Tudtok olyan emberkét aki fóliázással foglalkozik Győr, Tata, Székesfehérvár ás Veszprém környékén?
Vettem 4D karbon fekete és 3D karbon narancs színű fóliát hogy az idomokat befóliáztassam.
az az a cucc ami visszavezeti a kipufogó gázt és elégeti még 1X! nem tudom mi a neve.. talán seconder vagy mi a tököm.. de az lehet más.. de szerintem ez az.. ez ilyen környezetvédelmi buziság.. másra nemvaló.. én is gondoltam h kikötöm csak le kell vakítani valamit azt nem szarakodtam vele..
Felteszem másként a kérdést.
Szerintetek ez a Twin Airnak milyen alkatrésze lehet az LC4hez?
Értelmes hozzászólást kérnék szépen nem lenéző, beugató véleménykifejtést!
AMI a LINK-ben szerepel az VALÓBAN az...de a GYENGÉBBEK kedvéjjért ODA is van írva(ha már KÉPRŰL tejjességgel felismerhetetlen hogy MI is az,pedig NEM bonyolult) hogy OJÍL KÚLLER...
A linkelt képen EGÉSZ más SZERRKEZET van...akkor TALÁJJUK ki is hogy MIJJAZ valójában....
Szerintetek ez a Twin Airnak milyen alkatrésze lehet az LC4hez, én Olaj hűtő rendszernek gondolnám a weboldalon talált információk alapján, de aztán lehet hogy tévedek. http://www.twinair.com/worldwi...
Már el is kelt!Szép Napot!
Engem érdekelnek a cuccok Csörögj meg,vissza hívlak 06203498275
Vettem 4D karbon fekete és 3D karbon narancs színű fóliát hogy az idomokat befóliáztassam.
Duke 2 hátso villát keresek megvételre!
Vásár után okos a cigány...hazafelé...
Mejjk alkatrészre GONDOLSZ? Ami a linkbe van...vagy ami a KÉPEN?
Mert a KETTŐ nem EGY...
Ha ezt kibogoztad akkor TALÁN lesz ÉRTELMES válasz...(bár eddig is az volt )
Szerintetek ez a Twin Airnak milyen alkatrésze lehet az LC4hez?
Értelmes hozzászólást kérnék szépen nem lenéző, beugató véleménykifejtést!
A linkelt képen EGÉSZ más SZERRKEZET van...akkor TALÁJJUK ki is hogy MIJJAZ valójában....
De azé mekkérdezném FÉLVE hogy miből gondolod hogy EZ olajjhűtő RENNCER...miben is hasonlít VALAMFÉLE HŰTŐféleségre...
De ha ÉRDEKEL adok NEKED ijjet...VAN...oszt hűccsed fele az olajat...
http://www.twinair.com/worldwi...