Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leközöljem az indulók névsorát, szül. dátumát, lakhelyét, e-mail címét és telefonszámát?

mind az 1ről és 2ről megvannak!
A sötét oldal képviselőjével beszéltem.
Nagy a kavarás a sport körül.
Mindenki jobbá tudná tenni, de a szájkaratén kívül semmi nem történik.
senki nem mondta, hogy minden arany ami fénylik. kíváncsivá tettél azért azzal, hogy kivel beszéltél. remélem azért ő ott volt és úgy alkotott véleményt. mert akkor van igazság alapja és akkor ha már csak 1 ember így látta, van min finomítanom.
egy időben nagyon kerestem ezen modell után, de semmi információt nem találtam róla. néhány embernek volt némi infója róla, de nagyon kevés. még az enyém is 6 gangos, bár 6dikat nagyon kevés helyen volt kapcsolni. igaz pályán csak 1 alkalommal tudtam eddig kipróbálni.
Hagyjuk ezt inkább!
Amit akartam megtudtam, itt webes felületen, és a telefonos beszélgetéseimből.
Nem mind arany ami fénylik.
110kg szárazon.
nem a topic közös döntése volt. ha nem baj, nem keresem vissza a topicot kb 2008 márciusáig?
Nem! A villaszög itt nem állítható. A vázgeometria is más. A lengővilla sem ugyanaz. Az 560 újabb és jobb fejlesztés.
váz, futómű, geometrai, minden azonos a 450/560al?
2005 évi gyártás, 510 Keihin MX FCR 41, és ez a 6 sebességes blokk.
Mi ez használt motor börze? Na ez vicc volt.
Értem én, hogy szívügyetek ez a baráti találkozó. De ne ajnározzátok már annyira magatokat.
50 motoros? Összeadtad a 3 fényképen látható motorokat? Vagy a kóborkutyák is benne vannak?
Nem egy hasonló érdeklődésű topic közös döntése volt?
Felvetted a kapcsolatot? Utána meg meginogtál a sötét oldal irányába kicsit?
Bár ez a szó felkeltette az érdeklődésem: szűklátóképességed..
Gyomorszűkítőm van, nem szűklátókörű vagyok, vagy mi a szösz...
látom szűklátóképességed határtalan. azt szerveztem meg, hogy több mint 50 hazai SM tulajdonos egy helyen, egy időben találkozzon, tapasztalatot cserélhessen, beszélgethessen és nem utolsó sorban egy jót motorozhasson! mondhatni összehoztam a bandát, egy közös motorozásra. természetesen előtte felvettem a kapcsolatot a pálya tulajdonosokkal telefonon, majd személyesen, egyeztettem velük.
De mindenki magának döntötte el, akkor te mit szerveztél? Mikor van pisi-uzsi-pizsi?
az első rendezvényen 3 csoportra volt osztva, tudás szint szerint a csapat. ezért volt 3 különböző futam. helyszínen egy traumatológus orvossal, eseti ellátásra felkészülve. mivel kakucson csak baráti találkozó volt, sima pályanap, mindenki magának döntötte el, hogy mikor és kikkel megy!
igen, azt is a grafikus módosította, és hamarosan jönnek a ténylegesen új design-ok!
így igaz az SMR mag is készít ilyen mintájú pólót! de mivel nem védett a design, így szabad a pálya!
És ez így lenne rendben. Szolgáld ki az embereket, de ne értékeld túl a szereped! Mi lenne ha megpróbálnál együtt működni a motorsport szövetséggel?
Mert kérdem én mi van akkor ha történik egy baleset? Ha a jelentős sebesség külömbség megbosszulja önmagát? Mert ugye profikat és amatőröket egyszerre engedsz körözni.
Igaz nem is akartam, de ez lenne a nagy probléma? Azt olvastam a minap, hogy grafikussal tervezteted a pólókat. Melyiket? A lopott logó átformálását?
még jó hogy tudsz linkelni!