senki nem mondta, hogy minden arany ami fénylik. kíváncsivá tettél azért azzal, hogy kivel beszéltél. remélem azért ő ott volt és úgy alkotott véleményt. mert akkor van igazság alapja és akkor ha már csak 1 ember így látta, van min finomítanom.
egy időben nagyon kerestem ezen modell után, de semmi információt nem találtam róla. néhány embernek volt némi infója róla, de nagyon kevés. még az enyém is 6 gangos, bár 6dikat nagyon kevés helyen volt kapcsolni. igaz pályán csak 1 alkalommal tudtam eddig kipróbálni.
látom szűklátóképességed határtalan. azt szerveztem meg, hogy több mint 50 hazai SM tulajdonos egy helyen, egy időben találkozzon, tapasztalatot cserélhessen, beszélgethessen és nem utolsó sorban egy jót motorozhasson! mondhatni összehoztam a bandát, egy közös motorozásra. természetesen előtte felvettem a kapcsolatot a pálya tulajdonosokkal telefonon, majd személyesen, egyeztettem velük.
az első rendezvényen 3 csoportra volt osztva, tudás szint szerint a csapat. ezért volt 3 különböző futam. helyszínen egy traumatológus orvossal, eseti ellátásra felkészülve. mivel kakucson csak baráti találkozó volt, sima pályanap, mindenki magának döntötte el, hogy mikor és kikkel megy!
És ez így lenne rendben. Szolgáld ki az embereket, de ne értékeld túl a szereped! Mi lenne ha megpróbálnál együtt működni a motorsport szövetséggel?
Mert kérdem én mi van akkor ha történik egy baleset? Ha a jelentős sebesség külömbség megbosszulja önmagát? Mert ugye profikat és amatőröket egyszerre engedsz körözni.
mind az 1ről és 2ről megvannak!