Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhiszem! De örülök hogy nekem ilyen még nem volt.
Hirdesd meg a tiédet és akkor majd fogod tudni, de pár példa a hirdetésem szövege, csere nem érdekel az ár fix. Emberek hívnak a típust se ismerik majd 2 perc után már tanít engem róla, másik fajta bekínál 10 perc után 200e kevesebbet, van aki kioktat mennyiért kéne árulnom, a cserések disznótól a rohadt ladáig, és aki jön érte már indul is csak ide még nem ért. Sorolhatnám még SOKÁIG!
Hali
Nem kötekedésből. De írj már pár példát hogy mik a "barom" kérdések.
= motort adtam el eddig életemben és 1 telefonáló volt aki megkérdezte hogy cserélnénk-e robogóra. (250-es cr volt akkor eladó)
Ezen kívül semmi.

Üdv

ELADÓ ÚJ INDEXEK PÁRBAN BRUTÁL OLCSÓN!

Akit érdekel írjon a fórumon vagy kepesmotoron!

Üdv!

http://www.kepesmotor.hu/elekt...

Hát ennyi barom még sosem hívott mint ennél, pedig már árultam párat és végül olyan vitte el aki már vett tőlem régebben motort.
ügyes!
az öregem szokta mondani: egyszer mindennek eljön a maga gazdája!
nem történt ez máshogy!
Elutazott!
Helló! Eladó KTM adventure 640 alkatrészek!
33 literes tank
fejidom
lc4 620 kábelköteg
Ez már sokkal jobban hangzik
Ne haragudj ha egy azon tárgyról van szó, nem tudtam
Nyomon követem a piacot, feltűnt hogy ár alatt hirdeti.
Ádam, csak nem te vásároltad meg?
üdv
KTM DUKE 2 2006évj alkatrészek eladók ..gyáriak tökéletesek
Mikuni karbi 5000km-es
befogo
CDI
fesz szabályzó
kapcsolok
fékpedál munkahengerreé
y cső
jobbos kipuf gyári állapotban festés is tökéletes gyári
levegöszürö doboz
wp rugóstagok 5000km-esek
stb....
csak email
uazosember@gmail.com
Lehet hogy a 3D sárga fólia helyett mindenhol 4D fekete lesz, ez csak az első lépés volt, kipróbáltam milyen is lesz.
Másodiknak megpróbálom teljesen feketébe öltöztetni a masinkát.
Nekem ez kissé túl győzikés...
Szeva.
Holnap megnézem mi is a portékád.Körbekérdezősködök hétvégén.Üdv addig is.
És nem te voltál az mi?Mert akkor te hirdetnéd.De kösz az infót sokat segítettél az eladásban
http://www.sportmotor.hu/motor...

Majdnem készen áll a vasparipa a 2014es szezonra.
Üdv uram !
Neked írom elsősorban mert ismersz és mert földim vagy.A többieknek is természetesen.Az adatlapomon van egy eladó vas.Bugic ha tudsz valakit akit érdekelhet szólj légyszíves.Egy év alatt 3 alkalommal használtam.A motor remek nem zsákba macska,nyílt kártyákkal játszom helyi motoros cimbinek is nyugodt szívvel odaadom.Köszönöm.
Mehetnénk egy kunkort valamikor ismét van egy négykerekűm számom a hirdetésben.
sziasztok.van nekem egy ktm gxr 50 motorom,ahoz kéne egy vizpumpa lapát.vagy ha esetleg van valakinek egy rossz motorblokkja az irjon erre az email cimre:kohlgabor2000@citromail.hu
pár napja árultak egy ilyet 250 exc-ről 8.000 ft-ért, alkalmi ár volt, jól járt aki megvette
Esetleg ha valakit érdekelne.KTM SX 4T dob 250-525ig 2004-2007ig SX,EXC,SMR-re.Horpadásmentesen nincs kiégve egykét karc van rajta.
Érdeklődni:bugic@freemail.hu
van egy 125-ös ktm sx-em és mikor kiengedem a kuplungot és ráhúzom a gázt felpörög a motor és csak utána enged ki rendesen a kuplung, van ötletetek mi lehet a baja?
giraffe64@freemail.hu
Szia! Gratula a motorhoz! A nevemre kattintva megtalálod az elérhetőségemet az eladó holmiknál.
Legfelső link a linken: Keihin FCR jetting kalkulátor
http://www.mergeracing.com/tec...