Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy adattábla matricát alvázszám szerint lehet rendelni ktm márkakereskedésben? vagy valaki pótolt már hasonlót? az enyém eléggé viseltes a kábelek és lámpa csati szinte ledörzsölte!
REMÉLEM a JÖVŐ évbe teszel majd FEL-BE valami ÚJJ lemezt... mert ez a LEMEZ hogy bukkdácsolsz ott a HEGYÓDALON egész évbe mint valami SÁNTA mufflon...elrágócc ojjan piszliCSÁRÉ TÉMÁKON hónapokig amit szerintem a már a CIMBORÁID is unnak...szóval elhiszem hogy TE nem unod...de lehetnél TEKINTETTEL másokra is.
Végülis ENGEM szeméjj szerint NEM zavar...TÉGED se zavarjon a SZEMÉJJEM:)
kártélyemes kis..izé
mért vagy besértődve... mert csúnyán szólt hozzád.. igen..mert akkor itt téged mindenki utál6...mert mindenkivel akkora köcsög vagy...
adámnak igaza volt szecskavágó kellett volna nálad.. nem szülőszék
bakker...
minden nap megemlékeznénk rólad...hogy hú de hiányzol
na jó.hazudós vagyok....mert ez sem volt igaz
mÚhahaha
Nincs mit!
Ez attól függ melyik típust választod.
Én utcára évi 10000-15000 kilométernyi motorozáshoz LC4 625/660/690 SMC vagy Duke 690et választanék.
Olajcsere 2500-3000 kilométerenként, a blokk nagyon tartós és megbízható motorok.
De ha kevesebb kilométert motorozol akkor egy üzemórás EXC525 is tökéletes lehet vagy 2Tből egy jó EXC 250/300.
Ezeknek nagyobb a szervizigényük ellenben viszont versenymotorok.
SXV5.5öt nem ajánlom nem megbízható gép, volt RXV550em újonnan vettem de állandóan szívtam vele.
És mások is sokat panaszkodtak róla.
A husky az alkatrészellátás végett nem túl jó választás.
Én KTMet vennék ha másért nem is de az alkatrészellátása sokkal jobb.
Amúgy a Husky is egy szuper motor, az SM610 és az SM610R nagyon elkapott gép.
Az 2006tól kiadott SM610 egy nagyon jó motor, imádtam, kényelmes, erős, nagyon jó fékek és futómű, megbízható motor, egyedül a szervizháttérrel nem voltam teljesen megelégedve.
Az SM450R az egy üzemórás pályamotor, biztos szuper lehet az is, igaz jóval költségesebb mint a 610.
A drz 5 fölé sose ment műúton. Most egy smc660 van akitől vettem azt mondta hogy 6-8 liter a fogyasztása,nálam 5.5 volt a max de akkor már "nagyon" hajtottam,legalábbis az én motoros tudásom vége felé járhattam már. Akitől vettem ő nem igen használta az első kereket ha volt 1 méter előtte akkor már vette is ki kerékre. Használattól függ.
Balaton kör: 350km és egy qvados cimbivel tettük meg 130-as átlaggal, kurva hidegben nem volt 5 liter a fogyasztás.
Budapestere mentem fel és a városban bohóckodtam ott jött ki 5.5-re,de ott ugye lámpától lámpáig padló.
Olyan kérdésem lenne, hogy adattábla matricát alvázszám szerint lehet rendelni ktm márkakereskedésben? vagy valaki pótolt már hasonlót? az enyém eléggé viseltes a kábelek és lámpa csati szinte ledörzsölte!
A vázvédőt 2011-es modellektől alkalmazza a KTM, és nem egy horror ára van 2-3.000,- Kisebb átalakítással jó lehet a régebbi típusokra is...
REMÉLEM a JÖVŐ évbe teszel majd FEL-BE valami ÚJJ lemezt... mert ez a LEMEZ hogy bukkdácsolsz ott a HEGYÓDALON egész évbe mint valami SÁNTA mufflon...elrágócc ojjan piszliCSÁRÉ TÉMÁKON hónapokig amit szerintem a már a CIMBORÁID is unnak...szóval elhiszem hogy TE nem unod...de lehetnél TEKINTETTEL másokra is.
Végülis ENGEM szeméjj szerint NEM zavar...TÉGED se zavarjon a SZEMÉJJEM:)
mért vagy besértődve... mert csúnyán szólt hozzád.. igen..mert akkor itt téged mindenki utál6...mert mindenkivel akkora köcsög vagy...
adámnak igaza volt szecskavágó kellett volna nálad.. nem szülőszék
bakker...
minden nap megemlékeznénk rólad...hogy hú de hiányzol
na jó.hazudós vagyok....mert ez sem volt igaz
mÚhahaha
HANGYAGABI...látom OKTATÁST tartottál annak a BÁKKSZI gyereknek...úgy érzem tejjesen FELESLEGESEN.
Baszni is..meg szűznek is maradni NEM megy...
Utána már eléggé híg lett nálam.
NA itt gyön be az a TEÓrijja hogy tanácsot lehet adni...de eszet nem.
Ez volt az én gépem, 3.5 éve adtam el.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Igaz ennyit nem szabad adni érte.
Szóval köszi a tippeket,sokat segítettél :)
Ez attól függ melyik típust választod.
Én utcára évi 10000-15000 kilométernyi motorozáshoz LC4 625/660/690 SMC vagy Duke 690et választanék.
Olajcsere 2500-3000 kilométerenként, a blokk nagyon tartós és megbízható motorok.
De ha kevesebb kilométert motorozol akkor egy üzemórás EXC525 is tökéletes lehet vagy 2Tből egy jó EXC 250/300.
Ezeknek nagyobb a szervizigényük ellenben viszont versenymotorok.
Amúgy mennyire szervizköltségesek a KTM-ek?
Amúgy mennyire szervizköltségesek a KTM-ek?
És mások is sokat panaszkodtak róla.
A husky az alkatrészellátás végett nem túl jó választás.
Én KTMet vennék ha másért nem is de az alkatrészellátása sokkal jobb.
Amúgy a Husky is egy szuper motor, az SM610 és az SM610R nagyon elkapott gép.
Illetve ha választanod kellene,mit választanál?Inkább egy KTM,vagy a Husky?
Nekem személy szerint nagyon megtetszettek a Huskyk.
Az SM450R az egy üzemórás pályamotor, biztos szuper lehet az is, igaz jóval költségesebb mint a 610.
Balaton kör: 350km és egy qvados cimbivel tettük meg 130-as átlaggal, kurva hidegben nem volt 5 liter a fogyasztás.
Budapestere mentem fel és a városban bohóckodtam ott jött ki 5.5-re,de ott ugye lámpától lámpáig padló.