Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végül nem jött a csávó csak dorogig....
úgyhogy egyenlőre még megvan, majd látod hogy megnézed-e vagy sem
Ja, és ettől már nem is jó, lehet nem is 1 irányba forognak. Egyébként ha egyformák lennének 200e, lenne!
igazából a 250 4T kategóriát csak krosszra használtam mivel akkor az tetszett...ahhoz nem hasonítom nem is 1 kategória
a Berg nem volt meg sokáig,de az nagyon jó volt, a 450es sixdayst nem szerettem,pedig azért vettem,hogy megtanuljam a nagyot kezelni...egyáltalán nem tetszett,nem tudtam megszokni 3 hónap után sem... más a gázreakciója, nekem a ramplikon nem tetszett hogy minden csuklómozdulatomat "hallottam" és éreztem is... a 2t nél ilyet nem éreztem... a 450nel extrémre nem mentem mert csilli villi volt nem akartam karistolni,de kisebb felfelékben nagyon egyszerű volt menni vele, de én akkor sem tudtam megszokni azt a nyomatékot amit az ad le...
nagyon szeretem a 250et, csak egy kihagyhatatlan ajánlat miatt cserélném 300ra... mondjuk ha ktmkecskemétnél lévő utolsó 2012-es 300as berg árát mérsékelnék vagy 300ezerrel
de úgy látom te is 4-t után ültél 2-t re. te mit mondasz?
az jó...vesz az ember egy jódárga motort és még nagyon nem is tudja használni...pech
biztosan jó,csak az előbb megfogalmazott miatt kérdeztem volna,de majd tavasszal visszatérünk rá!
még épülget,majd Tavasszal tudom meg ,hogy milyen is igazából
mi a pálya a 300assal? van már lengőkar?
tetszik amúgy a gép?
mikor megvetted si kérdeztem de nem válaszoltál...kiváncsi vagyok h 4T-ről ülve milyennek érzed
megmaradt az előző motorból
nálad is pangás van,vagy titkolsz valamit?
az nem semmi akkor,-lóvé van-meló nincs. hogy a picsába csinálod?
csövi csávó!
A listámon fent van még, de egyenlőre még vegetálok.
Lóvé van, társaság van, tervek vannak, Jány nem enged addig motort venni, míg nincs melóm
Szevasz!
Mivan veled? milyen motorral hajtasz mostanában,nem szereztél exc-t?
valami hejőpapi vagy hejőbába vagy mit emlegetett
drz-be?
egyről beszélünk?
fiának kell?
ha jól sejtem akkor ugyan az az ember jön nálam is ma...elvileg fél óra múlva itt kéne lennie,de még nem hívott...
160 és még a felnik sem egyformák...
sziasztok ne haragudjatok hogy ide írok,valamennyire a témával kapcsolatos
valaki nem tud véletlenül(ismerettségi körébe)eladó ktm cross,enduro motort (mc,gs,penton stb.) max 1982
vagy esetleg Puch enduro,cross motor vagy más olyan motort amibe még levegős sachs blokk van(50ccm nem érdekel)
előre is köszönöm!
Hát drágább mint kortisz kollégánál de én már csak ilyen drága gyerek vagyok. 3,5-4,25 új gumik, szinte új tárcsák, új lánckerék, új csapágyak, szimeringek elöl hátul 160 000.
ok. jövő héten egyeztetünk.
Ajándéknak nem kérdezzük az árát, de egyébként ő maga készítette!
Debrecen mellett lakok, de ha egyeztetünk lehet be tudom vinni
és esetleg ilyet árat megtudnál tőle kérdezni nekem? meg h hol vette?
ÍGY kell TENNI...
Igen szeretnék. Milyen, hol, mennyiért?
akkor ha KÉRI...FOGAGGYA is EL...
Köszi csak a tengely átmérőre voltam kíváncsi. Ha nem viszik el a jövő héten visszatérünk rá . Szombaton megyek Debrecenbe.