Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Már el is kelt!Szép Napot!
Helló!

Engem érdekelnek a cuccok Csörögj meg,vissza hívlak 06203498275
Tudtok olyan emberkét aki fóliázással foglalkozik Győr, Tata, Székesfehérvár ás Veszprém környékén?
Vettem 4D karbon fekete és 3D karbon narancs színű fóliát hogy az idomokat befóliáztassam.
Hali!

Duke 2 hátso villát keresek megvételre!

Ktm alkatrészek egyben 10e.Huf
eladova vált motorom!
Még a VÉGÉN kiderül hogy tuttad TE hogy mijjez...csak MEKKÉRDEZTED...

Vásár után okos a cigány...hazafelé...
azaz.. arra gondoltam! igazad van! na akkor mégis jól tudtam én miez! :D
Igen azt tudtam én is, az enyémmel nem voltam tisztában.
Jha ami linkbe van az olajhűtő És szerintem kis olajkörös 660-hoz van kitalálva...
Köszönöm!
Ne kösd ki felesleges, nem fojt egy dekát sem, amire te gondolsz az EGR szelep ami a kipu gázt vezeti vissza ez nem az.
Secondary air levegőt kever a kipufogó gázhoz hogy javítsa az emissziót.
Jól van, látom képbe vagyunk akkor mindannyian vele!
á ez mégse az.. ez lehet h hőcserélő.. vagy a faszomtudja :D majd a zsiri megmondja! :D
az az a cucc ami visszavezeti a kipufogó gázt és elégeti még 1X! nem tudom mi a neve.. talán seconder vagy mi a tököm.. de az lehet más.. de szerintem ez az.. ez ilyen környezetvédelmi buziság.. másra nemvaló.. én is gondoltam h kikötöm csak le kell vakítani valamit azt nem szarakodtam vele..
JÓ..ÉN is felteszem MÉG eccerűbben a kérdést...

Mejjk alkatrészre GONDOLSZ? Ami a linkbe van...vagy ami a KÉPEN?

Mert a KETTŐ nem EGY...

Ha ezt kibogoztad akkor TALÁN lesz ÉRTELMES válasz...(bár eddig is az volt )
Felteszem másként a kérdést.
Szerintetek ez a Twin Airnak milyen alkatrésze lehet az LC4hez?
Értelmes hozzászólást kérnék szépen nem lenéző, beugató véleménykifejtést!
AMI a LINK-ben szerepel az VALÓBAN az...de a GYENGÉBBEK kedvéjjért ODA is van írva(ha már KÉPRŰL tejjességgel felismerhetetlen hogy MI is az,pedig NEM bonyolult) hogy OJÍL KÚLLER...

A linkelt képen EGÉSZ más SZERRKEZET van...akkor TALÁJJUK ki is hogy MIJJAZ valójában....
HANGYAGabi...üjjle...EGGYES...

De azé mekkérdezném FÉLVE hogy miből gondolod hogy EZ olajjhűtő RENNCER...miben is hasonlít VALAMFÉLE HŰTŐféleségre...

De ha ÉRDEKEL adok NEKED ijjet...VAN...oszt hűccsed fele az olajat...
Szerintetek ez a Twin Airnak milyen alkatrésze lehet az LC4hez, én Olaj hűtő rendszernek gondolnám a weboldalon talált információk alapján, de aztán lehet hogy tévedek.
http://www.twinair.com/worldwi...
képek nehezen jönnek...
gyári sxc dob eladó! kitűnő állapotban max 1000km t ment! 35e