsék a programot. látod ez az, ami kicsiny hazánkban SM szinten nem így működik. az öreg már többször fel lett szólítva, hogy hagyja el a posztját, mert tönkre teszi a sportot. ezt tükrözi az egyre kevesebb induló, az országos futamokon. mivel bebástyázta magát saját embereivel/szabályaival a MAMSZba, így megingathatatlan a "hatalma". tudnám tovább is folytatni, de tényleg nem szeretném.....azért szerintem ezeken a tényeken is gondolkozz el. jah és hogy önjelölet szervezkedő? hát senkire nem osztja a szerepet a társadalom, hanem maga választja, tehát mindenki önjelölt!
2 okból is. 1. mert engem sokan fikáznak/vádolnak a listán ok, és ismerettség nélkül (még olyanok is, akik, ma támadták a caferaceruk-t), és mert volt egy zsarolásos-közösmegegyezéses munkahelyváltásom, és akkor szembesültem, hogy kitörölheted a fenked a rágalmazás, személyi jogok megsértése című rizsával. Az csak akkor van, ha sok pénzed van, és pénz és üzleti szakma elismer...
Én sok listán voltam már, volt olyan ami mail alapon működött. Sokan túlértékelik, és felnagyítják a lista érdemeit, az itt köttetett kapcsolatokat. A baratság több, mint chatelni valakivel...szerintem...
ez is igaz, de ez meg azért van mert itt bizony barátságok is köttettek....úgy hogy a manusok gyakran soha nem látják egymást,mert több száz kilométerre laknak egymástól..a barátok pedig megbeszélik a hétköznapjaikat (is)...kivel mi történt, események, házasságok, születések, halálok...tudod,mint egy nagy családban...
Tény.Írni,mondani is van joga bárkinek.
De ha te azt mondod nekem: "kurva anyád", az már becsmérlés, illetve rosszat mondasz rólam (még káromkodnod sem kell) az már becsületsértés is lehet.
ha mások előtt, másoknak mondod rólam, az már rágalmazás. És azt a PTK már bünteti.
Persze itt még nem tartunk a fórumon, csak azért írtam hogy lásd: joga van. Bűnhődni is..
Másik, hogy mindenki batromira ismeri a jogait, csak a kötelességeit nem (jogi értelemben)
Na de szent a béke, csak ne legyünk bunkók egymással...azt hagyjuk más kedves, hazánkba szorult népcsoportoknak.
ha nem tetszik, elmondhatom szépen is...nem kell a másikat megbántani.
Over.
Most nem azért,mintha bárki mellett kiállnék vagy ellene, de:
Szerintem mindenkinek joga van ahhoz hogy rendezvényt szervezzen, ha van rá engedélye.
Ha pusztán csak lehúzásból csinálja, az egy szemét, nem motoros. Persze, mindenkinek élnie kell valamiből, de mindennek megvan az egészséges határa. (itt senkire nem gondolok természetesen a jelenlévők közül)
MINDENKÉPPEN tisztelendő, amikor valaki a fasz bürokráciával szembeszáll és megpróbál megrendezni egy ilyen kaliberű dolgot.
Hello.
Sokat olvastam a rendezvényről, a ti topicotokban, már ha annak lehet nevezni.
Ha jól tudom Magyarországon egy ember rendez szupermoto versenyeket Id. Kökényesi György, van szerencsém ismerni a fiát.
Beismerem bunkó voltam, de nem sokkal rosszabb, az önjelölt szervezkedőnél. Nem is akarok erről vitát nyitni, már így is nagyon sok információm van.
A kétszínű, ember nem én vagyok, hanem az aki hátba támadja az övéit.
Akkor miért írtad: "jónak mondod"?
ezt mire írtad?
De ha te azt mondod nekem: "kurva anyád", az már becsmérlés, illetve rosszat mondasz rólam (még káromkodnod sem kell) az már becsületsértés is lehet.
ha mások előtt, másoknak mondod rólam, az már rágalmazás. És azt a PTK már bünteti.
Persze itt még nem tartunk a fórumon, csak azért írtam hogy lásd: joga van. Bűnhődni is..
Másik, hogy mindenki batromira ismeri a jogait, csak a kötelességeit nem (jogi értelemben)
Na de szent a béke, csak ne legyünk bunkók egymással...azt hagyjuk más kedves, hazánkba szorult népcsoportoknak.
ha nem tetszik, elmondhatom szépen is...nem kell a másikat megbántani.
Over.
Szerintem mindenkinek joga van ahhoz hogy rendezvényt szervezzen, ha van rá engedélye.
Ha pusztán csak lehúzásból csinálja, az egy szemét, nem motoros. Persze, mindenkinek élnie kell valamiből, de mindennek megvan az egészséges határa. (itt senkire nem gondolok természetesen a jelenlévők közül)
MINDENKÉPPEN tisztelendő, amikor valaki a fasz bürokráciával szembeszáll és megpróbál megrendezni egy ilyen kaliberű dolgot.
ugy látom nem elég
Sokat olvastam a rendezvényről, a ti topicotokban, már ha annak lehet nevezni.
Ha jól tudom Magyarországon egy ember rendez szupermoto versenyeket Id. Kökényesi György, van szerencsém ismerni a fiát.
Beismerem bunkó voltam, de nem sokkal rosszabb, az önjelölt szervezkedőnél. Nem is akarok erről vitát nyitni, már így is nagyon sok információm van.
A kétszínű, ember nem én vagyok, hanem az aki hátba támadja az övéit.
nem utángyártottak?
nem nem csak eggyik ismerősöm akar majd venni és azért kérdeztem,hogy milyen árban vannak
hol tudnám megnézni h ktm-hez oldalsó és hátsó sárvédő mennyibe kerül?
Ktm Sx (2002) es