Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémben vazze Még a gumik is gyárik voltak rajta+bontatlan blokk meg minden...
Igen.
sziasztok!ktm sx,exc,smr légszűrő ugyan az?persze mind 07es.mert most vettem egy ilyen légszürö helyettesitö müanyagot,mosáshoz ,meg ilyenekhez,de a motorom még nincs itthon.a blotban aztmondták ugyan az,de én nem vagyok benne teljesen biztos
Motorexes matricád honnan van Szabi?
Milyen 17 éves krosszban kellett most először GL-szemet cserélni a hátsó gátlónál?!?
Crossrol beszélek .
Ja...egy utcai motorban. Próbáld ugyanezt egy krossz vagy endurogéppel...majd rájössz
ja igen, még a Husky-val mentem ilyeneket
Értem én 17évet kibirt most +17
Senki sem mondta hogy tök hülyék! Csak nem feltétlenül a tartós és/vagy könnyen/olcsón szervizelhető megoldást választják...
2üteműek még durvábban csinálják, azokkal nem is kell igazán gyorsan menni hozzá...
én is jártam már így párszor
Ahogy érzed de azért furcsa(nem nekem )mind2 végébe olyan van....megugye nem 10cm hosszu a gátló...de biztos nemigyvan és tök hülyék a gyártok is hozzá
Hát hogyne...meg a Persil is tisztábbra mos mint a "hagyományos mosópor"...muhaha
Szia(sztok)Ugy ahogy mondja Csak mellesleg..az nemvéletlenül golyos mozgó cucc van ott,kell mozognia mert tul merev lenne a gátló...szerintem...
egyébként meg a gyárak nagyon sok mindent direkt úgy csinálnak meg hogy az ne neked, hanem nekik legyen kifizetődő. Szerintem.
Nekem 5-6000 km alatt nem volt vele gondom...amúgy másik fórumon volt, aki a PDS-szem teflonos (kenhetetlen), méregdrága csapágyát is helyettesítette valami szabványos cuccal (persze kihézagolva) és az is működik...
Persze, igazad van. Mindent meg lehet oldani, csak nyilván kitalálták valamiért azt a megoldást is. Ha a 'danamit' -os megoldás lenne a tutti, akkor a gyárak is azt alkalmaznák.. Egyébként én is sokmindent csinálok belőle, de persze vannak határai az alkalmazásának...
nem tudom, de gasgas-hoz simán kapsz kerékcsapágyat és himbához is tűgörgőt...még porvédőt is....
Nem feltétlenül, néha az is elég ha az ember tud egy kicsit a tucat-megoldásoktól elvonatkoztatni...így lett pl. az SC hátsó gátlójának GL-szeme (16e Ft) danamit szilenttel helyettesítve (2500 Ft)
A gyüjtögetö életmód elönye .