sziasztok!ktm sx,exc,smr légszűrő ugyan az?persze mind 07es.mert most vettem egy ilyen légszürö helyettesitö müanyagot,mosáshoz ,meg ilyenekhez,de a motorom még nincs itthon.a blotban aztmondták ugyan az,de én nem vagyok benne teljesen biztos
Ahogy érzed de azért furcsa(nem nekem )mind2 végébe olyan van....megugye nem 10cm hosszu a gátló...de biztos nemigyvan és tök hülyék a gyártok is hozzá
Nekem 5-6000 km alatt nem volt vele gondom...amúgy másik fórumon volt, aki a PDS-szem teflonos (kenhetetlen), méregdrága csapágyát is helyettesítette valami szabványos cuccal (persze kihézagolva) és az is működik...
Persze, igazad van. Mindent meg lehet oldani, csak nyilván kitalálták valamiért azt a megoldást is. Ha a 'danamit' -os megoldás lenne a tutti, akkor a gyárak is azt alkalmaznák.. Egyébként én is sokmindent csinálok belőle, de persze vannak határai az alkalmazásának...
Nem feltétlenül, néha az is elég ha az ember tud egy kicsit a tucat-megoldásoktól elvonatkoztatni...így lett pl. az SC hátsó gátlójának GL-szeme (16e Ft) danamit szilenttel helyettesítve (2500 Ft)