Hirdesd meg a tiédet és akkor majd fogod tudni, de pár példa a hirdetésem szövege, csere nem érdekel az ár fix. Emberek hívnak a típust se ismerik majd 2 perc után már tanít engem róla, másik fajta bekínál 10 perc után 200e kevesebbet, van aki kioktat mennyiért kéne árulnom, a cserések disznótól a rohadt ladáig, és aki jön érte már indul is csak ide még nem ért. Sorolhatnám még SOKÁIG!
Hali
Nem kötekedésből. De írj már pár példát hogy mik a "barom" kérdések.
= motort adtam el eddig életemben és 1 telefonáló volt aki megkérdezte hogy cserélnénk-e robogóra. (250-es cr volt akkor eladó)
Ezen kívül semmi.
Lehet hogy a 3D sárga fólia helyett mindenhol 4D fekete lesz, ez csak az első lépés volt, kipróbáltam milyen is lesz.
Másodiknak megpróbálom teljesen feketébe öltöztetni a masinkát.
Üdv uram !
Neked írom elsősorban mert ismersz és mert földim vagy.A többieknek is természetesen.Az adatlapomon van egy eladó vas.Bugic ha tudsz valakit akit érdekelhet szólj légyszíves.Egy év alatt 3 alkalommal használtam.A motor remek nem zsákba macska,nyílt kártyákkal játszom helyi motoros cimbinek is nyugodt szívvel odaadom.Köszönöm.
Mehetnénk egy kunkort valamikor ismét van egy négykerekűm számom a hirdetésben.
sziasztok.van nekem egy ktm gxr 50 motorom,ahoz kéne egy vizpumpa lapát.vagy ha esetleg van valakinek egy rossz motorblokkja az irjon erre az email cimre:kohlgabor2000@citromail.hu
Esetleg ha valakit érdekelne.KTM SX 4T dob 250-525ig 2004-2007ig SX,EXC,SMR-re.Horpadásmentesen nincs kiégve egykét karc van rajta.
Érdeklődni:bugic@freemail.hu
van egy 125-ös ktm sx-em és mikor kiengedem a kuplungot és ráhúzom a gázt felpörög a motor és csak utána enged ki rendesen a kuplung, van ötletetek mi lehet a baja?
Nem kötekedésből. De írj már pár példát hogy mik a "barom" kérdések.
= motort adtam el eddig életemben és 1 telefonáló volt aki megkérdezte hogy cserélnénk-e robogóra. (250-es cr volt akkor eladó)
Ezen kívül semmi.
Üdv
ELADÓ ÚJ INDEXEK PÁRBAN BRUTÁL OLCSÓN!
Akit érdekel írjon a fórumon vagy kepesmotoron!
Üdv!
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
az öregem szokta mondani: egyszer mindennek eljön a maga gazdája!
nem történt ez máshogy!
33 literes tank
fejidom
lc4 620 kábelköteg
Ádam, csak nem te vásároltad meg?
KTM DUKE 2 2006évj alkatrészek eladók ..gyáriak tökéletesek
Mikuni karbi 5000km-es
befogo
CDI
fesz szabályzó
kapcsolok
fékpedál munkahengerreé
y cső
jobbos kipuf gyári állapotban festés is tökéletes gyári
levegöszürö doboz
wp rugóstagok 5000km-esek
stb....
csak email
uazosember@gmail.com
Másodiknak megpróbálom teljesen feketébe öltöztetni a masinkát.
Holnap megnézem mi is a portékád.Körbekérdezősködök hétvégén.Üdv addig is.
Majdnem készen áll a vasparipa a 2014es szezonra.
Neked írom elsősorban mert ismersz és mert földim vagy.A többieknek is természetesen.Az adatlapomon van egy eladó vas.Bugic ha tudsz valakit akit érdekelhet szólj légyszíves.Egy év alatt 3 alkalommal használtam.A motor remek nem zsákba macska,nyílt kártyákkal játszom helyi motoros cimbinek is nyugodt szívvel odaadom.Köszönöm.
Mehetnénk egy kunkort valamikor ismét van egy négykerekűm számom a hirdetésben.
Érdeklődni:bugic@freemail.hu
http://www.mergeracing.com/tec...