Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor már inkább ez...
dobnak menyit enged a feléből
Egyszer meg majd megtanulok magyarul is...
Mint a viccben, hogy mikor az embernek mindenről a pina jut az eszébe?
ez így igaz!
kerekek+fék 100 körül, dob 30 körül. Alkudni lehet Haveré,csak árulom neki
Mer nagyon be van szűkülve a gondolkodásod
ez mondjuk igaz, csak elsőre nem is gondoltam rá. mindig csak ebben a piszok SM-ban gondolkozok!
Na, most inygéé van?
Vigyétek!
Ó,azok a tükrök!
Bocs,akkor rosszul fejeztem ki magam:
hajtókar tényleg simán kibír 2-3 dugót...

Azért a 625-ös nehézsége erősen relatív, egy EXC-hez képest persze hogy az, de egy hasonló kaliberű japán motorhoz (XT660 pl.) képest viszont durván könnyebb (4-50 kg-al)!
Hello van rá lehetöség 2 barátomnak is van sx 125 mentem is már az egyikel hát egy lábbértle csak sajna az sem teljesen talpon.
Szió! Az én párom 168cm,65 kg anno volt LC4-es KTM,ha jól emlékszem 625 supercomp, magas is volt és nehéz is, ő terepezett is vele, meg volt hozzá sm kereke is. Most EXC van,ami sokkal könnyebb, ő gond nélkül megoldja a megállást. Amiket te néztél, az ülésmagasság ugyanekkora, csak még könnyebbek. Ha van rá lehetőség, próbálj ki egy ilyen motort.De szerintem le fog érni a lábad
Hát akor még várok ezzel egy kicsit . De ugy tudoma hátso telot lehet 6-8 cm álitanni
A 660-asnak rövidebbek a rugóútjai és kisebbek a kerekei...
EXC125 - Seat height 985 mm
ha nekem 173al leér a lábam a 660asról, akkor menni fog neki a dolog a 125ről.
Ez se rossz ötlet...és vannak is eladó kerekeim
Szerezz be nagyobb kereket a CR-be azt várd meg míg leér a 125-ösről a lábad
Hát a 165 cm az sztem elég kevés...legalábbis ha nincs ott mindig valaki hogy elkapjon ha meg akarsz állni
Hogyan tudom ellenőrizni a holtjátékot?
hali!
Lenne egy kérdésem akarok venni egy sx vagy exc 125-öst . 55 kg és 165 cm vok
szerintetek érdemes-e váltani. Jelenleg egy honda cr 85 van 07 es már 2 éve és kezd gyenge lenni meg hát kiskerekü nagyon leér a lábbam , nagykereküt 85 -be szerintem már nem érdemes venni ha már egyszer volt 85-öm. Várom a tippeket!
Köszi nemsokára CS.
Szia!

Ha esetleg egy 640 LC4 enduro is érdekelhet, nekem van egy 2002-es magyarországi, rendszámos, friss műszakival nagyon jó állapotban 750-ért! Ha érdekel, keress nyugodtan! 20/3508433