én az olajleeeresztőkkel szopok mindig, úgy meg vannak tépkedve hogy a menetek alig élnek
de ugyanígy meg vannak huzigálva az olajszűrőfedél, idomcsavar(szétnyílik az idom) stbstbstb
Imádom a pénzes hülyéket. Akik megvesznek egy új motort, és egy év alatt olyan szinten lecsontozzák, hogy szinte fáj, amikor szeded szét. Persze nem nekem, hanem az új gazdájának, aki majd fizeti a számlát. Az alsó villahíd befogó csavarjai 40 nm-rel voltak lehúzva, a felső meg 50 nm-rel. Biztos hülyék voltak a gyárba, hogy 12-17 nm-t írtak elő. Szó szerint recsegett, ropogott, mintha hangosan sóhajtana, hogy végreeeeee, köszönöm. Csodálom, hogy működött a telő benne így. Bár az első kerék tengely csavarja is 60 nm-rel voltak megtépve, következetesen. Végül is az ilyenek miatt van munkám...de akkor is...
hello van egy 2007-es lc4-em supermoto erre szeretnék matrica szettet ebben a videóban http://youtu.be/zY9XA6FudLU láttam egyet
ilyet szeretnék én is elvileg 2011-es red bull designe de nem találok sehol, azt is látom hogy van benne egyediség de ha valaki tudja hol lehet ilyet venni az jó lenn, vagy csináltatni mert írtam Georgedesig-nek de 2 hete nem írnak vissza :S előre is köszi.
Mivel már mindenki bénázik gondoltam csinálok egy vidit hogy indul 3 fokban pöcre a Berg aztán a harmadik percnél kilőttem a kamerát és átváltottam sportcipőről s3 bakancsra hátha beindul a Berg!
igazándiból nagyonfasza gép ám az
teljesen jó minden része ahhoz amire egy "értelmes" ember használná
persze a viktor-féle függőleges feljárók kifognának az erején, na de az már extrém sport
lya..rendszámos kettőezer4es ktm exc 525..az már mindlyárt 8 kiló!
a rendszám amúgy nekem is fontos ha motorozni megyek...
mert ha nix a kocsin reneszánsz..akkor.. a motoron azért tök sokat kéne ülni.. és azért annyira én nem szeretek motorozni .
de ugyanígy meg vannak huzigálva az olajszűrőfedél, idomcsavar(szétnyílik az idom) stbstbstb