Hello!
Egy kis segítséget kérnék. Szedett már szét valaki KTM lc4 himbarészt? A képen bekeretezett rész akarnám kivenni. Ki lehet préselni, vagy két oldalra kalapálással is kijön? Köszi
kálmi.. tudnál akkor segiteni ebbe a csiMMa talp ragasztásban...
mert megint feladta.. de mondjuk 4 hónapig az ért birta.. de ha az a sikafleksz vagy mi..az szerinted jobb lenne.. akkor azért azt kipróbál6nánk
úgy érzem...azért érik már az úly csizma...azért 4 évet csak kibirt...ellentétben a többi kutyaszarral ami 1-2 év után ..meg mág hamarabb is ...vagy tönkre megy vagy nyomja az ember lábát...és pár hóbap múlva meg vagy eldobom vagy nem is akarok motorozni többet...
vettem én motort kupec cigóktól is, de az valami hihetetlen akció volt
és
utána küldték postán az osztrák papírjait meg egy service maualt
pedig nem bíztunk benne hogy valaha megkapjuk(nem is kellett) olyan gagyi kifogás volt, hogy benne van az autóban de elvitték a kulcsot
aztán tényleg
SZARRÁ lehet valamit pusztítani műszakilag 50 óra alatt is...nem kell hozzá TÖBB SZÁZ óra...és vannak ojjan motorok amik TÖBB SZÁZ órával is hibátlanul mőködnek...és fognak is még sokáig.
Tutta az hogy mit csinál...biztos megvolt RÁ az oka hogy odadja ÓCCSÓBAN...örült hogy valaki végre ott volt és PÉZT adott érte...még ha kevesebbet is:)
Ja még egy érdekes EXC megtekintés.2007-ben már az 525-öket nézegettem mikor feldobtak egy hirdetést 2003-as EXC 525 makulátlan 50üzemórával.Na pattantunk is a kocsiba meglessük.17éves kölök használta külsőre tényleg patika csak az volt a bibi hogy 2deci olajnak kinéző feket sár meg 1deci víz volt a motorban a légszűrőn meg fél centi retek.Persze nem vettük meg de gondolom feltöltötték a dolgokat mert két nap mulva már le is került a hirdetés.Biztos jól bejáratott motort vett át az új tulaj.
Nem is kellett mert már telefonon megegyeztünk az árban.A motor pedig olyan volt mint amilyennek mondta az ember szóval jó vétel volt.Sógor járt még úgy hogy kinézett egy kocsit azt le is beszélték az árat a telefonban.Felhívja az embert hogy indulnánk a kocsiért erre a faszi hát hogy jöttek azt eladtam.A komoly az volt hogy 50ezerrel olcsóbban adta el mint amit telefonon megbeszéltünk.Mondjuk utólag mondtam sógornak hogy ne bánja mert lehet olyan hulladék volt hogy még annyiért se kellett volna.
Nekem ott van az EXC-hez a dobozban a komplett gyári idomszett azt mikor úgyvolt hogy árultam a gépet jött a csóka mondja csupa karc az idomszett.Ja bocs de ez erdőben van használva de itt van a dobozban az új szett ami meg rajta van az mind gyári.Lehet nekem is fel kellett volna tennem a vadiúj idomszettet lehet már nem lenne motorom bár ennek most nagyon nem örülnék
Ez így van.Én nagyon sok ilyennel találkoztam hogy hívtam megvolt mondom megyek érte aznap v másnap felhívtam mielőtt indulok de bocs eladtam.Ideg szétbasz de gondolj bele te is ezt tennéd.Odajön hozzád valaki pénzzel a kezében nem fogod elhajtani hogy már hívtak hogy jönnek te várd ki a sorod.Bár volt ilyen kellemes meglepetés is mikor odaértünk a motorhoz és kint az utcán várakozott a másik csávó mert mondta neki a srác hogy ha jövök és ha nem egyezik meg velem ő következik.
épp nyaraltunk az ország másik felén.....
azért ennyi tisztességnek kellene lennie, akkor a másik vevőnek azt mondja hogy nem szombat du jöjjön hanem vasárnap délre
ha már egyszer meg van beszélve hogy megyek érte vasárnap délelőtt
Egy kis segítséget kérnék. Szedett már szét valaki KTM lc4 himbarészt? A képen bekeretezett rész akarnám kivenni. Ki lehet préselni, vagy két oldalra kalapálással is kijön? Köszi