én leírtam neki mi kell hozzá ha meg akarja valósítani...innen az ő dolga!
egyébként 125 excről volt szó...ott nincs ilyen hogy 2007ig jó csak a blokk mint az régi 4T blokkoknál...a 2Tbe 2004től nem lehet belekötni,szal ugyan olyan jó a 06os miint a 11es!
Akkor gyerünk írd meg neki hogy jó ötlet te is így tennél csak rá kell költened egy 100ezret és lesz egy innen onnan összerakott motorod.Trollkodik itt a faszom én leírtam hogy ez baromság nem kell szentírásnak venni.Tőlem úgy rondítja el a motort ahogy akrarja mert attól se szebb se jobb nem lesz viszont el se tudja majd adni mert a kutyának se kell az ilyen kókányolt motor
most ő azt kérdezte h szerintetek meglehet e csinálni és ha igen akk hogyan.. nem azt h nektek tetszik e vagy h mit gondoltok az átalakításról.. ha neki úgy jobban tetszik akkor ha tudtok segítsetek neki ne trollkodjatok.. egyébként ha vennék 1 07 es exc/sx et a legelső lenne nekem is h a 08-10 es idomazettet tenném rá akármilyen átalaktással is jár.. mert az tetszik de a blokk meg jobb ugye 07 ig..
a farokidom nem megy rá, segédvázat kell cserélni rajta,de abba a légszűrőház is más és ehhez az ülés is más...szal kell ülés,segédváz légszűrődobozzal,idom
Ha varázsló vagy akkor hogyne Kis fúrás faragás vagdalózás és máris kész van a kókány motor.
Amúgy meg nem értelek.Láttál már 2003-as meg 2010-es EXC-t is nem?Egyformák?Nem.Akkor megvan a válasz.
egyébként 125 excről volt szó...ott nincs ilyen hogy 2007ig jó csak a blokk mint az régi 4T blokkoknál...a 2Tbe 2004től nem lehet belekötni,szal ugyan olyan jó a 06os miint a 11es!