Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fingom sincs ez milyen,de ha ilyenre gondolsz,ezt letudom fényképezni.
Valaki segítsen! Keresek 360/380-as blokk bal oldaláról képeket. Főleg a kuplung mechanizmus körüli rész érdekel. Elszakadt a lánc, és kiszakadt egy darab a blokkból, amit pótolnom kéne...
Hali, megvan a Sika, hogy tudom oda adni
Átjössz érte vagy ott hagyjam valahol? Vagy mi legyen?
áh, nem a szuzukából! most az öreg beleköpött a levesembe, elvitte a lóvét, de ami késik nem múlik
baráti!
TONI...tán csak NEM a DÉJJERZÉBŐL akarsz EJJIKKSZCÉT faragni?
Én ülést a gerecsétől vettem légszűrőházzal, fedéllel,nyelvel,légszúrővel 25-ért! Sztem egy ülés 15 körül megy használtan amúgy
Hallihó!

Tőled kérdezem,mert jobban képben vagy! Kb megközelítőleg, mi árban mozog egy 04-07 exc tank és ülés használtan?
Egyenlőre csak érdeklődés gyanánt, motorépítés céljából...
ELADÓ
pénzt gyűjtünk SÓSMOGYI úr? :P
Eladó 2001-2003 KTM:
Exc 4t Kipufogó rendszer
Farokidom
légszúrőház
első, hátó lámpa
Sziasztok, a 2008 450 exc-r gyári gyertyapipájának mi az ngk megfelelője?
Köszi a gyors válaszokat. Jó ötlet ez a satu+cső.
EZ ITT GÖDÖLLŐ? Nem a SPORTmotor? várjálmá...SZÉTNÉZEK...
Hello!

Nem ismertek valakit itt Gödöllőn aki árul használt cross gumikat?
Préseld ki belőle
Baromi egyszerű fogsz egy nagy krovafejet mondjuk 32-36-ost (vagy amibe belefér) másik oldalra teszel egy kisebbet ami felfekszik rá és tekered a satut, szépen kipottyan
Láttam, volt is belőle felháborodás!
Olvasom hogy Berg 650is volt neked, terepre 650 nem volt az kicsikét sok?
És milyen gondok fordultak elő nála?
Préselni kell, de elég hozzá egy satu meg két, méretes csődarab is.
bakker.. bedobtam nekik:-))
Nem én akarok venni, ismerősömnek érdeklődtem felőle.
huppá..ez nem ment 0,5re
itt megkapod amit akartsz...a lyaú infókat..
ne vegyél olyat...

két havrak is van.. az egyiken 450 ..azzal talán semi gikszer.. a másiknak 550...az már eladta volna öt kilóért is ..
akár hogy is... ..
.2 részletbe is..:
3 kiló krumpli..2 kiló alma..

de nem ment.. semmi baj velük..csak 2 havonta 2hónapig sporol neked benyát..amig a szervizben van...de csak benyát meg azt hogy nem kopik a gumilya...de a szervizköltség..az meg ölég drága dolog..H
oksi..várom
Hopp, ez félrement!
Bocsika!
Kinek mennyi kilométer van az SXV550 és RXV550be és eddig milyen szervizeléseket kellett rajta végrehajtani, milyen alkatrészcseréket?
helo elado ktm 980 990 adventure kipufantok.nagyabol 5000km futotak.ar megegyezes szerint!tel. 309451857