Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én az olajleeeresztőkkel szopok mindig, úgy meg vannak tépkedve hogy a menetek alig élnek
de ugyanígy meg vannak huzigálva az olajszűrőfedél, idomcsavar(szétnyílik az idom) stbstbstb
Imádom a pénzes hülyéket. Akik megvesznek egy új motort, és egy év alatt olyan szinten lecsontozzák, hogy szinte fáj, amikor szeded szét. Persze nem nekem, hanem az új gazdájának, aki majd fizeti a számlát. Az alsó villahíd befogó csavarjai 40 nm-rel voltak lehúzva, a felső meg 50 nm-rel. Biztos hülyék voltak a gyárba, hogy 12-17 nm-t írtak elő. Szó szerint recsegett, ropogott, mintha hangosan sóhajtana, hogy végreeeeee, köszönöm. Csodálom, hogy működött a telő benne így. Bár az első kerék tengely csavarja is 60 nm-rel voltak megtépve, következetesen. Végül is az ilyenek miatt van munkám...de akkor is...
Ide még keveset teszi be...látnátok a facebookon...
Mint ahogy kismillió beírás után nem fogunk venni "KTM lc4 adventure 640 idomokat és óracsoportot" sem...
Ha még 5x beírod, akkor se fogja tudni senki...
hello van egy 2007-es lc4-em supermoto erre szeretnék matrica szettet ebben a videóban http://youtu.be/zY9XA6FudLU láttam egyet
ilyet szeretnék én is elvileg 2011-es red bull designe de nem találok sehol, azt is látom hogy van benne egyediség de ha valaki tudja hol lehet ilyet venni az jó lenn, vagy csináltatni mert írtam Georgedesig-nek de 2 hete nem írnak vissza :S előre is köszi.

válasz erre
nem fogja megvenni ha csak nem pár ezerért kínálod...simsonba szeretne vmi spéci lengőkaros futóművet...
nekem exc 450/525 exc / sx 2005-07 hatso lengovillam van elado
akkor megértem
Az Oktogonnál biztos jó, de itt a külvárosban kurvára nem az
fene.. jó az.. :D nekem semmi bajom nemvolt vele.. vagy messze jársz?
Kedvem nekem sincs sok, de még mindig jobb mint a BKV
Mivel már mindenki bénázik gondoltam csinálok egy vidit hogy indul 3 fokban pöcre a Berg aztán a harmadik percnél kilőttem a kamerát és átváltottam sportcipőről s3 bakancsra hátha beindul a Berg!
oszt jó az? Meg mé pont az?
Én Husqvarnanal az importőrben csalódtam nagyot, a végén azért is váltam meg tőle.
egy husqvarna te450est
oszt miféle madarat vettél helyette?
igazándiból nagyonfasza gép ám az
teljesen jó minden része ahhoz amire egy "értelmes" ember használná
persze a viktor-féle függőleges feljárók kifognának az erején, na de az már extrém sport
le
nem találtam önindítós blokkot bele jó áron(meglustultam, nem akarom rugdosni)
nekem és másnak is működött már több motoron is... szoval a hiba nálad lesz..
Nem szó szerint értettem............
Tisztában vagyok a dolgokkal
De akkor lecserélte?
hát nekem már nincs kedvem ilyen hidegbe!
Azért az távol sem a világ legjobb gépe, hacsak a karbantartását nem az.
Mert a többiben igencsak messze áll a EXC sorozathoz.
lya..rendszámos kettőezer4es ktm exc 525..az már mindlyárt 8 kiló!
a rendszám amúgy nekem is fontos ha motorozni megyek...
mert ha nix a kocsin reneszánsz..akkor.. a motoron azért tök sokat kéne ülni.. és azért annyira én nem szeretek motorozni .