Helló!Engem érdekelne a lánc és az első lánckerék,de lehet a hátsó is.Megleptem magam egy 525 exc-vel,már régóta szerettem volna.Szerencsére jó az idő kitudtam próbálni,nagyon tetszik!
JÓTANÁCS, MOTO STYLE MX.COM na innen ne rendeljetek semmit! Rendeléskor kártyával fizetve majd 5 nap helyett 1 hónap és 8 mail után ilyen jól passzol. A másik oldalán az alsó felén is végig hiányzik még ennyi.
Sziasztok! Remélem találok itt egy Mikuni BST 40 szakértőt!
Két kérdésem lenne a karbival kapcsolatban. Az első, hogy hol találok felújítószettet hozzá? (Tű, egykét O gyűrű kellene, ilyesmik.)
A másik kérdés, hogy a tűn lévő zéger alatt van ugye egy műanyag alátét, és alatta egy fém. A fém alátét koptatja ki időről időre a tű oldalát, erre kitaláltak már valami okosságot? Vagy egyszerűen hagyjam ki, és kész? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Egyrészt ez a Guy Perret ez egy ilyen kétméteres állat, úgy néz ki alatta az LC4 mint alattunk egy 85-ös nagykerekű krossz
Másrészt azok a 620-asok (de lehet hogy akkor még "csak" 600 volt) nem is voltak sokkal nehezebbek mint mondjuk egy 525...
DE érdekes...a SZÁZéves ELLCÉNÉGGYEL is miket meg tuttak csinálni...nem kellett HOZZÁ SZIKKSZDÉJJ meg FÁKKTORI modell,meg TUNINGTELESZKÓPPFF...hihetetlen hogy mik vannak...ugye? Vagy TRÜKK az egész...vagy VICC?
Mossmeg nyavajognak hogy má GYÁRILAG nem jó se a futómű se a MOTOR se semmi...mert nem tud vele ÁTugrani egy VAKONDtúrást se...és ez a TEKNIKA hibájja...mi másé:)
Igaz, hogy még nincs itt az év vége,
De én lehet, hogy négykézláb érek a végére.
Ezért hát, míg stabilan állok,
Motorozásban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
HÁRYteszter...akkor KÖZÜLETEK se sokan maradnának...mert ugye az EGYEBEK ide is bele tartoznak...
NEM a lovat aggyákk ALÁM...hanem a KÁTTÉJJEMET...2003-ast...KÉTEZERTIZENNYÓCAS idomzattal...
Amúgy meg igazad van...sokal ÉRDEKESEBB olvasni a BUGYUTA kérdéseket,amiket ALAPBÓL illene már tudni...akinek VALAMI köze is van a motorozáshoz...és RÁ a semmitmondó,okoskodó válaszokat(tisztelet a KIVÉTELNEK)tele SZMÁJJLIKKAL...
De hát ha NEM lennének hüjjék honnan tudnák ki az OKOS...
Persze elhiszem hogy zavar PÁR embert...mert ODA a kirájjság..merrugye tuggyuk hogy VAKOK közt a FÉLSZEMŰ is kirájj...
Üzemóraszámlálóért mennyit kérsz?