nem az a baj
hanem a 500óra helyett van 50 benne és 700ezerft helyett 1,2milla az ára
tudtam olyanról aki vétel után vette egy utángyártott idomszettet váz-tank stb tökümtudja fóliázva aztán avval nyúzta pár évig (mint az autóknál a folpackos váltógomb és társai)
utána meg árulta alig használtan
TIMI...ez is a VALÓSÁG...mármint hogy ENNYIT mondanak RÁ...
De ez is azé van mert ERRE van IGÉNY...EZT szeretnék hallani...és ennek is DŐLNEK be...
OJJAN ez is mint a KOCSIKNÁL az óratekerés(bár motoroknál is divat)...120-150 EZERTŐL többet SENKI nem akar LÁTNI...SŐT már néha ez is sok...NA hát akkor ha EZT szeretnék akkor ENNYIT is fognak látni...a HÁROM-NÉCCÁZEZER hejjett...
PÁR veréb pedig TUDAT(már ha az IJJENEKNÉL van valami TUDAT)alatt tuggya hogy nem annyi az az ANNYI...de a LÁTVÁNY hogy ANNYIT lát mint amennyit SZERETNE mégis megnyugtassa...
ÉN talán soha nem vettem volna SE motort SE kocsit ha mindig ELHITTEM volna amit MÁS mond...vagy vettem volna...csak NEM ojjat mint amijjet ÉN szerettem volna...
ép ezaz hogy fingom nem volt a ktm motorokról
nekem a honda nem zörgött úgy 80 ezer után mint a 0 órás fe450
végülis mindegy mostmár, csak azért írtam hogy nem véletlen hogy ilyen hülyék a vevők, az eladók sem jobbak
általában
pl jártam úgy hogy mentem volna a motorért, induláskor felhívom a csávót hogy most indultam, aztán közli hogy eladta tegnap
aztán emiatt jöttünk haza este a nyaralásból nem reggel.......
Ha az valóban olyan mint a képeken lehet annyi van benne, csak még 250 papíroztatni és így kicsit elgondolkodtató, de elfogja adni mert azért nem túl nagy a kínálat a típusból és ha nem az évjáratot nézed hanem az állapotot akkor féláron van 1 szinte új motorod!
Tutod ini azt a jeladó kábelt a féknyeregnél egy másodperc kihúzni és lám máris nem pörög az óra.Azért aki látott már egykét EXC-t az tudja kb hány óra is lehet benne.Persze az se mindegy hol van használva.Tegyünk fel példát pl engem.Nincs mivel szállítanom a színhelyre a motort ezért átosonok minden alkalommal oda vissza a falun negyedgázon kímélve a drága gumit.és ugye nem körbekörbe motorozok az erdőbe ezért szalad a km meg az óra.De ott van az is aki a depóba kiszedi a furgonból vagy a futóról és enyhe melegítés után csövön nyomja le azt a pár üzemórát aztán alighasználtként hobbiszinten árulja.Ja és vannak a jeladó széthúzogatók de ilyenekről nem tudni semmit Szerintem az km meg az üzemóra nem mérvadó épp az előbb felsoroltak miatt ezeknél a motoroknál.ha elég tapasztalt vagy úgyis fogod tudni milyen állapotban van a motor.
Nekem nem kell bemutatni milyen egy igazi "érdeklődő".
Az előző 250 EXC-met árultam még jópár éve amire 350-es gyári hengerszett került.Felhív a faszi hogy neki elég a 250-es henger is úgyhogy szereljem vissza és 200-al kevesebbért elviszi.Mondom oké várjál kimegyek a krovakészlettel kicserélem gyorsan neked Rá két napra eladtam egy váci emberenek még alkudni se akart belőle.
De a legjobban azt utáltam mikor hívogatnak hogy jönnek délután meg hétvégén biztos tutira ne menjek sehova persze én otthon maradok elkúrom a délutánom pedig mentem volna énis motorozni ugyebár mert nem kupeckodtam a motorokkal hanem használtam is őket lemostam faszán azt még egy sms-t se nyomnak hogy heló mégse megyek csak nem volt jobb dolgom és 6szor is hívtalak hogy ott leszek de mégsem Sajnos ilyen emberek is vannak de ha el akarsz valamit adni akkor ezt vállalnod kell ez van.
TONI...most valóban mellélőttél kicsit...BUGRISnak igaza van...
Sokakat ÉRDEKEL hogy menyiért vetted...és harapnak az ijjen kijelentésekre hogy jaj a múltkor ennyiért meg annyiért láttam...hiába NEM igaz a FELE sem...de akkor már NEKIK is annyiért vagy a feléért kéne...
Amúgy ezt is LE lehet rendezni KORREKTEN:
-Mennyiért vetted?
-Megmondom...annyiért amennyit FIZETTEM érte...a BOLTBA is úgy mécc bármit is venni hogy mekkérdezed hogy ŐK mennyiért vették?
Tegyük fel,ha az embernek jön valami KÉT forintért vagy NETÁN ingyen...akkor az azt jelenti hogy ingyé is kell odaadni mert ingyé van? NEMEGÉSZEN....
az is valóság hogy szinte az összes eladásra kerülő 525ös 40-60 órás?
nekem nincs meg 2 hónapja a husky 3x mentem vele egy picikét (ilyen 50-60km távokat) és már több mint 10 óra van benne vétel óta
szóval azért az eladók sem "normálisak"
A második mondatoddal én is tisztában vagyok.3-4éve mikor te még ezzel nem is foglalkoztál én sok cuccot adtam vettem innen onnan.Bár nagyon sok volt a saját célra vett alkatrész is mint pl ez a dob.Nem sértődtem meg de bocs hogy nem érdekel hogy neked ez a kenyered,ha jó áron látok valamit akkor ma is megveszem max ugyanannyiért tovább adom.
Amúgy nincs harag csak ne köpjünk a másik levesébe még ilyen formában se.
Nekem most ez a kenyerem, mivel nincs munkahelyem.
Ha piaci áron vagy az alatt adom, amit eladásra szánok, a kutyát nem érdekli hogy előtte mennyiért vettem, mert jól jár vele a vevő! Tedd meg nyugodtan, telefonszámot is írhatsz!
Egyszer volt arra a fővárosba kutyavásár, többet nem biztos hogy lesz ilyen apró pénzes ajánlat.
Ennek a duplájáért ment el pillanatok alatt egy DRZ-s srác dobja hasonló állapotban mint a tied, nem értem mit sírsz, ha reális árat mondasz, akkor pillanatok alatt elkel, mindegy hogy 3e ft-ért van fent 2db, ha azt elvitték, de még szükség van egy 3.-ra!
Szerintem te is így gondolod ezt a dolgot.
Sajnálom ha a bocsánat kérésem nem volt elég!
Ez a dob az EXC-n volt fent de eladom mert sajnos sokat haladok lakott területen keresztül és sok a csend nyugalom természet lágyöle kedvelő ezért visszaraktam az enyhébb szólamú de ugyancsak nyitott EXC dobot.
Amúgy fasza gyerek vagy hogy megosztod velünk hogy 8ezerér is volt nemrég egy ilyen dob.Majd eszedbe juttatom mikor meghirdetsz valamit hogy helóka multhéten ugyanilyen volt ötezeré ugye ez nem az Mert kettőnk közül mégis te vagy a nagyobb kupec
Még anno mielőtt ropira lett törve és hirdettem a 250-esemet, hívott a zsenije hogy hát ő hitelre szeretné venni, mennyi lenne a havi részlet rá...mondom hogy talán ehhez tudni kéne hogy mennyit tud befizetni kezdőnek meg hogy hány hónap alatt akarná kifizetni a többit...ja, jó...és hogy ő látja a képeken hogy rendszámtábla-tartó is van a motoron, akkor ez rendszámos? Mondtam hogy igen, de szerepel a hirdetésbe a műszaki vizsga érvényessége is...ó, hát őt rendszámos motor nem érdekli...de amikor visszakérdeztem, hogy mégis hogyan gondolta rendszám nélküli motorra hitelt felvenni, akkor arra már nem tudott semmit se mondani...
És baszki, az ilyennek ugyanannyit ér a szavazata mint a tied vagy az enyém
csak 200?
az semmi..... legalább a hirdetett összeg harmadát illik lealkudni
"250ezres" motort 170ért hoztunk el a kupec cigóktól, aztán kicsit összetörtük és elment 200ért 1 héten belül
bár ilyen mesterien megtervezett és kivitelezett motorvételem még sosem volt
hanem a 500óra helyett van 50 benne és 700ezerft helyett 1,2milla az ára
tudtam olyanról aki vétel után vette egy utángyártott idomszettet váz-tank stb tökümtudja fóliázva aztán avval nyúzta pár évig (mint az autóknál a folpackos váltógomb és társai)
utána meg árulta alig használtan