Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én leírtam neki mi kell hozzá ha meg akarja valósítani...innen az ő dolga!

egyébként 125 excről volt szó...ott nincs ilyen hogy 2007ig jó csak a blokk mint az régi 4T blokkoknál...a 2Tbe 2004től nem lehet belekötni,szal ugyan olyan jó a 06os miint a 11es!
ÚJ CÉGtáblát akaszthat KI MEKK MESTER:
MEKK ELEK az ezermester,ki KÁTÉJJEMBŐL fijatalabbat remekel. MEKK!

Fürészelek-reszeleKK MEKK MEKK..2003-asból KÉTezerHETEST remekelek MEKKMEKK!
Akkor gyerünk írd meg neki hogy jó ötlet te is így tennél csak rá kell költened egy 100ezret és lesz egy innen onnan összerakott motorod.Trollkodik itt a faszom én leírtam hogy ez baromság nem kell szentírásnak venni.Tőlem úgy rondítja el a motort ahogy akrarja mert attól se szebb se jobb nem lesz viszont el se tudja majd adni mert a kutyának se kell az ilyen kókányolt motor
most ő azt kérdezte h szerintetek meglehet e csinálni és ha igen akk hogyan.. nem azt h nektek tetszik e vagy h mit gondoltok az átalakításról.. ha neki úgy jobban tetszik akkor ha tudtok segítsetek neki ne trollkodjatok.. egyébként ha vennék 1 07 es exc/sx et a legelső lenne nekem is h a 08-10 es idomazettet tenném rá akármilyen átalaktással is jár.. mert az tetszik de a blokk meg jobb ugye 07 ig..
A magyar (és az albán) "utakra" is terepre kitalált motor való
nemtom mit kell ekecselnek ilyenekkel
a farokidom nem megy rá, segédvázat kell cserélni rajta,de abba a légszűrőház is más és ehhez az ülés is más...szal kell ülés,segédváz légszűrődobozzal,idom

kár a gőzért,ez elég drága még bontóból is...
cseréljük el az én wr-emre... 3 évvel fiatalabb és tök újszerű... nos?
Alig várom hogy meglegyen az EXC 360SM.
Bízom benne hogy szezonkezdésre már azzal motorozom.
és egy 2007 es idom szettet?
neki egyforma
Ha varázsló vagy akkor hogyne Kis fúrás faragás vagdalózás és máris kész van a kókány motor.
Amúgy meg nem értelek.Láttál már 2003-as meg 2010-es EXC-t is nem?Egyformák?Nem.Akkor megvan a válasz.
sziasztok 2003 as exc 125 re jó a 2010 idomszett? rá lehet valahogy varázsolni?
Berg vagy KTM egykutya nem?Terepre lettek kitalálva ez a lényeg.
igaz nekem berg van de mindegy
ez így van
Pedig az EXC még mindig terepre való.Utcán csak árnyéka igazi énjének Bár ott is aláz gyakorlott kezében
Hát akkor az a lényeg csak az úton óvatosan
Számomra élmény, imádom!
Hogy bírjátok én még anno drz-vel mentem egyszer közúton de elég is volt
Már nem, tavaly még igen de idén már csak SM.
Ja értem, azt hittem a Bakonyt szaggatyátok ti is mármint erdő mező
Igazából én átálltam Supermotora, van itt egy, két emberke a környéken SMel.
Velük szoktunk a Bakonyban, Győr, Tata, Pápa útvonalon mocizni.
Látom csernyei vagy merre szoktatok motorkázni endurozni?
Köszönöm!