Nincs 1-1...az nem itt volt, hanem egész máshol, és pont rossz csoportban voltál....ne igyál többet...Én arra gondoltam, hogy amikor neked kell valami, akkor nem zavar, hogy ismersz, és előszeretettel hívogatsz, irkálsz nekem...
Kipróbáznék egy ilyent vagy egy SMR-t csak hogy hozzá tudjak valamit mérni a Berghez, ,mert ezek könnyű gépek már semmibe nem hasonlíthatóak az lc4-ekhez vagy hasonló súly kategóriájú vasakhoz.
A régi RFS blokk hétköznapi ember számára hobbicélra gyári állapotban is teljesen megfelelő.Persze a megfelelő karbantartás mellett.Lehet ezzel azzal finomítani pl hűtőventi a nagyobb vízpumpa lapát,emelt forráspontú hűtőfolyadék vagy a kuplungba spécibb kosár lamellák.Még olyat is láttam hogy a gyujtódekni felfelé nagyobb méretű gondolom a jobb olajhűtés végett vagy több olajnak tökömtudja szóval lehet kapni hozzá sok jó cuccot.De szerintem ez a blokk egy alapból jó konstrukció és így gyári állapotában is simán elfut többszáz órát.
Az én 200 EXC-m 2003-as évjárat, 2009 eleje (sárvédő, lámpa, maszk, telóvédő), 2002-es tank és hűtőidom...de ennél többet nem volt értelme csinálni, mert anyagilag se érte volna meg, illetve sokkal szebb se lett volna...
érdekes gecsa tudott "normálisan" válaszolni.. az h szép lesz e v nem.. kinek mi :) a 07 ig blokkos kis szövegembe én már mondjuk a 04-07 es 450-X exc re gondoltam.. mert ugye azok „jobbak” mint az újabbak..
Ha szentcars nem jelentkezik, eladó lesz a korábban említett 14-48-as gyári KTM lánckerékszett, narancs színű Afam MX4-G gumigyűrű nélküli lánccal.
A 14-es acél lánckerék vadi új, dobozában. A lánc szintén.
A 48-as KTM alu lánckerékben 1-2 óra lehet max. A külső része gyári kinézetű! Érdekes módon csak a belső részén látható kis felületi kopás, ha jól dereng supermoto-n volt, de túl nagynak találták. 5-6 éve porosodik nálam, ideje eladni Állítólag a gyári alu majdnem annyit bír, mint egy acél lánckerék.
Elkezdtem olvasgatni a http://www.ktmatvhq.com KTM ATV fórumot. Írnak érdekes dolgokat, rengeteg ötlet is van, hogyan lehet feljavítani a KTM motorblokkokat. Aki nem tudná, a régebbi KTM RFS (2000-07) blokkot a KTM quadokban sokkal tovább használta a gyár.
Nekem a '00-ssal sem volt semmi gondom
A 14-es acél lánckerék vadi új, dobozában. A lánc szintén.
A 48-as KTM alu lánckerékben 1-2 óra lehet max. A külső része gyári kinézetű! Érdekes módon csak a belső részén látható kis felületi kopás, ha jól dereng supermoto-n volt, de túl nagynak találták. 5-6 éve porosodik nálam, ideje eladni Állítólag a gyári alu majdnem annyit bír, mint egy acél lánckerék.
Ezek a tippek az újabb KTM blokkhoz (07-) íródtak:
http://www.ktmatvhq.com/forum/...
A motor élettartama növelhető / olajcsere periódus csökkenthető szerintük Honda kuplunglamellák (acél és kopó) cseréjével, mert annak jobb az anyaga..
RFS blokkban érdemes kihézagolni a főtengely kiegyenlítő-tengelyét, ha van holtjátéka.
Azt már máshol is olvastam, hogy a Keihin FCR karbi az oldalain lévő csöveken be tudja szívni a port / vizet..
És így tovább, jó olvasgatást annak, akit érdekel
http://www.ktmatvhq.com/forum/
Kinek lehet hinni?