nekem mindig igazam van, bár sokan lehülyéztek már a benzinkiengedés miatt
de aki kipróbálta annak bejött, persze ha valami egyéb dugulás-gebasz nem volt a rendszerben
Köszönöm a Segítséget.
Igazad lett. Ki engedtem kb 1 dl benzint. aztán még egy kicsit tartalékról, csavar elzár. és láss csodát 2. rúgásra beindult.....
Hihetetlen mennyire érzékeny erre az állott benzinre...:)
(A másik két hozzászólónak is köszönöm a segítséget, De akku természetesen tele volt.. egyébként is rúgásra nem indult. A másiknak pedig nem azt írtam hogy nem bírom berúgni:D Hanem azt hogy nem indul be.... )
Üdv.:Árpy
hát én ehhez nem értek..
én az enyémet 4 kilóba vettem...
ráköltötem ..olajcserén kivül..15ezret... ..mondom..15öt..a blokkra. .10en5ezer huf forintot.. ..hát mondom én is sokkaltam..
meg mentem vele..üzemóra haszámoltasvolna.....250-300at...ezért is van kikötve..sokkolja csak az üzemóra az itt üzemórátol sokkot kapókat
szóval...
tök sokba van a gép..
de szerintem ..4 kilóért..most is elmenne...
az hogy az a párszáz óra az milyen terepen mentbele.. és vigyáztam isrálya.. azt a feltöltött vidilyeimen lehet látni...
hirdetés szövege lenne...
pályán nem használtam..csak hobbi endúrózgatam vele.
na ez a leharcolt mototrok szlogenje..csak endúrózgattam vele
ezt úgy mondanám hogy keveset lehet bukni rajta
pl a hondára költöttem 4 év alatt kb 50ezret (olajcseréken kívül)
és buktam vele 200at, de közben leharcoltam teljesen
most ha veszek egy 1,2 millás 525öst az ugyan mennyit ér majd 4 év múlva úgy hogy kb minden idomot lezúznék rajta de hirtelen
akkor valamit el..izéltél..
mert eddig az összes haver aki ezzel küzködött.. én kettő aza kettő perc alat javitottam meg..
jó mondjuk a kötegelő kilógó részét nem én vágtam le.
mert nem volt nálunk csak Őcezer
meg szerintem egy minimálisat többet is kap az optimálisnál mert tol egy kis fekete füstöt ha nagyon tépem neki ráadásul oldaltámaszon folyat egy kis benzint, visszább kell venni a benzinszintet
dani..
ha felhivol...
elmagyarázom..ha akarod a felépítésétis..de csak anyit mondok..rugósgólyó..izé a váltokba szokott lenni...
itt van egyműanyag 4be hasitott persely...a kis gumiharang alat.. az tartja kint ..vagy megkopva már nem..
azt úgy lehe tjavitani..schufni tunning részing fasztori módon
hogy kis kötegelőt..2mm szépen ráteszel..agumi harangközepére..fog majdmenni...és ovatossan el kezded szoritani...
közbemozgatod aszivtót..aztán máregyszrr csak épp vissza akar ugrani...na akor még húz6olrajta..kicsit.. akkor már szépen kint tartja a hornyba majd az a mű anyag..büttymürütty...
aztán esztétikussan levágoda hosszű kötegelő végét...
és már kész is a: szivatót nem kell a motortanra hasalva tartani prodzsekt
ronix a GG fórumba...8cezeré adja a tanaxot..szerintem az túl olcsó..ugyhogy..
nix mit ..Őcezer öccá
szerintem nem fogom, simán megmaradt a zsebben egy fullgenerál ára a különbözetből, szóval eléggé bizakodóan tekintek a jövő felé
aztán az évi 500-1000 km hajtásokkal kitart egy darabig
evvel 50-60km elég egy napra utána úgy is 3 napig izomláz van
bénák vagytok. mind.. ma énis alig tudtam indítani.. az akksi úgy lemrrült h ilyen kurvalassan forgatta át és minden 2. forgásnál durrant akkorát mint 1 vadászpuska.. mondom ez debuzi.. lelövi a dobot aztán rugdostam, pöffent 2-3x, rúgtam tovább, elindult aztán onnan már nem állt le.. nade milyen jó is volt.. :D csak én voltam ilyen ökör h 5 fokba motorozok! :D
hello van egy 2007-es lc4-em supermoto erre szeretnék matrica szettet ebben a videóban láttam egyet http://youtu.be/zY9XA6FudLU ilyet szeretnék én is elvileg 2011-es red bull designe de nem találok sehol, azt is látom hogy van benne egyediség de ha valaki tudja hol lehet ilyet venni az jó lenn, vagy csináltatni mert írtam Georgedesig-nek de 2 hete nem írnak vissza :S előre is köszi.
Lecserélted a világ legjobb gépét?